Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

3 yıldır diyemem, ama son bir senedir edilmedi, duymadım değil. Zaten bizim ceza almamıza sebep olan maçların büyük kısmı deplasmanda edilen tezahüratlar. Taraftarın nerede kürettiğinin bir önemi kalmadı artık. Kendi stadı olması gerekmiyor.

Ek olarak stad kapama cezaları sadece küfürden değil. Küfür son bir senede daha sıkı denetlenir hale geldi. Sizin ve diğer takımların aldığı cezanın büyük kısmı sahaya atılan madde ve saha ihlali.

Sahaya hiçbir şey atılmıyor diyemem TT Arena'da ama bizde Kuzey ve Güney yani ateşli taraftarın olduğu iki tribünde de aşağıdan yukarıya file olduğu için atsan da gitmiyor :D

Geçtiğimiz sene en çileden çıktığımız maçlarda ( Ordu ve Mersin maçları ) stada bir tek seyirci girmedi. Bu sene de ona keza.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özellikle ordu maçı abi... Çıldırmıştım resmen .. :) ama sahaya girmedim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seyircisiz maça paraşütle maytap atan şahıslar (fenerli olamazlar) sağ olsun öyle bir rekora imza attık :)

oda gerçekten fantastik bi hareketti tekrar ceza aldırmak ve de saha seyirciye kapalıyken
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hatırladığım yakın geçmişte bu kadar eze eze bir şampiyonluk daha yok, eze eze derken kötü manada söylemiyorum, aradaki fark ancak böyle tanımlanabilir, puanı boşverin futbola bakın, biz şu kalan 4 maçı birden kaybetseydik bile arkadakilerin o 4 maçlarından bırakın 12 yi 6 puan çıkartacak güçleri yok, net bir şekilde görülüyor, bugün kazandığı maçta GS'nin kalesinde gördüğü pozisyonlara bakın bir....

Önemli futbolcularımız kaybedilmez, kaybedilse bile yerlerine aynı şekilde direkt oynayacak ikameleri bulunur ve sadece bir tek direkt oynayacak yeni transfer yapılırsa bu iş devam eder gider....

Hayırlı uğurlu olsun bütün Fenerbahçeliler'e..... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Camiayı 3 Temmuz sürecinde ayakta tutmayı, hatta şahlandırmayı başaran Aykut Kocaman'a sonsuz teşekkür ediyorum... Fakat; Ersun Yenal ile aralarında dağlar kadar fark olduğu ortada...

Yarım forvetle sahaya çıkmaya korkarken, maç izlerken türlü totemler icat ederken, şimdi maçı alırız ama kaç gol atarız veya fark olur mu? şeklinde düşünür olduk, sahaya 4 forvetle çıkıp taş gibi savunma yaptığımız maçlar çok oldu...

Bu yönden de; Ersun hocayı tebrik ediyorum...

Selman abi; bilmem kaç maç oynamayan Kadlec, oynadığı ilk maçta harikaysa; kimin gidip kimin geldiğinin hiç önemi yok bence, Ersun hoca takımı koştursun yeter !!

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçe'ye tebrikler.

Hem ligdeki doğal rakiplerine, hem de Ankara'daki rakiplerine rağmen işi bitirdikleri için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bütün Fenerbahçelilerin şampiyonluklarını kutluyorum..Bize bu mutluluğu yaşatırken emeği geçen her kim varsa hepsine de teşekkür ediyorum..

"daha yeni başlıyor"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler fenerim :) Nisan'da şampiyon olduk.

Bence; çok övünülecek bir durum değil, ilk olsaydı olurdu... :)

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan Gs yönetimini tebrik ediyorum, ayrıca; mağaza saldırısında bulunan insanlıktan nasibini almamış şahısları da Allah bildiği gibi yapsın diyerek kınıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O mağazayı soymuşlar :) haberlerde var. PKK işi. Sarı kırmızı yanına ÇİMEN Koyunca akıllılarına tezek geliyor bu arkadaşların :) büyütecek bir şey değil ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O mağazayı soymuşlar :) haberlerde var. PKK işi. Sarı kırmızı yanına ÇİMEN Koyunca akıllılarına tezek geliyor bu arkadaşların :) büyütecek bir şey değil ;)

Ben herhangi bir Fenerium'un "soyulmasını" büyüteceğim için tepkisiz kalamadım... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bırakın şimdi bu işleri PKK falan, ne olduğunu herkes biliyor, PKK ise de Fenerli PKK'dır...

Sizin halkınız bu eğitim ve kültür seviyesindeyse taraftarınız da aynı eğitim ve kültür seviyesindedir... Sanmayın ki bu iş tek taraflı, bütün futbol taraftarları da bütün siyasi parti taraftarları da kısacası bütün halkımız da aynı durumda...

Halen daha dünyanın herhangi bir yerinde insanın adından sonra memleketini söylediği bir ülke var mıdır acaba? Niçin canım ülkemde bir insana adından sonra "Nerelisin?" ondan sonra da "Neresinden?" veya "İçinden mi?" diye sorulur acaba?

Eğri oturalım doğru konuşalım, ben bu ülkenin söylendiğine göre en kültürlü 3 ilçesinden birinde yaşıyorum, ama dün akşam tek bir korna sesi bile duymadım şampiyonluğu kutlayan, neden biliyor musunuz çünkü bu en kültürlü ilçelerden birinin futbol takımının taraftarı daha önceki yıllarda kendi takımlarının şampiyonluğunu kutlayanları dövdü, yolunu kesti vs... Üstelik kendi liglerinde değil, onlar bu kafaları yüzünden zaten çoktan küme düştüler, daha da düşecekler...

Dolayısıyla GS Store'a saldıranlar da Fenerliler'dir, tıpkı tam tersi bir durumda Fenerium'a saldıracak olanların GSliler olacağı gibi, tıpkı takım otobüsümüze kayalar attıkları gibi seneye de onların takım otobüsüne kayalar atacak olanlar Fenerliler olacaktır...

İş bu noktaya geldi maalesef sporda da siyasette de hayvanlar hüküm sürüyor...

Yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, Bağdat caddesine GS Store açmak demek, K.Yaka sahiline Göztepe Store açmak demek veya vice versa... Baban ya sigorta şirketi sahibi olacak ya da Don Corleone.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, Bağdat caddesine GS Store açmak demek, K.Yaka sahiline Göztepe Store açmak demek veya vice versa... Baban ya sigorta şirketi sahibi olacak ya da Don Corleone.... :)

Mağaza olayının ana konusu bu bence..

Ama ne olursa olsun ayıplanacak bir durum söz konusu..Şunu da belirtmeden geçmemek lazım..Fenerbahçe taraftarı yaptı denemez bu olaya..Tamamen hırsızlık durumu söz konusu..Hırsızın da bir takımı vardır neticesinde..Önde tutmamız gereken şey Fenerbahçe taraftarı mağazayı bu hale getirdi değil, hırsızlar mağazayı bu hale getirdi cümlesidir bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne olursa olsun yanlış birşey bence..biz başarılara sevinmesini bilmiyoruz beceremiyoruz tek bildiğim bu..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mağaza olayının ana konusu bu bence..

Ama ne olursa olsun ayıplanacak bir durum söz konusu..Şunu da belirtmeden geçmemek lazım..Fenerbahçe taraftarı yaptı denemez bu olaya..Tamamen hırsızlık durumu söz konusu..Hırsızın da bir takımı vardır neticesinde..Önde tutmamız gereken şey Fenerbahçe taraftarı mağazayı bu hale getirdi değil, hırsızlar mağazayı bu hale getirdi cümlesidir bence..

Neden ? Fenerbahçe taraftarı içerisinde bunu yapabilecek hiç kimse yok mu ? Ayrıca hırsız soyacağı yeri yakar mı ?

Hatırlatmak isterim ki bir kısım Fenerbahçe taraftarı kendi stadını bile yakmıştır. ( 2011 - 2012 şampiyonluk maçında )

Bence her taraftarın içinde hırsızı da vardır katili de yan kesicisi de. Önemli olan bunların bulunup "taraftar"ların arasından temizlenmesi. O zaman daha rahat edeceğiz stadda da sokakta da ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden ? Fenerbahçe taraftarı içerisinde bunu yapabilecek hiç kimse yok mu ? Ayrıca hırsız soyacağı yeri yakar mı ?

Hatırlatmak isterim ki bir kısım Fenerbahçe taraftarı kendi stadını bile yakmıştır. ( 2011 - 2012 şampiyonluk maçında )

Bence her taraftarın içinde hırsızı da vardır katili de yan kesicisi de. Önemli olan bunların bulunup "taraftar"ların arasından temizlenmesi. O zaman daha rahat edeceğiz stadda da sokakta da ..

aynı şeyi söylüyoruz zaten tartışmaya açık bir cevaba gerek yok ki hocam..her hırsızın yada gaspçının da bir takımı var sonuçta diye dile getirmişim ben de durumu..ama sizin verdiğiniz örnek bu işle bağdaşmayan bir örnek..orada ki konu farklıydı..amaç stadı yakmak değildi..süreci yakından takip eden herkes bu durumun sebeplerini biliyor zaten ki siz (gs) de sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz zaten..sen öyle yaptın ben böyle yaptım durumuna getirmek istemem olayı..yakanları yıkanları zaten eleştiriyoruz son derece yanlış ve kınanması gereken bir durum diyoruz..ama bazı görsel ve yazılı yayın organlarında görmüş olduğunuz gibi açıkça bir hırsızlık söz konusu..ve doğruluğundan çok emin olmasam da bu olaya karışanların içinde gs taraftarı olan da var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...