Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok be , o FB lilerin gevezeliğinden :D ve belki de sitedeki çokluklarından :D

Bu arada aslında öyle futbolu, basketbolu çok takip eden biri değilim. Asıl ilgi alanım motor sporları. Belki çoğunuz bilmez Galatasaray'ın bu alanda da bir sene kadar çalışması olmuştur :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_Superleague_Formula_Tak%C4%B1m%C4%B1

Lakin son dönemlerde gerek Formula1 gerekse diğer motor sporlarında alınan garip kararlar neticesinde bu sporların eski keyfi kalmadığından ve işim gereği futbolun içinde fazlaca olduğumuzdan ilgimiz arttı. Bu sene kaç maç seyrettin desen Süper Final'deki GS maçlarına 3-5 derbi daha eklersen ( ki çoğu anonymous saldırı ihtimali sebebi ile şirkette izlendi ) bir elin parmağını geçmez.

Çok sesimin çıkması fanatik olduğumdan değil, sitede yazmayı seven tek Galatasaraylı olduğumdan sanırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada yeri değil ama, dün yurosportta seyrettim. Polonyada kano yarışlarını. Her kano üzerinde Mazda yazıyordu. Flamalar bayraklar gani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Ne tür pazarlıklarla bilemiyorum ama FB'nin davasını geri çektirdiler, şimdi de BJK ve Bursa'dan aynı şeyi talep ediyorlar....

Ne demektir bu yahu? Böyle rezalet olur mu? Davanı geri çek demek, sen o davada haklısın, kazanacaksın, ben para ödemek istemiyorum demek, öyle değil mi?

Böyle bir hukuk var mı? Kendilerini ne sanıyor bu şımarık züppeler? Ellerinde başka güç yok, varsa yoksa "Kupalara almam", almazsan alma, bu kafada gidersen yeni bir UEFA kurulur, her sene 7-8 takım aynı durumda, başka ülkelerde de çok var, bir ara zengin kulüpler ayaklanmıştı, yeni bir Avrupa ligi kuruyorlardı, bu avantacılar nasıl yaptılarsa engellediler, hem UEFA hem de FIFA'nın başındakiler yolsuzlukları, avantacılıkları ayyuka çıkmış fosiller...

Aynısı Olimpiyat komiteleri için de geçerli hatta, kendileri spor adına her türlü yolsuzluğa, hukuksuzluğa yuva olmuşlar, tiranlık taslıyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesele orada zaten, öyle bir yetkisi yok Burak, liglerde vs. içerde oynanan maçlardan ötürü ceza veremiyor, o yalnızca yerli federasyonların işi, kimse karışamaz, bu aşağılıkların elindeki tek koz kupalara almam, o kadar... Bir de Avrupa maçlarının cezalarını verebiliyor haliyle...

Kupalara almama kozunu da ancak klüp onlara "Ben temizim" diye bir taahhüt verirse oynayabiliyor, yani kupalara katılacak takımlardan önce temiz olduğuna dair taahhüt alıyor, sonradan bir sorun çıkarsa kupalardan ihraç ediyor, o kadar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tff ayrı telden ,fifası ayrı telden, savcısı ayrı telden :D

bu dava önce şikeydi, sonra çete oldu, sonra baktılar aziz yıldırım tek kaldı . tek kişilik çete olmaz, o zaman şike olsun bu dediler . şimdi ne diyorlar onu bilmiyorum . benim abimi öldüren cinayete ortak olan 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adamlar cesedi taşımış, cinayete ortak olmuşlar ama salıyorlar. Öte yandan heryerekon diyip milleti içerde tutuyorlar. gel adalet bekle böyle ülkeden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ben de onu diyorum, cezalık bir durum varsa Şampiyonlar Ligi ne almıyorum diyemiyor mu? Diyemiyorsa o zaman ne ile korkutuyor kulüpleri ?

Diyor, işte elinde bir tek o var, ama bütün klüpler CAS'a gittiğinden ve CAS davası sürdüğü sürece de yürütme durabildiğinden(CAS karar veriyor buna), kendisi yapmak istemiyor kazandıklarında tazminat ödememek için.... Yerli federasyon göndermesin, davayla, tazminatla da onlar uğraşsın hesabında kasaba kurnazları....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Diyor, işte elinde bir tek o var, ama bütün klüpler CAS'a gittiğinden ve CAS davası sürdüğü sürece de yürütme durabildiğinden(CAS karar veriyor buna), kendisi yapmak istemiyor kazandıklarında tazminat ödememek için.... Yerli federasyon göndermesin, davayla, tazminatla da onlar uğraşsın hesabında kasaba kurnazları....

Ben de böyle yorumlamıştım zaten. Kısacası suya sabuna dokunmadan istediklerimiz yapılsın diye federasyonları maşa ediyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://spor.milliyet.com.tr/fenerbahce-ye-uefa-dan-buyuk-mujde/spor/spordetay/22.06.2012/1557418/default.htm

Transfer haberlerine dönmüştü, o geldi bu gitti der gibi hergün yeni bir haber biri sağdan biri soldan, sürekli yerin dibine sokuldu belli çevreler tarafından. E şimdi ne oldu....

Memleketin en okkalı komplo teorisyenlerini görev başına çağırıyorum, Haydi göreve... Yazdıklarınızla bir yılımızı kahrettiniz (sözüm forumdan dışarı, azda küfür yemediniz) bu sıcakta oturun birazda siz kahrolun bakalım..... Buzlar uefa dan :tey: :tey: :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki ama bu insanlar niçin halen hapiste? Bir yıldır yatıyorlar, tam hesaplayamıyorum ama 3 yıllık mahkumiyete eşdeğerdir? Yani daha yargılama bitmeden 3 yıla mahkum oldular bile, sonuç ne olacak, bir yıl önce söyledim, en kötü ihtimalle delil yetersizliğinden beraat, belki hakim ve savcı dik durabilsinler diye Yargıtay'ın bozacağı 3-5 ay mahkumiyet... Sonra da gelsin tazminat davaları, devletimiz ödesin..

Ceza hukuku açısından delil yok ortada yahu.... Ne para alışverişi, ne futbolcu, ne hakem, yöneticiler mi çıkıyor sahaya?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki ama bu insanlar niçin halen hapiste? Bir yıldır yatıyorlar, tam hesaplayamıyorum ama 3 yıllık mahkumiyete eşdeğerdir? Yani daha yargılama bitmeden 3 yıla mahkum oldular bile, sonuç ne olacak, bir yıl önce söyledim, en kötü ihtimalle delil yetersizliğinden beraat, belki hakim ve savcı dik durabilsinler diye Yargıtay'ın bozacağı 3-5 ay mahkumiyet... Sonra da gelsin tazminat davaları, devletimiz ödesin..

Ceza hukuku açısından delil yok ortada yahu.... Ne para alışverişi, ne futbolcu, ne hakem, yöneticiler mi çıkıyor sahaya?

Ülkemizdeki hukuk sistemi bizim insanımıza örfümüze ve yaşam tarzımıza uygun olmadığı için, yani dışarıdan araksiyon olduğu için en ufak tökezlemede fena çarpılıyoruz... Oysa adam gibi hukuk sistemi olsa, iş hakimin vicdanı ile cüzdanı arasına bırakılmasa netice daha etkili ve kısa sürece olurdu...

Bu konuda söyleyecek çok şey var ama tesiri olmayacağı için şimdilik topu hukuk sistemine atarak kaçayım...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir terslik olmaz ise seçimler 2015 te. Yani gönül alacak bugünleri unutturacak çok zaman var. Gerçi 2002 yılında açılan bu pankartı da hesaba katmak lazım ...

post-5605-141695288861_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Spor-politika kardeşliği..... :D Böyle buyrun....

Darısı, BJK, GS, TS, Kayseri, Bursa, Ankaragücü vs. vs. takımlarının başına. Bu maya tutarsa bu iş biter. :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...