Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok abi orada c i n c o n  yazıyordu ama ben siteye bu yazarsa cimbom a çevir demişim ondan dolayı düzgün çıktı :D

Tamda bunu diyecektim, tahmin ettiğim şeymiş Selman abi...

Cimbomlu admin istemiyoruz, üyeliğimizi silip gidelim biz abi, bu zor olacaksa Fenerli bir isyan çıkartıp forumun yönetimini ele geçirelim...

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Bir Beşiktaşlı olarak biz tüpçüden çektik ve halen açtığı yaraları sarmaya çalışıyoruz. Dedik bu şekilde sadece Beşiktaşa zarar verebiliyorsun, böyle olmuyor, bu haksızlık dedik... Adamı futbolumuzun başına getirdik..

Fenerbahçe de Aziz'den çekiyor, ve çekmeye devam ediyor. Tamam faydası çok olmuştu bu tartışılmaz, lakin tadında ve yerinde bırakmakta erdemliktir bence...İş işten geçti artık, yazık ki çok yazık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O yazık etti de hapisten çıkınca tekrar aday olduğunda oybirliğiyle seçen FB kongresi ne etti? Tüy dikti.

Siz bu duruma düşmüş ve kendisi çekilmesini - ülkemizin adetleri gereği - bilmeyen, idrak edemeyen birini tekrar seçerseniz sonuçlarına katlanırsınız her bakımdan, her yönden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük abi sahalara geri dönmüş :) fener ne zaman donecek bakalım . Digiturk hapı yuttu bu arada :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Digitürk'e zaten el konulmuştu, öyle bir darbe aldılar. Ama bu durum onları çok etkilemez bence. Sonuçta Türkiye ligleri adamların. Ve halen takımlar bu ligte devam ediyor. O yüzden bence problem olmaz. Yine yayıncı kuruluş için alternatif bir şeyler düşünürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O yazık etti de hapisten çıkınca tekrar aday olduğunda oybirliğiyle seçen FB kongresi ne etti? Tüy dikti.

Siz bu duruma düşmüş ve kendisi çekilmesini - ülkemizin adetleri gereği - bilmeyen, idrak edemeyen birini tekrar seçerseniz sonuçlarına katlanırsınız her bakımdan, her yönden.

Flash Back !!

3 Temmuz'dan bir kaç gün veya hafta sonrası;

Aziz Yıldırım içerideyken basın açıklaması yapıyor, "sağlığımı Fenerbahçe'ye verdim, yoruldum yıprandım vs. vs. Artık mücadele etmek istemiyorum, bu süreç bitsin artık ben yokum"

Tam kelimelerle olmasa da, açıklamanın içeriği bu minvalde idi...

Sonra ne oldu; süreçte Fenerbahçe'nin üzerine gerektiği gidilemeyeceği, bazı güçlerin de yardımı ile böyle bir operasyon olduğu, özellikle Fenerbahçe için gereği yapılırsa ülke futbolunun dibe vuracağı, biteceği anlaşıldı... Sırf Fenerbahçe üzerinden bu sürecin sonuçlandırılamayacağı anlaşıldı ve ne şiş yansın ne kebap mantığı ile kararlar alındı. Fenerbahçe "beni düşürün" diye yalvardı kimse buna cesaret edemedi veya işine gelmedi.

Bu durum Aziz Yıldırım'ın iştahını kabarttı ve şahsi egoları yüzünden (bazılarında haklıdır) tekrar aday oldu, başkan oldu...

Her olayda olduğu gibi bizim insanımız olumsuzlukları başkalarında, iyilikleri kendisinde görme mantığı ile yola devam etmeye çalışıyor... Oysa ki; gerektiği zaman gereken cezalar verilseydi, gerekirse lig bir sezon iki sezon oynanmasaydı, her kulüp için "kendinize gelin" mesajı verilseydi şimdi bir kesim yine ağlıyor olmazdı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tek cümleyle, klübü kendisine kalkan etti. Başkanlığı bırakırsam klüp benim arkamda durmaz, yeni başkan klübü kurtarır, aradan çıkar, ben içeride çürürüm diye düşündü.. Bencilce ama doğru, aynen öyle olurdu. Hep beraber battık..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tek cümleyle, klübü kendisine kalkan etti. Başkanlığı bırakırsam klüp benim arkamda durmaz, yeni başkan klübü kurtarır, aradan çıkar, ben içeride çürürüm diye düşündü.. Bencilce ama doğru, aynen öyle olurdu. Hep beraber battık..

Aynen abi... "ben yokum" diye gevelemeye başladığında hemen yeni bir yönetim ile yeni bir yol haritası çizilmeliydi, bu yol bir alt ligde bile olsa yapılmalıydı...

Ama kimse buna cesaret edemedi, edemezdi de... Ama yapılsa hiç bir sorun olmazdı, çünki Aziz Yıldırım bazı şeyleri kabullenmişti... Sonradan bu kabullendiği şeyler olmayınca başka düşüncelere ve yollara daldı ve biz o yolda kaybolduk...

Her şerde bir hayır vardır diyelim ve biz çıkalım kerevete.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük abi sahalara geri dönmüş :) fener ne zaman donecek bakalım . Digiturk hapı yuttu bu arada :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Fenerbahçe küme düşürülse de düşürülmese de bizi bir şekilde etkiler. Güçlü Fenerbahçe her zaman avantajdır bizim için.

Eğer Fenerbahçe küme düşürülürse durum çok daha farklılaşır tahmin ediyorum. Olmadan bir yorum yapmak zor. Öyle bir şey olursa sanırım sözleşme yenilenebilir çünkü sözleşmenin içeriğindeki önemli maddelerden biri ( 4 büyük ) değişmiş olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resmi sitede böyle bir açıklama yok ama o demek, bu arada klüp başkanlığı bitmiş falan değil henüz, verilen karar bir ihtiyati tedbir kararı, davacının süresi içinde ayrıca bir dava açması gerekiyor, belki de açmıştır tam bilemiyorum, bu davada talep edecek kesin uzaklaştırmayı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resmi sitede böyle bir açıklama yok ama o demek, bu arada klüp başkanlığı bitmiş falan değil henüz, verilen karar bir ihtiyati tedbir kararı, davacının süresi içinde ayrıca bir dava açması gerekiyor, belki de açmıştır tam bilemiyorum, bu davada talep edecek kesin uzaklaştırmayı...

Davayı açan adamı paketlediler hemen bu arada. FB üyesi değilken de dava açabilir mi ?

Zaten Türkiye'deki kararlar gelene kadar UEFA kişiler hakkındaki hükümlerini açıklarsa bahsi geçen bir çok yönetici ciddi cezalar ( ömür boyu menden bahsediliyor ) alacak gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Davayı açan adamı paketlediler hemen bu arada. FB üyesi değilken de dava açabilir mi ?

Zaten Türkiye'deki kararlar gelene kadar UEFA kişiler hakkındaki hükümlerini açıklarsa bahsi geçen bir çok yönetici ciddi cezalar ( ömür boyu menden bahsediliyor ) alacak gibi görünüyor.

O konu tartışılır, davaya konu olaylar üye olduğu döneme ait ama üyeliği düştüğü için hukuki faydası kalmamış oluyor davadan. Bu sebeple yani dava açmaması için atıldığını ispat ederse ki çok kolay, üyeliğe geri dönmek için de dava açar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kısacası Fenerbahçe de ortalık toz duman .. İnşallah her iki takım da en kısa zamanda en az hasar ile atlatır. Bu durumun ne onlara ne de Türk futboluna hiçbir faydası yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...