Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 ay sonra ...

Küme düşür(e)meyeceklerine göre bu muhabbet sonuçsuz bence... Türkiye'de büyük takımlardan birini düşürürseniz, özellikle Fenerbahçe'yi düşürürseniz bu sektör biter...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Yazıklar olsun FB taraftarlarına, bir hafta önce olanlardan ötürü kimseyi suçlamaya hakkımız yokmuş demekki...

Maçın başından beri ne bir organizasyon, ne bir düzgün tezahürat, uğultularla maç seyrettiler 90 dakika, en sonunda da işi şiddete kadar döktüler, GS orada alkışlar arasında alsaydı kupasını ne kaybederdik? Delikanlılık mı? Yazıklar olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında son ana kadar birşey yoktu ama kameralara göre sağ kalenin arkasında bir açıklıktan daldılar hepsi içeriye.  Hemen önlerinde kameramanlar olduğu için önce onlar nasiplerini aldı, lensler tabureler havada uçtu sonra olaylar karıştı. Tüneldeki polisler direnmese bugün çok farklı şeyleri konuşuyor olabilirdik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cumartesi saat 14-17 arası kadıköydeydik arkadaşlarla maçla alakamız yoktu tesadüfen ordan geçiyorduk biz de karışalım kalabalığa filan dedik hoşumuza gitti bir fenerli olarak o kadar renkdaşın arasında bulunmak güzel bir duyguydu benim için fakat 16 yaşındaki gencinden 40 yaşındaki yetişkinine kadar bütür taraftarlar stad çevresinde alkol alıyorlardı su gibi bira, votka gidiyordu yanımızdaki bir grup kendi arasında konuşurken "kazanırsak meydanda kutlama yaparız kazanamazsak galatasaraylı döveriz" dedi bunu duyduğumda onunla ve onun gibilerle aynı renkleri desteklediğim için utandım ne yalan söyleyeyim bu sadece fenerbahçe taraftarına da has birşey değil her takımdan maça gelen böyle taraftarlar (!) oldukça kimse çocuğuyla, eşiyle, sevgilisiyle maça gidemeyecek galiba. Bir fenerbahçeli olarak galatasaraylıların şampiyonluklarını tebrik ederim. Bunu söyleyince benden birşey kaybolmadığına göre kimseden de kaybolmaz galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllar geçmiş birşey değişmemiş. Sene 2000, Migros'ta çalışıyorum Kadıköy'de , Saraçoğlu stadı eve giden yolumun üzerindeydi. Bir akşam çıkışta Fenerbahçe maçına denk geldim. Araba da kırmızı Ford Fiesta Fun, eşim de arabada. Kalabalığın içinden geçerken biri bizi göstererek "Araba kırmızı ise kesin Galatasaray'lıdır, durdurup dövelim mi?" dedi. Allah'tan trafik akıcı idi de durmak zorunda kalmadık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aziz Yıldırım takımın, kulübün başında olsa bunlar olmazdı, muhtemelen de biz kaldırmış olurduk kupayı, şike ayrı mevzu, adamın idareciliğini, organizatörlüğünü takdir etmek lazım.... Diğerleri çok zayıf kaldı bu işte...

Diğer yandan geçen haftaki olaylardan sonra Trabzon valisi ve emniyet müdürünün, bu hafta da İstanbul valisi ve emniyet müdürünün görevden alınmaları gerekir, böyle yapılmadıkça herkes "Böyle gelmiş böyle gider" der, böyle de gider...

Takımlara da öyle 4-5 maç cezayla olmaz bu iş, kombineleri satmış oluyorlar zaten, kadınlarla çocuklar da doluşup iyi kötü bir tezahürat yapıyor, kimin umurunda bu ceza? Eskiden olduğu gibi saha kapatma + seyircisiz olması lazım, süresi de 3 ay- 6 ay - 1 yıl gibi kademeli gidecek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence sırf ışıkların söndürülmesi bile ayrı bir ceza konusu olmalı. Muhtemelen biri kraldan çok kralcılık yaptı.

Delikanlı taraftarlardan gelen uyarılar üzerine not düşmek durumundayım ki geçen yılın basket şampiyonluk kupası bize GS sahasında verdirilmemiş, yöneticiler seyirciyi yatıştıramamış, salon boşaltılmış, yine böyle boş tribünler önünde almışız kupayı... :)

Mazeret olarak söylemiyorum ancak ufak tefek cezalarla ve bu kafadaki yöneticilerle bir yere varacağı yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babama göre terör estirenler, maçtan sonra olay çıkacağını tahmin edip fb forması giymiş olan bir grup pkklı ve onların gazına gelen diğer taraftarlar. Maksat polise devlete saldırmak, ülkeye zarar vermek. Yoksa bir halkın kendi polisine saldırması kabul edilemez birşey. Bence haklılık payı var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence kapatsınlar kulübü herkes rahatlasın.her şey güllük gülistanlık olur.

aziz başkanada müebbet versinler.

eğer siyaset bu kadar sporun içindeyse zaten Türk futbolu bitmiş demektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne sevinmesini biliyoruz, ne üzülmesini biliyoruz. Polis desen bir türlü böyle toplumsal olaylarda orantılı güç kullanmasını öğrenemedi. Spor şiddet yasası çıkarıyorlar ama uygulamaya geçilemiyor. Ben daha hiç birilerine caydırıcı ve yaptırım sağlayıcı ceza verildiğini duymadım. Facebook'ta bir arkadaşım " Bundan sonra geberen her bir Polis için Sadaka vereceğim" diye bir yazı yazmış. Bunu yazan arkadaş aklı başında, üniversite mezunu, çalıştığı şirkette yönetici konumunda Gıda mühendisi bir arkadaş. Yani anlam veremiyorum. Hani herşeyi eğitime bağlıyoruz ya, buyur gel burdan yak.

Bir Bjk'li olarak, Fb'yi bu sene göstermiş oldukları üstün gayret ve özveriden dolayı tebrik ediyorum.

Bana göre FB'nin 2.oluşu bile çok büyü bir başarıdır. Klup başkanı cezaevinde, sezon başında en iyi Futbolcularını satmışsın. Tüm bunlara rağmen futbolcuların paraları tıkır tıkır ödendi, şike söylentileri ile çalkalanan ligte şampiyonluğu son maçta kaçırmak bile çok büyük bir başarıdır bence. Aynı durumda BJK olsaydı herhalde küme düşmemeyi filan oynardık biz.

Gs'ıda tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun şampiyonlukları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aldılar bu seferde aldıkları için geyik yapılıyor abi 29 sene sonra kupa almak böyle birşey olsa gerek sakal bıyık hesabı :D

Bizim millete geyik lazım zaten, alırsın bi dert alamazsın bin dert...

:fiuw:

Sahada kupa alamadık diye yaygara yapanlar 1980 yılındaki Altay-Gs Türkiye kupası finalini araştırırsa hangi olaylar çıkmış kupa nerede verilmiş öğrenirler, böylece kendi gözlerinde çöp varken, başkalarının gözündeki kalası aramazlar...

Yani; hiç kimse temiz değil bu sektörde. Bir gün birisi diğerine giydirmekte, diğer gün başkası başkalarına...

:o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu demek oluyorki artık Hiç bir takımın taraftarı için artık "Türkiye Kupasının" bir anlam ve önemi kalmadı.

Dalga geçebileceğim Fb'li arkadaşım kalmadı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız şöyle bir şey var, polemik olmasın diye GS konusuna yazmıyorum :D , bu arkadaşlar şampiyonluklarını "İki kere şampiyon" sloganıyla kutluyorlar, hatta bugün gördüm GS TV'de bunu logo yapmış, bundan anladığım play-off veya süper final maçlarını 2. bir şampiyona olarak değerlendiriyorlar....

Böyle yaparken süper final puan durumuna baktılar mı acaba demekten alıkoyamıyor insan kendini? Aralarında hesap kitap bilen biri vardır umarım bu hatayı düzeltecek..... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 tane gaz bombası tribüne atıldı.Çoluk çocuk ,yaşlı,kadın denilmeden.İnsanların çoğu gazdan kaçmak için sahaya atladı.İnsanlar orda ölebilirdi.Devletin Polisi eyvallah ama bir yere kadar.Milletin Polisi olmadığı kesin.Terör diyorsanız birazda bu taraftan bakın.İnsanlarda zıvandan çıkar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...