Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Zorluktan değil, önceki maçlarda da böyle oldu, önce o maçla ilgili disiplin cezalarının tahkim aşamasından da geçip kesinleşmesini bekliyorlar nezaketen, o kararları etkilememek için, yoksa maç tatil edildiği anda ne olacağı belli.

şeklen doğru olabilir ama verilecek kararla cezalar farklı kulvarlar..gereksiz bence beklemek..neyse önemli olan üç puandı  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostum bu kararı TFF yönetim kurulu veriyor, en üst kurul, dolayısıyla disiplin cezaları kesinleşmeden açıklarsa disiplin kararlarını etki altında bırakabilir, onu düşünüyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son zamanlarda bizim açıklamaları kim kaleme alıyorsa ki muhtemelen Tolga Aytöre'dir, yazım hataları azaldı, ifade kuvvetlendi...

Bence de Deniz Tolga Aytöre'dir. Hukukçu olmasından kaynaklanan güçlü ifade yeteneğine ve zengin Türkçe ye sahip..Konuşurken bile çok akıcı tane tane, sabaha kadar konuşsa dinlerim dedirtenlerden..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

PFDK’dan Fenerbahçemize 1 maç ceza

17 Nisan 2014 Persembe

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK) ligde geçtiğimiz hafta sonu sahamızda oynadığımız MP Antalyaspor maçı nedeniyle Kulübümüzü 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırdı.

TFF'nin resmi internet sitesinden yayınlanan PFDK kararlarıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 17.04.2014 tarih ve 78 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

1- FENERBAHÇE A.Ş. hakkında, 13.04.2014 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - MEDICAL PARK ANTALYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, saha olayı nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

PFDK Başkanı

Halit Fahri GÜLTEKİN"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LPpGWZ.jpg

bu maçtaki olaylar için PFDK ceza vermedi..

Son 3 senede seyircisiz oynama cezaları;

- Fenerbahçe 18 maç

- Beşiktaş 12 maç

- Galatasaray 1 maç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben TV den net olarak dinledim, "Antalya'nın ..çleri döndü şaşkına" bağırışları 3-4 dakika kadar sürdü, bu takımını desteklemek değil, bunu duyan kendi futbolcunun moralini de bozarsın, iyiye değil, kötüye sevk edersin.

Bakın ne diyorsunuz, 3 senede 18 maç, bu ne demek, senin kombine alan sadık taraftarın parasını ödediği 18 maçı izleyememiş demek, olacağı şu, kombine satışları düşer, bilet fiyatları zamlanır ama zarar eden hep kulüp olur, o çok sevilen desteklenen kulüp...

En güzelini Bursa başkanı yaptı, "Çok ceza ödedik, bunların çıkması lazım, biletler 800 lira" dedi, ortalık ayağa kalktı, adam istifa etti.

Niçin isyan ediliyor ki sizin sebep olduğunuz olaylar yüzünden kulübün kasası boşalıyor, ondan sonra transfer sezonu gelince, "Haydi başkan transfer", adamların elinde banknot matbaası mı var, her saha kapanışı yanında yüklü para cezasıyla geliyor, yani hem o maçın hasılatını hem de bir maçın hasılatını daha kaybediyorsun...

Taraftar önce adam olacak, kimsenin şikayete hakkı yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abicim paylaşımlarımın amacı küfrü ve şiddeti meşru kılmak değil zaten..benim derdim kulübümüze uygulanan çifte standart kararlarla ilgili..tabii ki de olmamalı küfür ama şuna ben şahidim ki bu yıla kadar uzun yıllardır Fenerbahçe tribünleri kadar küfürü azaltan yok etmeye çalışan başka kulüp yoktu..ama insanların damarına basılıyor ve bazı gruplar da küfürü slogan etmiş artık..ha şu da var sizin 3-4 dk boyunca duyduğunuz cümleler sanıyor musunuz ki başka tribünlerde olmuyor..3 yılda gs 1 defa ceza almış..yani 3 yılda 1 maçta küfür etmiş tribün öyle mi ?  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben şunu söylemeye çalışıyorum, başkalarının almadıkları cezaları, çifte standardı boşver, bu kulüp çifte standardın babasını görmüş kulüp gargamel döneminde, siz hatırlar mısınız bilmiyorum?

Biz ceza verilmesine sebep olmayacağız, başkalarına bakmayacağız, bunu kabul edeceğiz, bu iktidar durdukça bunlar olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlaştık abi haklısın..öyle yapmalıyız..düşmanın eline koz verirsek böyle yapacakları aşikar olduğu halde tribünde bir grubu engelleyemiyorsun ve cezayı bütün tribün görüyor haliyle..yoksa ulusoy döneminde maruz kaldığımız çifte standart hala akıllarda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sene eze eze şampiyon olduk, ellerinden başka bir şey gelmiyor, taraftar önünde tur atmamızı engelleyecekler akıllarınca, yapılacak şey şu, maç biter, hakemler, gözlemciler vs. gider, 1 saat sonra takım duşunu alır, tekrar çıkar, stat bize kalmış olur, kapılar açılır, tur atılır misler gibi, FB TV yayınlar.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sene eze eze şampiyon olduk, ellerinden başka bir şey gelmiyor, taraftar önünde tur atmamızı engelleyecekler akıllarınca, yapılacak şey şu, maç biter, hakemler, gözlemciler vs. gider, 1 saat sonra takım duşunu alır, tekrar çıkar, stat bize kalmış olur, kapılar açılır, tur atılır misler gibi, FB TV yayınlar.... :)

bence bu haftadan tur atmaya başlarız ;) bu söylediğinizi yönetimde düşünmüştür umarım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu seyircisiz oynanan bir maçta seyircisiz oynama cezası aldınız UEFA'dan ne çifte standardı :D

3 senede 1 maç cezası var Galatasaray'ın ki bu 1 maçı bilerek ve isteyerek aldık :) 3 senenin stresini attık diyelim :D ( Ben o maça gidemedim ama gidenlerden biliyorum )

Son 1 senedir TT Arena'da maç seyrediyorum. Ailem ve çocuklarımla da defalarca gittim. Önümde arkamdaki insanlar hariç stadın topluca küfür ettiğini duymadım. Rakip tribün bizim hemen sağımızdadır. Mesela Rize taraftarı hınca hınç doldurmuştu. Onlar bize ana avrat küfrettiler biz onlara sadece ıslık çaldık.

Kısacası gaza gelmeyeceksin. Çoğu maçta insert dağıtılır stadda Küfür etme Stadını Kapattırma diye..

Selman Abi'nin dediği gibi eğer bu kadar kapatma yaşasaydım kombine yenilemeyi düşünmezdim ben de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rakip takım taraftarlarının provokatif mesajları hoş karşılanmamaktadır, hadi bakayım kış kış kendi çöplüğüne.... :D

Seyircisiz oynanan maçta ceza almayı başaranları ve ceza verenleri de ayrıca kutlarım Dünya tarihinde bir ilki başardıkları için, herifler çıktı bir de marifetmiş gibi anlattı yaptıklarını....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu seyircisiz oynanan bir maçta seyircisiz oynama cezası aldınız UEFA'dan ne çifte standardı :D

3 senede 1 maç cezası var Galatasaray'ın ki bu 1 maçı bilerek ve isteyerek aldık :) 3 senenin stresini attık diyelim :D ( Ben o maça gidemedim ama gidenlerden biliyorum )

Son 1 senedir TT Arena'da maç seyrediyorum. Ailem ve çocuklarımla da defalarca gittim. Önümde arkamdaki insanlar hariç stadın topluca küfür ettiğini duymadım. Rakip tribün bizim hemen sağımızdadır. Mesela Rize taraftarı hınca hınç doldurmuştu. Onlar bize ana avrat küfrettiler biz onlara sadece ıslık çaldık.

Kısacası gaza gelmeyeceksin. Çoğu maçta insert dağıtılır stadda Küfür etme Stadını Kapattırma diye..

Selman Abi'nin dediği gibi eğer bu kadar kapatma yaşasaydım kombine yenilemeyi düşünmezdim ben de..

abicim sen istisnasın diyelim buna bence..kaç yıldır statda topluca küfür edilmedi derken bütün stad etmesi gerekmiyor belirli bir grubun yapması yeterli ki biz de o yüzden ceza aldık..3 yıldır  gs tribününde grup olarak asla küfür edilmedi derseniz en iyi ihtimalle duymamışsınızdır derim ancak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...