Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...

Yuh artık sana, adam 10 sene Oğuz-Aykut-Rıdvan takımının sağbekiydi, 5 senedir de yardımcı antrenör... :D

niye gızisin selman abi :ben o zamanlar küçüktüm ufacıktım :P
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Tolga Özkalfa, Halis Özkahya, geçen gün GS maçını yöneten, daha birkaç tane var, bunların hiçbirinden hakem olmaz, bırakın penaltıyı, golü, maçı 10 dakika seyrediyorsun bu hakemler bu maçın içine edecek diyorsun zaten daha ortada bir şey yokken, verdikleri vermedikleri faullerden belli ediyor... Taraf tuttuklarından değil yeteneksizliklerinden, eğitimsizliklerinden... Çünkü kararlar yanlış ama hep aynı takımın lehine değil, herkese yanlış...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi zaten maça gitmenin de bu yüzden bir keyfi kalmadı. Ne oynanan futbol ne hakem heyeti ne de yöneticilerde iş var. Hepsi birbirinden beter olunca maçın ilk yarısında çıkıp gidesin geliyor.. O da maça gitmeye kendini ikna edebilmişsen :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fark ettim [emoji1] fener bahane yeni sistem şahane [emoji12] bir de böyle konuşmaya kişi ekleniyor mu acaba bildirim alması için @selman dayı yaZsam ona da bildirilse [emoji16]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fark ettim [emoji1] fener bahane yeni sistem şahane [emoji12] bir de böyle konuşmaya kişi ekleniyor mu acaba bildirim alması için @selman dayı yaZsam ona da bildirilse [emoji16]

O da geliyor Fatih, IPB4'ün varsayılan özelliği. Şu an IPB 3.4.7 kullanıyoruz, 2-3 aya kadar IPB4 e geçmiş oluruz. Tabii önce çıkması lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O da geliyor Fatih, IPB4'ün varsayılan özelliği. Şu an IPB 3.4.7 kullanıyoruz, 2-3 aya kadar IPB4 e geçmiş oluruz. Tabii önce çıkması lazım :D

cikmasi lazım dedin de cx3 geldi aklıma [emoji12] benim de Nisan'a çıkmam lazım tabi. Hayırlısıyla çıkalım [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cikmasi lazım dedin de cx3 geldi aklıma [emoji12] benim de Nisan'a çıkmam lazım tabi. Hayırlısıyla çıkalım [emoji1]

Cx-3 tam senlik Fatih. Tam cukks uyuyor vallahi sana.  Dağ, tepe, çamur, bayır gezen adamsın.  Araç yerden yüksek, otomatik, dizel, awd...yok yok araçta. Bence tek rakibi o sınıfta Subaru XV..Onunda dizel seçeneğinin olmayışı bir kayıp.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...