Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aziz baba başgan gs. şampiyon :) ama sevindim. The cemaat alamadı alamadı feneri yine hehe. Onlara deniz feneri verelim :D

Aynen katılıyorum bravo dogru tespit. The cemaat kendine başka oyuncak bulur artık ta fb den uzak dursunlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yorumlara katılmıyorum, Çünki; Mehmet Ali Aydınlar'ın cemaatçi olduğu tespiti ortaya çıkar, ben böyle bir şey duymadım...

Spora bu şekilde siyasetin veya başka şeylerin girmesi veya bizim burada spora bu şekilde bir şeyleri katmamız bence hoş değil...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yorumlara katılmıyorum, Çünki; Mehmet Ali Aydınlar'ın cemaatçi olduğu tespiti ortaya çıkar, ben böyle bir şey duymadım...

Spora bu şekilde siyasetin veya başka şeylerin girmesi veya bizim burada spora bu şekilde bir şeyleri katmamız bence hoş değil...

Operasyonu yapanlar kim ? çakma deliller , onaylayan hakimler, davaya göre atanan savcılar ? Herhalde adaylığa kaytan bıyık birini koymazlar. Ben hala fenerin kendi kendine nasıl şike yaptığını anlamadım :) işin içinde hakem yok, rakip yok . Yargı cemaatte, yargı eksenli operasyonlara dikkat et. Mit müsteşarını soruşturmak isteyen kimdi?  RTE'ye ayar vermeye kalktılar, rte ayar verdi :D yesinler birbirlerini hiç umurumda değil. feneri de yedirtmeyiz :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aziz Yıldırım'ın kazanmasının tek sebebi kulübü cemaate kaptırma kaygısıdır, bunu sağır sultan bile duydu Veli, yani ben bile duydum... :D Ama gerçek ama değil...

Yoksa etik olarak Yıldırım'ın tutuklandığı gün, hadi bilemedin karar açıklanıp cezaevinden çıktığı gün bu işi bırakması gerekirdi, bırakmadı, bu kongrede aday olmamak için yani Koç'u ikna etmek için de çok uğraştı olmayınca kendi girdi, siz hiç gördünüz mü seçimden 2 gün önce 3 basın toplantısı var, 2 aday var, Koç niçin basın toplantısı yaptı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aziz Yıldırım'ın kazanmasının tek sebebi kulübü cemaate kaptırma kaygısıdır, bunu sağır sultan bile duydu Veli, yani ben bile duydum... :D Ama gerçek ama değil...

Yoksa etik olarak Yıldırım'ın tutuklandığı gün, hadi bilemedin karar açıklanıp cezaevinden çıktığı gün bu işi bırakması gerekirdi, bırakmadı, bu kongrede aday olmamak için yani Koç'u ikna etmek için de çok uğraştı olmayınca kendi girdi, siz hiç gördünüz mü seçimden 2 gün önce 3 basın toplantısı var, 2 aday var, Koç niçin basın toplantısı yaptı?

Abi bu süreçte Aziz Yıldırım ceketini koysa seçilirdi bu ayan beyan ortadaydı... Benim anlatmak istediğim başka bir şey...

Cemaatin Fenerbahçe'yi ele geçirme gibi bir amacı vs. yok, tek amacı çamur atıp iz bırakmak... Aklı başında herkes biliyorki, bu süreç şike süreci değil, Aziz Yıldırım'ın kulağını çekme operasyonudur...

M.Ali Aydınlar takdir ettiğim bir insandır ama keşke Aziz başkanın karşısına bu dönemde bu şekilde çıkmasaydı, cemaat ile de bağının olduğunu hiç sanmıyorum...

Bu kongrenin tarafları Ali Şen ve Aziz başkandı... Yıllardır Aziz başkanın ezici üstünlüğünü ve başarısını çekemeyenler düşmanımın düşmanı dostumdur diyerek işe koyuldular ama başarılı olamadılar...

3 Temmuz sürecinde federasyon başkanı M.Ali Aydınlar değil de başka birisi olsaydı, Fenerbahçe'de ne Aziz yıldırım kalırdı ne de takım... Eğri oturup doğru konuşalım o dönemde federasyon başkanının işi çok zordu ve bu zorluğu M.Ali Aydınlar en az hasarla atlattı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bir fb li olarak çok sevinemedim aziz yıldırımın tekrar seçılmesine ama mehmet ali aydınlarıda istemiyordum, aziz yıldırım artık gitmeli kulüp için çok şey yaptı hiç bir lafım yok inanılmaz işler başardı ancak futbol başarısı tartışmalı, dünya kadar para harcadı fakat rakibin olan gs başkanlığını yaptığı 14 sene boyunca hem tr de hem avrupada daha başarılı, kulüp olarak bakıldığında çok başarılı bir başkan, amatör branşlarda inanılmaz katkıları var ama gelgelelim bu işin amiral gemisi futboldur futbolda başarılıysan varsındır....

geleli siyasi boyuta fenerbahçe üzerine bir operasyon yapıldığı net ama yapan kim? aziz başkan her seferinde konuşsam yer yerinden oynar diyor, konuşta bizde bilellim kardeşim ne olduğunu cemaatse cemaat hükümetse hükümet başka kimselerse başkası de sende bzide ona göre davranalım, benim başkan adayım ali koç tur , bu seçim olmadı ama umarım yakın zamanda kendisini başkan olarak görürüm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğri oturup doğru konuşalım o dönemde federasyon başkanının işi çok zordu ve bu zorluğu M.Ali Aydınlar en az hasarla atlattı...

Peki operasyonu yapanların arkasında oda varsa ? aziz'i kötü gösterip yerine geçmeye çalışıyorlarsa ? adamı nasıl tutukladıklarını gördün mü ? bu kin, nefret neden? Sadece Fenerbahçe değil, Aziz'in özel işleri de var. Adam nato müteahhiti :) Ali Koç gelse daha sevinirdim. Ama koç'a çok taktılar bu ara, ondan korkmuş, korkutmuşlar olabilir. Aziz'i istifa ettirmek için her şeyi yaptılar. belki bıraksalardı gidecekti , iş inada bindi :D

Cemaai çok küçümsüyorsun veli abi :) etrafında gördüğün temiz yüzlü arkadaşlardan bahsetmiyorum. Ben ihl mezunuyum, cemaatin evine de gittik, dershanesine de. ciğerini bilirim hepsinin :) Bu iş Gülen ile alakalı değil. endişen oysa yani. Olay onu aşalı çok oldu. AKP abd'nin güdümünde ama cemaat abd'nin ta kendisi. Bak amerikaya vize almak çok kolay. Hocaefendiyi görecem de, çok ciddi söylüyorum bu şekilde vize alan biliyorum :)

Neden futbol dersen, kitle kontrolünün en kolay yolu :) Hakan Şükür eski neferleridir. topladığı sempatiyi düşün. Bir de fenerbahçe'nin toplayacağı sempatiyi düşün ve müthiş para dönüyor. Cemaat parayı sever :) hele eski mücahit yeni müteahhitlerimiz bayılıyor.

Sana başka bir örnek daha vereyim. yeşil ay kurumu mason bir örgütün devamıdır. Atatürk'ü alkolden ölmüş gibi gösterip üzerine böyle bir lobi yaptılar. Hala iki alokolik diye konuşmaları da ondan :)

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Organisation_of_Good_Templars

Bu masonik kurum, Türkiye'de yeşilayı kurmasının ve kurucularının arasında said nursinin çıkmasından sonra ne oldu dersin :) aşağıda fotoğrafa bakıp bir de şimdi wikipediada yeşilaya bakarsan anlarsın. Adamlar internetten izini siliyorlar :)

http://www.risalehaber.com/iste-yesilayin-tutanaklarindaki-said-nursi-109907h.htm

bu linkte vesikası da var :)

Bir masonun cevabı , bakınız 6. madde.

http://masonlar.org/masonlar_forum/index.php?topic=281.0

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yg/habergoster.php?haber=88563 bu da yeşilayın geldiği son nokta eheh bayılıyorum la bu ülkeye :D kimin kime hizmet ettiği belli değil :)

post-3161-141695296009_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki operasyonu yapanların arkasında oda varsa ? aziz'i kötü gösterip yerine geçmeye çalışıyorlarsa ? adamı nasıl tutukladıklarını gördün mü ? bu kin, nefret neden? Sadece Fenerbahçe değil, Aziz'in özel işleri de var. Adam nato müteahhiti :) Ali Koç gelse daha sevinirdim. Ama koç'a çok taktılar bu ara, ondan korkmuş, korkutmuşlar olabilir. Aziz'i istifa ettirmek için her şeyi yaptılar. belki bıraksalardı gidecekti , iş inada bindi :D

Cemaai çok küçümsüyorsun veli abi :) etrafında gördüğün temiz yüzlü arkadaşlardan bahsetmiyorum. Ben ihl mezunuyum, cemaatin evine de gittik, dershanesine de. ciğerini bilirim hepsinin :) Bu iş Gülen ile alakalı değil. endişen oysa yani. Olay onu aşalı çok oldu. AKP abd'nin güdümünde ama cemaat abd'nin ta kendisi. Bak amerikaya vize almak çok kolay. Hocaefendiyi görecem de, çok ciddi söylüyorum bu şekilde vize alan biliyorum :)

Neden futbol dersen, kitle kontrolünün en kolay yolu :) Hakan Şükür eski neferleridir. topladığı sempatiyi düşün. Bir de fenerbahçe'nin toplayacağı sempatiyi düşün ve müthiş para dönüyor. Cemaat parayı sever :) hele eski mücahit yeni müteahhitlerimiz bayılıyor.

Sana başka bir örnek daha vereyim. yeşil ay kurumu mason bir örgütün devamıdır. Atatürk'ü alkolden ölmüş gibi gösterip üzerine böyle bir lobi yaptılar. Hala iki alokolik diye konuşmaları da ondan :)

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Organisation_of_Good_Templars

Bu masonik kurum, Türkiye'de yeşilayı kurmasının ve kurucularının arasında said nursinin çıkmasından sonra ne oldu dersin :) aşağıda fotoğrafa bakıp bir de şimdi wikipediada yeşilaya bakarsan anlarsın. Adamlar internetten izini siliyorlar :)

http://www.risalehaber.com/iste-yesilayin-tutanaklarindaki-said-nursi-109907h.htm

bu linkte vesikası da var :)

Bir masonun cevabı , bakınız 6. madde.

http://masonlar.org/masonlar_forum/index.php?topic=281.0

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yg/habergoster.php?haber=88563 bu da yeşilayın geldiği son nokta eheh bayılıyorum la bu ülkeye :D kimin kime hizmet ettiği belli değil :)

Konu başlığımız neydi? Selman abi yine konuyu editlemek zorunda kalacak... Konuya yazarken ilk aklıma gelen de bu olmuştu ama neyse...

Kimseyi küçümsediğim veya büyüttüğüm yok, sadece bilinmeyen şeyler üzerinde yorum yapmaya gerek yok diye M.Ali Aydınlar ile cemaati bağdaştırmadım...

Yoksa herkes iyi kötü bir şeyleri biliyor ve işine ne taraf gelirse o tarafa yürüyor.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orası kesin değil(miş)... Geçen gün uzun uzun bir hukuki değerlendirme vardı, sanırım Radikal'de, bir çok şeye bağlı, kararın nasıl çıkacağına bağlı, yani iki ayrı suçtan mahkum oldu ya onu kasdediyorum, tamamını okumadım, sıkılıyorum artık uzun kafa yorucu yazılardan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dedim buradan acaba bir özet çıkar mı , çıkmadı. O zaman bekleyip göreceğiz.. Şaka maka Aziz Saraçoğlu'nu geçecek başkanlıkta, stadın ismini değiştirirler mi acaba ? :D

Kadıköy Aziz Yıldırım Stadı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konu ister istemez politikayla karışıyor tabii ama bu laflar ve iktidar çevrelerinin Yıldırım'ın kazanmasına gösterdiği söylenen ( Kaynak: Ahmet Hakan) tahammülsüzlük baştaki iddiayı ispatlıyor. Zaten iktidarın başının orada söylediği daha vahim sözler var öğrenci evleriyle ilgili, basın onlarla meşgul, bunlar unutulur, kabak kulübün başına patlar...

Yalnız şöyle bir durum ortaya çıkıyor, bu önemli, bunlar üzerine bugün basında Fenerli olmayan köşe yazarları bile Aziz Yıldırım'a destek veriyorlardı, sonucu nereye gider, şuraya gider, eğer Yargıtay kararından sonra Yıldırım'ın başkanlığı bir şekilde düşerse ve yasal engel çıkmazsa yerel seçimlerde CHP'den ya da bağımsız Kadıköy adayı olur ve sanıyorum kazanır, olmadı mı genel seçimler var bir sene sonra...

Dikkat etsinler de arkasından ittirerek zorla bir muhalif politikacı yaratmasınlar, pişman olabilirler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar gunü konu siyasetten doğru yere doğru kayacak dayı , merak etme :D

Iktidara ne desek boş. Bir kendileri Müslüman . zinayı serbest bırakıp öğrenciye kafayı takmak dinimizin gereklerindendir :) Biz patates dininden geliyoruz :) o yüzden anlamıyoruz, normal . Bir lafın Başbakan tarafından söylenip, ertesi gün danışman ve başbakan yardımcısı tarafından yalanlanıp ertesi gün tekrar söylenmesi de bize has bir durum herhalde :D

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar gunü konu siyasetten doğru yere doğru kayacak dayı , merak etme :D

Iktidara ne desek boş. Bir kendileri Müslüman . zinayı serbest bırakıp öğrenciye kafayı takmak dinimizin gereklerindendir :) Biz patates dininden geliyoruz :) o yüzden anlamıyoruz, normal . Bir lafın Başbakan tarafından söylenip, ertesi gün danışman ve başbakan yardımcısı tarafından yalanlanıp ertesi gün tekrar söylenmesi de bize has bir durum herhalde :D

Bir gün öyle, bir gün böyle söylemleri nabız yoklama taktiği Fatih... A bakanı çıkıp şu şöyle olacak diyor, ertesi günü B bakanı bu durumu yalanlıyor kesinlikle mümkün değil diyor...

İyi de; aynı kabinenin bakanı değilmisiniz de halk ile oyun oynuyorsunuz...

Neyse konu başlığında yine siyaset dönecek ben daha yazmıyorum.

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galatasaray istikrarını koruyor :) 15 yıl oldu :D

:D

Çoğunluk Fatih Terim olsaydı daha farklı olurdu görüşünde... Evet daha farklı oluyor, tarihte örnekleri mevcut...

Fenerbahçe taraftarı için Yorum yapılmayacak kadar sıradan maç bunlar... 14 yıl bitmiş dile kolay... Artı; diğer üç takıma da 30 maçtır kaybetmiyormuş... Yok artık Labron James...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçe-Galatasaray maçı ile ilgili yanıldım.

Geçen hafta bir arkadaşa demiştim ki; Galatasaray bu maça gitmesin. Böylece 3'ten fazla yememeyi garanti ederler (hükmen 3-0 ya) ve takımı da yormaz, bir sonraki maça hazırlarlar.

Ama adamlar cesaretle çıktılar ve kanlarının son damlasına kadar savaşıp, 3-0'dan daha iyi bir skorla eve dönmeyi başardılar. Helal olsun! Beni yanılttılar. Eğer benim dediğimi yapsalar averajları -1 daha kötü olacaktı bugün...

Çoğunluk Fatih Terim olsaydı daha farklı olurdu görüşünde... Evet daha farklı oluyor, tarihte örnekleri mevcut...

Fenerbahçe taraftarı için Yorum yapılmayacak kadar sıradan maç bunlar... 14 yıl bitmiş dile kolay... Artı; diğer üç takıma da 30 maçtır kaybetmiyormuş... Yok artık Labron James...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçe-Galatasaray maçı ile ilgili yanıldım.

Geçen hafta bir arkadaşa demiştim ki; Galatasaray bu maça gitmesin. Böylece 3'ten fazla yememeyi garanti ederler (hükmen 3-0 ya) ve takımı da yormaz, bir sonraki maça hazırlarlar.

Ama adamlar cesaretle çıktılar ve kanlarının son damlasına kadar savaşıp, 3-0'dan daha iyi bir skorla eve dönmeyi başardılar. Helal olsun! Beni yanılttılar. Eğer benim dediğimi yapsalar averajları -1 daha kötü olacaktı bugün...

Galatasaray taraftarı olan Karşı komşu "maç ne olur" deme gafletinde bulunmuştu, üç ihtimalli maç demiştim de gözlerinin içi parlamıştı... Nasıl yani diye sorduğu soruya aldığı cevapla bütün parlaklık sönüverdi...

1-0

2-0

3-0

Olur demiştim... Oldu.

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...