Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...

Türk futbolunun başı sağolsun, Selçuk YULA'ya Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine sabır selamet diliyorum...

Söylenmesi gerekenleri nasıl söyleyeceğini çok iyi bilen ve karşısındakini kırmadan söyleyen bir kişiliğe sahipti... Nur içinde yat...

:dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rakip arsenal olmasaydı uefa ligine düşeceğimiz için sevinirdim aslında  :D uefada başarıyı yakalama oranımız daha yüksek, bu da daha fazla heyecan ve maç demektir  :D şampiyonlar liginde kayde değer bir başarı elde etmek zor şuan. arsenalin çıkmasının en kötü yönü, arsenal karşısında alınacak en ufak mağlubiyet sonrası galatasaray taraftarının sürekli konuşacak olması  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rakip arsenal olmasaydı uefa ligine düşeceğimiz için sevinirdim aslında  :D uefada başarıyı yakalama oranımız daha yüksek, bu da daha fazla heyecan ve maç demektir  :D şampiyonlar liginde kayde değer bir başarı elde etmek zor şuan. arsenalin çıkmasının en kötü yönü, arsenal karşısında alınacak en ufak mağlubiyet sonrası galatasaray taraftarının sürekli konuşacak olması  :D

Doğru tespitler yapmışsın Ege... Ama; onlar zaten hep konuşmuyorlar mı? Belki de; GS-FB rekabetinin güzelliği bu konuşmalardadır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğru tespitler yapmışsın Ege... Ama; onlar zaten hep konuşmuyorlar mı? Belki de; GS-FB rekabetinin güzelliği bu konuşmalardadır...

Evet şimdi bende yarınki maçı unutup eğer Arsenal e yenilirsek GS taraftarı bizimle dalga geçecek ''işte biz onları evinde yendik te,yok emirates kupasını aldıkta'' diye düşünmeye başladım.Hele şu yarınki maçı alalımda umarım Arsenali de geçeriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet şimdi bende yarınki maçı unutup eğer Arsenal e yenilirsek GS taraftarı bizimle dalga geçecek ''işte biz onları evinde yendik te,yok emirates kupasını aldıkta'' diye düşünmeye başladım.Hele şu yarınki maçı alalımda umarım Arsenali de geçeriz.

Ama onların uefa kupası var hocam, hem de arsenal'i yenerek aldılar...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yarin için skor tahmini 2-0 alırız

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

tahminler havada uçuşuyor hadi bakalım inşallah dediklerimiz çıkar  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu gs-fb muhabbetleri benim hiç hoşuma gitmiyor nedense. tamam şakayla karışık ciddiyetten uzak konuşmalar güzel ama bazıları kendilerini ilahi sanıyor. ben ne adamlar gördüm fenerbahçenin geçen yıl ki avrupa macerasında çıkan her rakibine görüceksin fb ezilecek diyip fb maçı kazandığında lazio,benfica istediği oynu sergileyemedi diye boş konuşan. zaten sergileyemediyse fb'nin başarısıdır.

fb maç kazanınca bizim uefa kupamız var olayı da ayrı bir ilginç konu. gsli arkadaşlar fb'nin süper kupayı alamamasıyla dalga geçerlerdi ama gs feneri şükrü s. de yenemiyor denildiğinde ee nolmuş denilir.  :D bu tartışmaları ciddi yaptığınız zaman iki taraf ta beynini kullanmayı bırakıp içgüdüsel konuşmaya başlar ki açıkça söylüyorum işte o zaman çok sipastik ve insani özellikleri kullanımdan çok uzak bir muhabbet başlıyor. o yüzden futbol konusunu kesinlikle siyaset tartışır gibi tartışmamak lazım  :D karşınızda ciddi biri varsa he diyip geçmek lazım yoksa sinirler fena bozuluyor.. hele ki karşınızda düşük kişilik özellikleri taşıyan biri varsa tartışmayı haklılığını kanıtlamak için olur olmayacak yerlere taşıyabiliyor. bırakalım futbol tartışmalarını tvde birbirlerini yiyip yiyip sonra saçmalamanın doruklarına ulaşanlar yapsın  :D

erman_toroglu_cacik_yapti1.jpg

1-60479.jpg

:2funny: :2funny: :D :D ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında kullanılan 9 bin 380 oyun 6 bin 821'ini alan Aziz Yıldırım, yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Mehmet Ali Aydınlar ise 2 bin 383 oy aldı.

Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...