Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fener Bahçe'ye yazık olmuyor. Taraftarına yazık oluyor, 5 maç ceza aldığı halde kombine alan taraftar var. Kadıköy'e Alex'i görmek izlemek için giden taraftar var. Böyle bir vefasızlık olurmu hiç. Yazık ki ne yazık Hem Alex'e yazık hem Taraftara yazık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçe'ye inat Alex'i, Galatasaray Yada Beşiktaş alsın vallahi. Oynatsın 2 sene acayip katkısı olur. O zaman kapak olur aslında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi Alex'in ölüsü 2 yıl daha bir maçta 55-60 Dakika iş yapar. Adam kendisine iyi bakan, sakatlanmayan, kart görmeyen iyi bir sporcu. Al takıma kadroda bulunsun yedekde bulunsun misal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi gerçekte yedek kalması mı ? yoksa Aykut Kocaman'la olan diyoloğu mu ?

Alex daha önceleri hiçmi yedek kalmadı ? Alex profosyonel bir futbolcu, hakkıyla yedek kaldığını düşünmüş olsa bunu dert etmez. Problem edip, sorun çıkaracak bir adam değil.

Yedek kalmasının sebebi formsuz oluşundan değil, Aykut Kocaman'ın egosu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şöyle oldu, Bu sene Alex'in son senesi, kontratı bitiyordu, zaten başından beri kendisi de, bu benim son kontratım, bir sene de ülkeme dönüp orada oynayacağım ve bırakacağım, dedi... Yaz aylarında Aykut'da "Alex'siz oynamaya alışmalıyız" diye bir laf etti bir röportajın arasında, bu aslında malumu ilandı, öyle olması gerektiğini herkes biliyordu...Sezon başından beri de Alex'i dinlendirerek oynatıyordu...

Bunun bir sebebi daha var, Brezilya'da sezon bizim devre aramızda başlıyor, bir taraftan da Alex çocuklarının okul parasını yarım ödedi, diye laflar çıktı, yani başından beri arkadaşın devre arasında gitmek gibi bir hesabı da olabilir, bilemiyoruz o kısmını...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emeği değer verilen yerde futbolcu uğurlama.....

http://skorer.milliyet.com.tr/vefasizligin-boylesi/fenerbahce/detay/1605661/default.htm

http://skorer.milliyet.com.tr/VideoDetay/Vefasizligin-boylesi/cY9pSGmcbX1c/default.htm

Alex ne kadar hatalı olan kişilerden biri de olsa bunu haketmedi....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şık bir veda yemeği ve plaket verilip verilmeyeceği daha belli değil, henüz gitmedi, ne şekilde uğurlanacağı da belli değil, varsayım bunlar, işi medya bu duruma getirdi büyük ölçüde zaten...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şık bir veda yemeği ve plaket verilip verilmeyeceği daha belli değil, henüz gitmedi, ne şekilde uğurlanacağı da belli değil, varsayım bunlar, işi medya bu duruma getirdi büyük ölçüde zaten...

Hukukçu gözüyle bakan insanın görüşleri nasıl da fark ediyor... Saygılar...

Biz toplum olarak doğmamış çocuğa don biçmeye bayılırız zaten.

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün yaptığı açıklama ve yapacağını söylediği basın toplantısı işi değiştirir tabii Veli, klübü şu dönemde daha da karıştırmak niyetindeyse, ben gittim Aykut'u da Başkan'ı da götürürüm, ben işte öyle güçlü bir adamım hesaplarındaysa, 8 senelik hizmeti de golleri de pasları da bir hiç olur benim gözümde...

Lafa gelince Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü, 25 milyon taraftar, oraya buraya toplanan ya da stada giden veya twitterda yazan, 5-10 bin kişi mi yani bunun temsilcileri? Aykut zaten gitti gidiyor, 2 tane önemli maç var 3 günde, sı.tılar klübün içine...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görünen köy kılavuz istemiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yemek teklif edilmiş reddetmiş, Kocaman'da "Sen çok büyüdün, seni idare edemiyorum" gibi bir cümle sarfetmemiş, Samet teyit ediyor bunları, kısacası bu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...