Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Artık futbol konuşan yok :D Zaten ortada futbol da yok...

Cx-3 dizel AWD kulağa hoş geliyor... Hayırlı olsun şimdiden Fatih abi, yakışır  :D

Cx-3 tam senlik Fatih. Tam cukks uyuyor vallahi sana.   ;Dğ, tepe, çamur, bayır gezen adamsın.  Araç yerden yüksek, otomatik, dizel, awd...yok yok araçta. Bence tek rakibi o sınıfta Subaru XV..Onunda dizel seçeneğinin olmayışı bir kayıp.

Düşün bak Fenerbahçe konusu CX-3 e döndü, ülkede futbolun geldiği durumu açıkça gösteriyor :D

haha konuyu maytap ettim. o pozisyon penaltı değildi abiler  :dill:  :dill:

valla nisanda bunu satacağım da bakalım kısmet. Dizel olacak orası kesin. 3'mü olur cx-3' mü bilmiyorum. fazla açılmak istemiyorum.Sonuçta her şey duygusala bağlı. Ama gönlümde kırmızı awd cx-3 var  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Ali küfür vs. oldu mu maçta? Yan hakeme bir şey geldi, onu gördük ama nereden geldi? Yani işin ilginci yan hakemle ilgili bir durum yoktu ortada, başkasına atıldı herhalde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben maça gitmedim Selman abi fakat azda olsa olduğunu duydum maçtan önce fakat. Sahaya çıktığında rakip takıma klasik edilenler. Yan hakeme dengesiz çok tribünde zevk için atan bile var onlardan bir tanesininki gelmiştir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler Fenerbahçe, geçmişler olsun Galatasaray. Gerçi bir türlü geçmek bilmiyor, benimki de laf işte. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

GS' lı fanatik bir arkadaşım oyunu biz oynadık siz yendiniz dedi. Bu fikir doğru mudur GS' lı arkadaşlar :D 

Ben yanlış maçı mı izledim :D Volkanın 3-4 tane güzel çıkardığı top var onun dışında hep sizin sahadaydık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dünden beri o kadar yazılmış, birisi de çıkıp maçı değerlendirmemiş. Ben çıkıp beşiktaşlı gözüyle bir yazı yazacağım size ayıp olacak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet abi bu gün eğlence günümüz. Ayrıca neyini yazalım her sene aynı senaryo göründüğü gibi yazık...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...