Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Gaz bombaları meselesinde polisin de suçu var bence de ama içerideki taraftarın veya en azından bir bölümünün bunu kışkırttıgi da ortada . Polis orada suçlu ile suçsuzu ayırmadı, hatası bu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gaz bombaları meselesinde polisin de suçu var bence de ama içerideki taraftarın veya en azından bir bölümünün bunu kışkırttıgi da ortada . Polis orada suçlu ile suçsuzu ayırmadı, hatası bu.

Burak ,gaz bombası atılmadan önce sahaya taraftar atladı mı?Diyelim ki taraftar tribünde taşkınlık yaptı veya küfür etti.Bana başka bir örnek verebilirmisin.Hangi stadta seyirciye gaz bombası atıldı.Bu olayda işleri karıştıran Polis. 3 Temmuz'dan bu yana Fenerbahçe ve Polis arası açık.Yakında yönetim tüm belgeleri sunacak inşallah.Bunu kardeşi Polis olan biri diyor diye algıla lütfen.Maçtan sonra hemen kardeşimi aradım.Çünkü maç günleri genellikle orada görev yapıyor.Allahtan o gün görevli, değildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak ,gaz bombası atılmadan önce sahaya taraftar atladı mı?Diyelim ki taraftar tribünde taşkınlık yaptı veya küfür etti.Bana başka bir örnek verebilirmisin.Hangi stadta seyirciye gaz bombası atıldı.Bu olayda işleri karıştıran Polis. 3 Temmuz'dan bu yana Fenerbahçe ve Polis arası açık.Yakında yönetim tüm belgeleri sunacak inşallah.Bunu kardeşi Polis olan biri diyor diye algıla lütfen.Maçtan sonra hemen kardeşimi aradım.Çünkü maç günleri genellikle orada görev yapıyor.Allahtan o gün görevli, değildi.

Yazdıklarınızın çoğunluğu doğru, bunu da; bir Fenerbahçeli polis yazıyor...

:fiuw:

Trabzon'da o kadar olaylar oldu, bi defa bile fısst yapabildi mi polis? Yapamadı, yapamaz da... Maçtan sonra kulüp bütün suçlu polistir dedi kimin sesi çıktı...

Türkiye'de düşenin dostu olmuyor maalesef.

Camia kenetlenmeseydi, bu gün Fenerbahçe Spor Kulübü diye bir oluşum yoktu.

Bu yüzden iyi ki; FENERBAHÇELİYİM diyorum hep.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben polis hatasız demiyorum. Yukarıda da belirttim zaten suçlu ile suçsuzu ayırt edemedi ama taraftar da o kadar masum değil ;

Polisin bulunduğu ortamda hiç kimse masum değildir zaten Burak dostum... Çünki; insan psikolojisi polise hem güven duyar hem de içten içe kendisini suça tetikler... Nedeni de; polis var nasıl olsa bana bir şey olmaz...

Keşke gerçek bir hukuk devleti olabilseydik, işte o zaman polise bu kadar iş düşmezdi, düştüğü anlarda da polis olması gereken gibi davranırdı.

Bu olaylarda tek tarafı suçlamak haksızlık olur zaten... Ama polis yapması gerekeni kanunlara ve demokrasiye yakın olarak değil, içinde bulunduğu psikolojik duruma göre yapmaya kalkınca sonuçta bu oldu... Çünki kafasında hep şu soru vardı; ya olay çıkarsa ben ne yaparım, bir şeyleri kurguladılar kendilerince ve olay çıkmadan bu kurguyu oynadılar hepsi bu...

Türkiye'de çoğu kişi toplum psikolojinisi ve yaptığı hareketlerin hargi sonuçları doğuracağını o anda düşünmüyor, düşünmek istemiyor, çünki yapılan hareketlerin karşılığında ne vicdan azabı var ne de kanuni bir yaptırım...

47 kişiden bir kişi tutuklanıyorsa, bir dahaki olayda bu sayı 147 olur... Hukuk sistemi olayı buraya yönlendiriyor, polis de buna çanak tutuyor... Olayın içindeki insanlar zaten zır cahil...

Not: cahil derken okur-yazarlık kastedilmedi... Zaten bu kadar cahillik ancak okumayla oluyor...

:sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben polis hatasız demiyorum. Yukarıda da belirttim zaten suçlu ile suçsuzu ayırt edemedi ama taraftar da o kadar masum değil ;

Burak,orada tarftarda suçlu demek kolay.Türk insanı zaten 3-5 kişi bir araya geldimi bakışmadan bile kavga çıkarcak potansyelde.Şu takım bu takım diye ayırt etmek istemem ama Polis ile Fenerbahçe taraftarı arasında gerginlik olduğu bir gerçek.Orada tarftarın içinden bağzılarının taşkınlık yapması sonucu kapıları kitlemeye çalışaraktan gaz bombası atamassın.(İstersen onun videolarını koyabilirim).

Eğer atarsan İnsanlar çıldırır.Gerekirse Terörist bile olur.

Sorarım sana.Pkk yanlısından daha mı aşşağılık bu taraftar.Şimdi ben bekliyorum.Bir sonraki APO cu ve PKK gösterilerinde aynı uygulamayı bekliyorum.Bakalım yerde yatan PKK lının suratına kaç Polis tekme atacak.Yada Kaç çocuk PKK lının kolunu kıracaklar.Sence yapacaklar mı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat, ben salt taraftar suçlu demiyorum ki.. Bir üstteki videoyu ve yorumumu da dikkate al derim ama taraftarın da hatasız olduğu da söylenemez. En azından bir kısmının.

Ayrıca bu olayda bence PKK yandaşlarının da payı var zira benzin istasyonunda 2 polis aracını devirip yakmaya kalkmak çok da futbol taraftarı işi değil. Eğer öyle ise zaten durum daha da vahim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat, ben salt taraftar suçlu demiyorum ki.. Bir üstteki videoyu ve yorumumu da dikkate al derim ama taraftarın da hatasız olduğu da söylenemez. En azından bir kısmının.

Ayrıca bu olayda bence PKK yandaşlarının da payı var zira benzin istasyonunda 2 polis aracını devirip yakmaya kalkmak çok da futbol taraftarı işi değil. Eğer öyle ise zaten durum daha da vahim.

Sen taraftarda suçlu diyorsun.Bende diyorum ki gazı verdikten sonra tarftar da suçlu demek kolay.Bence daha çok isyan diyebiliriz.

İnan daha sağduyulu yaklaşılsaydı ve gereksiz kupa illaki stada verilecek denmeseydi bu olaylar olmazdı.Zaten ortalık karışık birgün sonra ver kupayı.Bile bile lades bu olsa gerek.Senaryo yazıldı ve uygulandı.

Sana diyorum çünkü en sami olduğum kişi sensin şuan burda.Ayrıca Galatasaraylısın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Kupanın verilmeye çalışılması gerçekten hataydı ama hafta içinde taraflar anlaşıp bu kararı verdiler. Tahmin ediyorum orada hem TFF hem de FB kupayı FB'nin alacağına inandığı için bu karara arka çıktı. Ufak gördükleri risk gerçekleşince de olaylar patlak verdi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1980 yılında altay-gs maçı sonrası kupa soyunma odasında verilmiş :) bunu da bir araştırın derim :D

Daha önce dile getirmiştim bu durumu ama bir tarafın işine gelmedi galiba...

Sahada kupa alamadık diye yaygara yapanlar 1980 yılındaki Altay-Gs Türkiye kupası finalini araştırırsa hangi olaylar çıkmış kupa nerede verilmiş öğrenirler, böylece kendi gözlerinde çöp varken, başkalarının gözündeki kalası aramazlar...

Yani; hiç kimse temiz değil bu sektörde. Bir gün birisi diğerine giydirmekte, diğer gün başkası başkalarına...

:o

Millet balık hafızalı olunca, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın denilince... Düşmanın düşmanı dost edinilince bu durumları daha çok yaşarız biz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz sahada kupamızı aldık . Hem de Saracoğlu'nda . Bu konuda bir gocunmamiz  yok :D ama bu bilgiyi öğrenmek iyi oldu ileride bir yarışmada karşımıza çıkabilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz sahada kupamızı aldık . Hem de Saracoğlu'nda . Bu konuda bir gocunmamiz  yok :D ama bu bilgiyi öğrenmek iyi oldu ileride bir yarışmada karşımıza çıkabilir :D

Bütün mesele sahada kupa almaksa, bunu daha önce yapan da Fenerbahçe Spor Kulübü idi...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğrudur , ne zaman ve nerede ?

Basketbol (erkek/bayan) ligi şampiyonluklarında, Abdi İpekçi'de...

;)

Bazıları gibi sizin için de; spor sadece futbolsa onu bilemem...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşin enteresan yönü; şampiyon olan takımın başlığı alıp yürümesi gerekirken Fenerbahçe'nin konu başlığı dört sayfaya ulaşmış...

İslam Çupi'nin söylediği Fenerbahçe büyüklüğü böyle bir şey mi acaba??

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...