Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

482092f431a1c233c707f076e668a15d.jpg

Bir Aslan mioavv dedi [emoji1] gs'li yönetici "gelenek bozulmadı" dedi ona koptum ben [emoji1] bilinçaltında yer etmiş . 99'da saçım vardı be

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1071780-fenerbahceye-kenan-evren-lisesi-ile-ilgili-kotu-haber

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=44728

Buna ne diyorsunuz, böyle bir saçmalık olabilir mi? Adam çıkmış "Vermiyoruz" diyor yahu, hassas ortam nedeniyle uzun süredir politika konularına girmiyorum ama şimdi bunlara bir girersem pir girerim yani..... :D

Bakalım kıymetli yöneticilerimiz yarın ne diyecekler, eğer ellerinde geçerli bir sözleşme olmadan 60 milyon harcadılarsa o okullara ve spor salonuna ki 3 adet ciddi transfer maliyetidir nereden baksan, onların da durumu çok zor....

Gerçi iktidarın seçim öncesi hem de böyle bir seçim öncesi böyle bir şeye tevessül etmesi tamamen kafayı yediklerini gösteriyor, orası ayrı....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Emre Belözoğlu: Önce öldürmeye çalıştılar...

Yaşadıklarını anlatan sarı lacivertli takımın kaptanı, “Arabamın yanına gelip küfür etmeye başladılar. ‘Anamı eşimi tanıyor musun da sövüyorsun’ dedim. Kavga çıktı. Trabzon’da öldürmeye çalışmışlardı, yetmedi” dedi.

Spor kamuoyu dün Emre Belözoğlu’na yapılan saldırıyı konuşuyor. 

Bacanağı Mustafa Çetinkaya’nın mobilya mağazasının açılışına katılmak üzere G.Saraylı eski futbolcu Orhan Ak ile birlikte Bursa’ya giden Belözoğlu, Eskihisar’dan Yalova feribotuna bindiği sırada bir grup Beşiktaşlı taraftarın saldırısına uğradı. Kendisine saldıranlardan şikayetçi olan Emre Belözoğlu bir süre jandarma karakolunda ifade verdi. Uzun süren ifadenin ardından Belözoğlu, Bursa’ya gitmekten vazgeçerek İstanbul’a döndü. 

Saldırıyı ufak sıyrıklarla atlatan Belözoğlu yaşadıklarını Hürriyet’e anlattı. İşte Belözoğlu’nun ağzından feribottaki saldırı:

ÖNCE BİR KİŞİ GELDİ
Feribotta Beşiktaşlıların olduğunu bilmiyordum. Bindikten sonra sesler gelmeye başladı. Küfürler duydum. 

- Önce 1 kişiydi. Sonra 6 kişi oldu bir anda. Arabanın Sun Roof’u açık olduğu için sesleri ve küfürleri çok net işittim. 

- Arabadan indim ve ‘Sen benim anamı, eşimi tanıyor musun da küfrediyorsun’ dedim. 

- O anda bir arbede oldu. Kavga çıktı.

- Bizi önce Trabzon’da öldürmeye çalıştılar. Bu yetmedi. Şimdi de linç etmeye kalkıştılar.

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİLER ARADI
Tüm bu olanların üzerine hala bir yönetici çıkıyor ve açıklama yapıyor. 

- O kişiye rağmen birçok Beşiktaşlı yönetici beni aradı. ‘Geçmiş olsun’ dediler. Bu çok önemliydi.

- Fenerbahçe ne kadar büyük bir kulüpmüş. Bu camia ne kadar güçlüymüş. Bu yaşadıklarımdan sonra çok daha iyi anlıyorum. Bu kulübe birçok şey yapıyorlar ama ne olursa olsun asla  yıkamıyorlar. 

- Bize daha önce silahla saldıranların yanına bu yaptıkları kar kaldı. Ama Fenerbahçe sonsuza kadar ayakta kalacak. Tüm yaşananlara rağmen gördüğünüz gibi dimdik ayaktayız…

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29008786.asp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapılan kesinlikle tasvip edilecek bir şey değil ama Emre'yi sahalardan tanıdığımız kadarı ile ilk tepkisinin bu kadar nazik olduğunu düşünmek biraz saflık olur. İnsanların kendisine olan nefretini Emre kendi beslemiştir. Sahalarda gösterdiği spor ve ahlak dışı hareketlerin yansımasıdır ona gösterilen tepkiler.

Türkiye'de bazı futbolcular gösterilen sevgi ve ilgiden sokağa çıkamaz, Emre de kendisine gösterilen nefretten sokağa çıkamıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkes kendi evinin önünü süpürsün, tencere dibin kara, seninki benden kara.....

Valla abi ne ev ne tencere benim. Parayı alan da yiyen de terbiyesizliği yapan da onlar. Ben dışarıdan gördüğümü yazıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emre'nin bazı hareketleri beni sinir etse de adama yapılan yanlış. Zamanında basına yansımayan ama derbi maçlarda iki büyüklerin futbolcularında neler yaptıklarını biliyoruz.  En basiti arda, sabri vs rakip tribüne vs giderken. Sorun şu biz sporu ne amaçla yapıyoruz ülke olarak bunu tartışmak lazım. Dün beyaz tv' de sözde spor programı yapan adamlar bile insanları tahrik ediyor. Şu var her takım kendi oyuncularını adam gibi uyarsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lise dönemlerimde futbola ilgim üst düzeydeydi, ha hayatın olağan akışıyla üniversite sürecinde uzaklaştım futboldan ama bizim "spor" olmaktan öte holigan futbol anlayışımız, futbol-siyaset ilişkisi, zevk vermekten uzak tiksindiren sahneler beni Türkiye ligini izlemekten "men" etti, arkadaşlar bazen derbi izleme davet ediyorlar ama onlara bile gitmiyorum. Öğrenciler hangi takımı tuttuğumu sorunca bilmedikleri yerel bir futbol kulübünü söylüyorum :)

Emre'ye yapılan saldırıyı kınasam da yukarıda geçen fikirlere sonuna kadar katılıyorum, Emre'yi bilen biliyordur zaten, olayın anlatıldığı kısmında Emre lehine budamalar vardır diye düşünüyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Büyük Başkan bugün istifa edecekmiş ama gazete ilanlarını görünce vazgeçmiş :D

Bir an korktum bizi bırakacak diye :D

Bahsi geçen ilanı gören var mı ?  Nedir Başkanı yolundan döndüren ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakalım hafta sonu neler diyeceğini göreceğiz :D. Adamın yerine bana göre sağlam bir aday şuan yok. Bu takımdan şampiyonluk bekleyen herkesi anlıyorum.Fakat kulübün harcamalarını kısmak ve avrupaya kaç sene gidememesini sağlam transferlerin yapılmaması da bir etken. Fenerbahçe kulübü silahlı saldırıya uğradı bu kolay bir durum değil. Hangimiz servisinde silahlı saldırıya uğrasa bence zor toplanır. Ben diyorum bu sene galatasaray denen takım şampiyon oldu:D Seneye inşallah güzel bir kadro ile hem avrupada hemde ülkemizde güzel noktalara geleceğiz. Gelmezsek foruma uğramam şimdiden diyim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Giuliano Terraneo Fenerbahçe'de ;

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1084641-giuliano-terraneo-fenerbahcede

Teknik Direktör mü oluyor şimdi bu amca ?

Nayır, sportif direktör, eğer olabilirse YK'ya ve Başkan'a karşı tek sorumlu profesyonel ama saha içine TD bakacak, bakalım nasıl olacak da olacak bunlar? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...