Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

vedalaşmayı da bilmiyoruz:( ersun kaliteli adam tavrı net her zaman. Ben üzüldüm şahsen

Aynısını Fatih Terim'e de yapmadık mı ?

Yabancı teknik adamlara / futbolculara gösterilen hoşgörü Türk teknik adamlara / futbolculara neden gösterilmez ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynısını Fatih Terim'e de yapmadık mı ?

Yabancı teknik adamlara / futbolculara gösterilen hoşgörü Türk teknik adamlara / futbolculara neden gösterilmez ?

Alex'e, zico'ya, bjk delbosque' ya unuttuğun 3-5 kişiye de yaptık. Bence sadece Türk teknik adamlara has değil :) her takımda yaptı, gelirken davul zurna giderken bir küfür etmedikleri kalıyor. Tmm ayır yolları da güzellikle yap.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla işte bizde kurtulalım diyoruz da kapıda daha kötüleri beklediği için aziz'e devam diyoruz. Recep amca'nın bu koltukta da gözü var malum :)

Haklısın onlar da var. Bunların en son ve en tepki çekeni Alex'e yapılandı. Görünen o ki Aziz Yıldırım'dan kurtulursanız bu oran baya düşecek :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir Beşiktaş'lı olarak. Tüm Fenerbahçe camiasına. Yeni teknik adamları, İsmail KARTAL hayırlı, uğurlu olsun.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, bizim taraftar. Kartal gol gol gol...Kartal gol gol gol  diye bağırınca ortalık karışacak sanırım..... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demba Ba tek başına kurtarır mı bilemedim. Onların da ciddi para ve saha sıkıntısı var. Trabzon iyi transferler yapıyor gibi geldi bana son günlerde çıkan haberlerden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demba Ba tek başına kurtarır mı bilemedim. Onların da ciddi para ve saha sıkıntısı var. Trabzon iyi transferler yapıyor gibi geldi bana son günlerde çıkan haberlerden.

10 numara ve sağ bek transferleri halledilirse geçen yıldan oturmuş bir takımımız ve değişmemiş bir teknik heyetimiz var. En büyük sıkıntımız stad.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, bizim taraftar. Kartal gol gol gol...Kartal gol gol gol  diye bağırınca ortalık karışacak sanırım..... :D

Bak şimdi bir haber gördüm , "Kartal'ın sürpriz 11'i" diyor ama resim Fenerbahçe'den. Bu iş iyice karışacak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya ses kaydını internete sızdırana ne demeli ?

Şeytanın avukatlığını yapayım, Ersun Yanal'ı göndermek için İsmail Kartal sızdırmış olabilir mi ? :D

ben duymim abi :) ne diyorlar kasette görmedim haberi valla :) İsmail Kartal'ı tanımıyordum, hoş gelmiştir :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben duymim abi :) ne diyorlar kasette görmedim haberi valla :) İsmail Kartal'ı tanımıyordum, hoş gelmiştir :)

"Benden istediğiniz bir şey varsa, ben de her şeyi bir kenara bıraktım zaten. Ben bu akşam da gitmeye hazırım. Benim için problem değil. Ben buraya Fenerbahçe ile gelmedim. Fenerbahçe ile de gitmek istemiyorum. Benim hiç umurumda değil. Çok da s...... de değil affedersiniz. Ne zaman istiyorsanız o zaman gidin antrenmana, artık hiçbir şey umurumda değil anladınız mı."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...