Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

14 dakika önce, İlhan :

Lannnnnnnn :D

Yeter uleynnnn..

hahaha ya valla çok güzel maçtı. İlk yarı hele futbol adına çok güzeldi. 2. golü bulsak 3-4 'de bulurduk. 1-0 bjk'nin devre arasında toplanmasına yardımcı oldu. Oyunu çevirdi. Son 20 -30dk tansiyon o yüzden çıktı.ilk yarı 2-0 olacaktı maç kopacaktı ah ulen :) GS derbilerine göre futbol zevki daha yukarıdaydı bence. Hakeme laf söylemeye gerek yok. Kendilerini yerlere atanlara kanmadı yeterli bence :) oynayan kazandı dün. 

DVKIb_1456817560_1694.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, fotifoti :

hahaha ya valla çok güzel maçtı. İlk yarı hele futbol adına çok güzeldi. 2. golü bulsak 3-4 'de bulurduk. 1-0 bjk'nin devre arasında toplanmasına yardımcı oldu. Oyunu çevirdi. Son 20 -30dk tansiyon o yüzden çıktı.ilk yarı 2-0 olacaktı maç kopacaktı ah ulen :) GS derbilerine göre futbol zevki daha yukarıdaydı bence. Hakeme laf söylemeye gerek yok. Kendilerini yerlere atanlara kanmadı yeterli bence :) oynayan kazandı dün. 

- Evet çok güzel maçtı 

- ilk yarı değil 90 dakikası heyecanlı ve tempolu geçen bir maçtı

- Sizi 2.golü bulmadan evvel Qerasma'nın karşı karşıya kaldığı pozisyonda o golü atabilse. Maç çok daha zevkli olacaktı emin ol.

- Oyunun tansiyonu çıkaran futbolcular belli aslında. Zamanında uyarsa, zamanında kart gösterse o gerginlik filan olmayacaktı. Ama görüldü ki Ahmet Çakar'a kartlarını cimri kullanması için talimat gelmiş. Maçta %100 atılması gereken adamların başında Caner geliyor. İkinci sırada bizim Beck geliyor. Orada çok kontrolsüz topa girdi, net bir faul ve kırmızı kart. Ama ben Volkan gibi art niyet olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Beck öyle bir oyuncu değil. Yeni gelen Delgado dense kabullenirim..Ama Beck'in geldiği günden bu güne kadarki oyununu incelersek çirkef bir oyuncu değil. Volkan ile Alves atılmak için kaşınmadılar değil...Alves her maçta potansiyel oyundan atılabilecek bir oyuncu..Ama bu sene geçmiş seneye göre daha yumuşak oynuyor..Önceleri çok daha acımasızdı..Bu sene akıllanma var..Ama yine her maçta o dirsekleri durmuyor..

- Kendilerini yere atanlara kanmadı demişsin. İsmail Köybaşı - Alper Potuk arasında ki pozisyon içinde aynı şeyi düşünüyor musun ? Sence Cüneyt Çakır aynı pozisyona Avrupa'da yönettiği maçlarda faul verir mi ? Veriyor mu ? Aynı maç içinde aynı benzer pozisyon Volkan-Sosa arasında oldu Volkan yerde kaldı, devam dedi...

- Caner'in gördüğü sarı karttan sonra 2 defa sarı kart yiyerek oyundan atılmalıydı..Ama atılmadı ve ilginçtir oyundan da alınmadı. Caner ilk kartı şiddetli itirazdan yedi..Qerasma'nın da aynı sebepten ötürü yediğini bu sabah öğrenebildim..Oda el kol hareketi yapmış itirazda bulunmuş. Yoksa pozisyona baktığında faul bile verilmese kimse bir şey diyemez..

- Oynayandan çok oynatmayan kazandı bence..Fenerbahçe dersine iyi çalışmış, bizi oynatmayarak maç kazandı.

- Ben artık hakem hatalarının, eyyamın olmadığı maç izlemek istiyorum.. Şu Avrupa maçlarındaki hakem yönetimlerini görünce, cidden soğuyorum futboldan..Kombine alıyorsun içine ediyorlar, lig tv üyeliği alıyorsun içine ediyorlar...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet keşke hakem tartışmasak, herkes hakkıyla alsa. Güzel maçtı güzel :) iki takım da şuan Türkiye'de en iyi top oynayan takımlar. tebrik etmek lazım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler Fenerbahçe.... 

Güzel maçtı... Sizinkiler yine Tolga' ya takmış @İlhan abi, şunu bi kovsanız da kurtulsa gencecik çocuk,  psikolojini bozdunuz :D Yediği 2 golde de hatasız, yapacak bir şeyi yok maalesef. Ama ne yapsa artık göze batıyor. 

Volkan Demirel dün yine formdaydı, maçın gizli kahramanı. Oynadı mı iyi oynuyor kerata :) 

Queresma yine iyidi. Harbiden izlemesi zevkli bir futbolcu. Sağ dış ortalar falan... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben feneri çözemedim @fotifoti. Bazen 10 numara oynuyorlar 10 numara ihtiyacı olmuyor :) Bazen de saç baç yoluyoruz. BJK gibi sezon boyunca çok sayıda iyi maç çıkaramadık. Bir kaç maçları zevksizdir. Her maça motive olamıyoruz biz. 

Queresma' yı kim istemez ki :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, M.E.G :

Ben feneri çözemedim @fotifoti. Bazen 10 numara oynuyorlar 10 numara ihtiyacı olmuyor :) Bazen de saç baç yoluyoruz. BJK gibi sezon boyunca çok sayıda iyi maç çıkaramadık. Bir kaç maçları zevksizdir. Her maça motive olamıyoruz biz. 

Queresma' yı kim istemez ki :D

Yoruluyorlar bence. Sene daha iyi idman ve diego değişikliği uçurur bu takımı. Bence forvetleri değerlendiremiyouz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, M.E.G :

Tebrikler Fenerbahçe.... 

Güzel maçtı... Sizinkiler yine Tolga' ya takmış @İlhan abi, şunu bi kovsanız da kurtulsa gencecik çocuk,  psikolojini bozdunuz :D Yediği 2 golde de hatasız, yapacak bir şeyi yok maalesef. Ama ne yapsa artık göze batıyor. 

Volkan Demirel dün yine formdaydı, maçın gizli kahramanı. Oynadı mı iyi oynuyor kerata :) 

Queresma yine iyidi. Harbiden izlemesi zevkli bir futbolcu. Sağ dış ortalar falan... 

Tolga konusu Basının abartması Mustafa'm. Yoksa dediğin gibi her iki goldede hatası yok. Dün bir spor gazetesinde başlık aynen şöyle idi. Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe maçında yaptığı hatalar ve yediği gollerden ötürü Tolga'ya tepkili !! Külliyen yalan....yalan hemde kuyruklu yalan..

Beşiktaş taraftarının mizahi yönü biraz kuvvetlidir malum. Fenerbahçe maçında topu oyuna sokarken kendi takım arkadaşı Marcelo'ya çarpıp topu elinden kaçırdı..O an bir kargaşa,karmbol oldu...Bizim taraftar onunla ilgili dalga geçme, espri, caps vs durumları söz konusu.

Tabi birde taraftarda Boyko merakı ve beklentisi var. Hem bundan ötürü hemde Tolga'nın geçmişteki çok büyük hatalarından ötürü..Tolgaya artık en ufak hoş görü gösterilemiyor..Ama şampiyonluk yolunda Şenol hocada durduk yere maceraya atılmak istemiyor. Haliyle kaleyi Boyko'ya devretmiyor...

Bakalım zaman ne gösterecek... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maçta, Tolga'ya kızdığım tek konu; Volkan Şen pozisyonudur. kaptanı olduğun takımın, kendi arkadaşının boğazına yumruk atıyor. Sen kalenden koşarak gelip, volkan'ı sakinleştirmeye çalışıyorsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Robben'den Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna katmak istediği Arjen Robben, Sarı Lacivertliler'e transferi konusunda açık kapı bıraktı. 

Yeni sezona Van Persie, Nani gibi bomba isimleri transfer ederek başlayan Fenerbahçe'de yönetim, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala Robben ile de görüşmüştü. Bayern Münih'te forma giyen Hollandalı yıldız, Alman kanalı Sky'da Sarı Lacivertliler'e transferi hakkında gelen soruya yanıt verdi. Robben, katıldığı bir programda sunucunun 'Fenerbahçe, reklamlarında senin adını kullandı. Türk basını da sürekli seni Fenerbahçe'ye yazdı. Gitmeyi düşünüyor musun?' şeklinde sorusuna kaçamak cevap verdi. Robben, "Türkler çok ateşli insanlar. Burada çok Türk arkadaşım var. Onlar da bana soruyor. Türkiye'ye gidecek misin? diye.Şimdi 'hayır' dersem onlar üzülecek, 'evet' dersem Rummenige ile Höness bana kızar. Nereden aklınıza geldi böyle bir soruyu sormak" diyerek Fenerbahçe'ye açık kapı bıraktı. Program sunucularına kaçamak cevap veren Arjen Robben'in bu cevapları Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Robben'i Sarı Lacivertli yöneticilerin takımda görmek istediği sezon başından beri biliniyor. Bu sezon Bayern ile çıktığı 22 maçta 7 gol atan Hollandalı, 3 de asist yaptı. Bu sezon 2 kez sakatlanan ve yaklaşık 2 buçuk ay sahalardan uzak kalan Robben, sakatlığı nedeniyle 15 maça çıkamadı.

Kaynak : http://www.90min.com/tr/posts/3021417-robben-den-fenerbahce-aciklamasi?a_aid=35651

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lay lay lay laay laaay laay

Şimdi gsliler korkuyor, elinizde bir uefa kupası var fener onu da alırsa ne yapacağız diye [emoji1] korkmayın titreyin o kupayı alacağız [emoji1]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu akşam fenerimizden daha tempolu ve baskılı bir maç bekliyordum , havasında değildiler, 1-0 az oldu. Gökhan GÖNÜL şart bu takıma onsuz tatsız tuzsuz oluyor maçlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Mehmet Özdemir :

Tebrikler Fenerbahçe.. Lütfen, şu Beşiktaş'a küfür olayına bir son verin

Valla ben etmiyorum :( keşke sporu spor gibi algılasa herkes. Rekabet, çekişme güzel hayatlarımıza renk katıyor hatta. Ama anlamayana da anlatılmıyor. Holigan her yerde holigan

11 saat önce, renegade :

bu akşam fenerimizden daha tempolu ve baskılı bir maç bekliyordum , havasında değildiler, 1-0 az oldu. Gökhan GÖNÜL şart bu takıma onsuz tatsız tuzsuz oluyor maçlar.

Hocam ilk yarı rakip çok kapandı. gol yemeyelim evde feneri yeneriz diye düşündüler. Golü yiynce biraz açıldılar. Biz erken gol bulabilseydik çok farklı bir maç olurdu. Ben oyundan memnunum şahsen. Sezon başında çok gol yiyordu bu defans, şimdi çok kontrollüler ve kalemizde gol görmüyoruz kolay kolay. Hocanın hakkı hocaya :) Artık Final görmek sürpriz olmaz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Mehmet Özdemir :

Tebrikler Fenerbahçe.. Lütfen, şu Beşiktaş'a küfür olayına bir son verin

+1

Bir tebrikte benden gelsin Fener Bahçe'ye. İnşallah kupayı da alarak Ülkemizi gururlandırırlar.

Küfür olayına gelince, daha öncede bahsetmiştim. Maça giden adamlar arasında çok fazla salak, dengesiz, ruh hastası, ipsiz sapsız adam çok fazla. Birde işin içine eğitim, kültür girince....Ortaya güzel karışık bir canlı tiplemesi çıkıyor. Onlar kendilerin fanatik taraftar diyorlar ama...Asıl adı Holigan'dır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler Fenerbahçem. Küfür olayına gelince hepsi ediyor yanlış ama önüne geçmek kolay değil.  Oradaki atmosfer ve pisikoloji çok farklı ve örnek vermek gerekirse bir rize maçında sakin izleyen adam galatasaray maçında deliye bağlaya biliyor. Keşke edilmese ama her takım taraftarının yaptığı hatalardan. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, Ali :

Tebrikler Fenerbahçem. Küfür olayına gelince hepsi ediyor yanlış ama önüne geçmek kolay değil.  Oradaki atmosfer ve pisikoloji çok farklı ve örnek vermek gerekirse bir rize maçında sakin izleyen adam galatasaray maçında deliye bağlaya biliyor. Keşke edilmese ama her takım taraftarının yaptığı hatalardan. 

O yapıyor ben de yapayımı mazur göremeyiz Ali :) söven görürsek engel olalım. Her takım kendi taraftarını temizlesin :P 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

37 dakika önce, fotifoti :

O yapıyor ben de yapayımı mazur göremeyiz Ali :) söven görürsek engel olalım. Her takım kendi taraftarını temizlesin :P 

Ben zamanında bu hatayı yapan sonradan bırakan biri olarak inşallah başarılı oluruz diyorum :) Etmeyen adamların söz sahipliği daha çok ben sadece yaptım boş işler derim :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...