Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bababm ben küçükken Cimbom cimbom dünyayı yener Fenere gelince fıs diye söner diyordu şakayla.. Şaka gerçek oldu Gsaray , Uefa Kupasını aldı, Süper Kupa yı aldı , Şampiyonlar Liginde iki kere Çeyrek Final oynadı , İki kere de gruptan çıktı ama bi Feneri Kadıköyde yenemedi arkadaş..Bu da beni sinirlendiriyor..

birgün kadıköydede galip geliceksiniz nasıl olsa :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bababm ben küçükken Cimbom cimbom dünyayı yener Fenere gelince fıs diye söner diyordu şakayla.. Şaka gerçek oldu Gsaray , Uefa Kupasını aldı, Süper Kupa yı aldı , Şampiyonlar Liginde iki kere Çeyrek Final oynadı , İki kere de gruptan çıktı ama bi Feneri Kadıköyde yenemedi arkadaş..Bu da beni sinirlendiriyor..

Takımı da sinirlendirdiği için yenemiyor ya zaten...  :D Oysa; bu tür maçlarda sinirine hakim olan taraf kazanmaya daha yakın oluyor, bunu da Fenerbahçe rahatlıkla beceriyor ve maçı vermiyor...

Psikolojik bir üstünlük var bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takımı da sinirlendirdiği için yenemiyor ya zaten...  :D Oysa; bu tür maçlarda sinirine hakim olan taraf kazanmaya daha yakın oluyor, bunu da Fenerbahçe rahatlıkla beceriyor ve maçı vermiyor...

Psikolojik bir üstünlük var bence.

abi gecen sene şampiyon geldiler bizim sahaya rahat rahat ama yine olmadı :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi gecen sene şampiyon geldiler bizim sahaya rahat rahat ama yine olmadı :)

Doğru ya !!

O zaman rahmetli İslam Çupi'nin sözü ile bağlayalm;

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka büyüklüktür işte. Adı konamaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Eda Erdem ve Arslan Ekşi başta olmak üzere bizi bu gururu yaşatan her iki takımı da kutluyorum..Başarı da hiç bir emeğim yok ama seviniyorum, emeği olanlar hakkını helal etsin..hükümet ve camaata da selam olsun, kimlerle uğraştığınızı görüyor musunuz!!! yazıklar olsun ki Türkiye nin en burjuva taraftarına avrupa finalinde devrim marsi soylettiler.ali ismail korkmaz, fenerbahçe yıkılmaz!!! keşke ali ismail, ahmet atakan ve burak yıldırım da bizlerle olsaydı.. bu arada güney korenin dünyaya sunduğu en güzel şey kim yeon koung dur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayanlarda da, Avrupa CEV kupası şampiyonu Fenerbahçe... :)

Şu "Baayan" lafını artık bir kenara atsak, kullanmasak, unutsak, tarihe karışsa, toz olup yok olsa diyorum... :D Kadın desek, onu kaba buluyorsak hanım desek, hatun desek, ne dersek desek ama bayan demesek? :D

Kupanın resmi adı da "Kadınlar" zaten.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok büyük bir başarı tabii emeği geçen herkesi tebrik etmek gelir ancak elimizden, iki Avrupa kupası birden aynı branşta, aynı yıl, aynı salonda, aynı gün, bravo, bravo.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözümsün fenerbahçe :) dün bir ara konstrasyon kaybetse de güzel maç çıkardı. haftaya caner yok. O sıkıntı olacak ama puan farkı 16 olur inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözümsün fenerbahçe :) dün bir ara konstrasyon kaybetse de güzel maç çıkardı. haftaya caner yok. O sıkıntı olacak ama puan farkı 16 olur inşallah :)

hocam Caner kart sınırında değildi diye biliyorum..Gökhan, Egemen, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike’nin sınırda olduğunu sanıyorum..yani bir başka deyişle haftaya sağlı sollu gidip gelcez..duman olur bu cincon :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eveet öyleymiş :) süper. Hadi bakalım o zaman. GS seyircisi bırakırsa güzel bir maç izleriz.

Saha pet şişe tarlasına döner yine... Bu konuda tecrübeliler çünki... :D

Üç ihtimalli maç diyorum ben, temkinli olmak gerek...

1-0

2-0

3-0

Maçı alırız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Drabzon seyircisinin (!) kadir şinaslığı yüzünden yarıda kalan 24.Hafta süper lig karşılaşması TFF tarafından Fenerbahçe lehine 3-0 tescil edilmiştir...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Drabzon seyircisinin (!) kadir şinaslığı yüzünden yarıda kalan 24.Hafta süper lig karşılaşması TFF tarafından Fenerbahçe lehine 3-0 tescil edilmiştir...

:)

zor oldu ama tff için, temiz oldu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zorluktan değil, önceki maçlarda da böyle oldu, önce o maçla ilgili disiplin cezalarının tahkim aşamasından da geçip kesinleşmesini bekliyorlar nezaketen, o kararları etkilememek için, yoksa maç tatil edildiği anda ne olacağı belli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...