Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

12 saat önce, fotifoti :

Valla ben etmiyorum :( keşke sporu spor gibi algılasa herkes. Rekabet, çekişme güzel hayatlarımıza renk katıyor hatta. Ama anlamayana da anlatılmıyor. Holigan her yerde holigan

Hocam ilk yarı rakip çok kapandı. gol yemeyelim evde feneri yeneriz diye düşündüler. Golü yiynce biraz açıldılar. Biz erken gol bulabilseydik çok farklı bir maç olurdu. Ben oyundan memnunum şahsen. Sezon başında çok gol yiyordu bu defans, şimdi çok kontrollüler ve kalemizde gol görmüyoruz kolay kolay. Hocanın hakkı hocaya :) Artık Final görmek sürpriz olmaz 

İnşallah foti kardeş,:tey:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

On 2/29/2016 at 10:14 AM, Ali said:

Her şeyin unutulduğu bir ülkede bunun da unutulması ve üzerinin kapatılması normal değil mi ? :) 

Hayır normal değil, buradaki durum farklı, senin ima ettiklerin şüpheli durumlar veya dokunulmazlıklar çerçevesinde tartışılabilir durumlar, nitekim tartışılıyor her ortamda.... Otobüs kurşunlanması ise açık ve seçik bir suçtur, diğer kimliklerini devlet görevinin önüne koyan kişiler tarafından üzeri örtülüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
4 dakika önce, Burak :

Bu da Podolski'nin cevabı ;

http://www.hurriyet.com.tr/podolskiden-volkan-demirele-cevap-40087987

Büyüksün Podolski :) 

Not : Volkan takımdaki bazı şeyleri düzeltecekmiş, önce kendinden başlasın :) 

Podolski gibi dün çirkef değildi. Onu atmayan mete kalkavanın kör gözünü seveyim. Bıraksın volkana cevap vermeyi adam gibi top oynasın ona buna tekme atıp futbolcuyum demesin. Dün resmen Gökhanın ayağını kıracak ama kör hakem 4 metre ötedeki durumu göremeyor. Sonra gidip Volkana yandan vurmalar vs. bırakacak bu işleri takım olarak kendilerini düzeltip sonra bize laf etsin :) Dün çoğu Galatasaraylı yenilmemek isteyip beraberliğe sevindi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Ali :

Podolski gibi dün çirkef değildi. Onu atmayan mete kalkavanın kör gözünü seveyim. Bıraksın volkana cevap vermeyi adam gibi top oynasın ona buna tekme atıp futbolcuyum demesin. Dün resmen Gökhanın ayağını kıracak ama kör hakem 4 metre ötedeki durumu göremeyor. Sonra gidip Volkana yandan vurmalar vs. bırakacak bu işleri takım olarak kendilerini düzeltip sonra bize laf etsin :)

Volkan'ın çirkefliği maç içerisinde değilse maç sonrasında zaten ağzına yansımış daha ne olsun ? Volkan'ı bize anlatma Ali :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Burak :

Volkan'ın çirkefliği maç içerisinde değilse maç sonrasında zaten ağzına yansımış daha ne olsun ? Volkan'ı bize anlatma Ali :) 

Volkanı anlatma durumu değil bu kesinlikle. Sadece dün maça bakarak yorum yapıyorum eğer bu Volkanda olsa derdim. Adamın anasına bacısı kalmadı Başkanada edilmedik küfür kalmadı ayıp yakışmıyor sonra bana kimse centilmenlikten bahsetmesin. Ama diyorum kadıköyde olacak durumlardan sonra kimse burada feneri eleştirmesin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben dünkü maçı filan bilmem. Tanıdığım bildiğim bir Volkan Demirel var ki, değil sporcu insan demeye dilim varmıyor. Aynı Volkan'dan mı bahsediyoruz ? Ben mi karıştırıyorum yoksa ! Adamın vukuatlarını yazsak kitap olur. Her maçtan sonra enteresan centilmenliğe yakışmayan basın açıklamaları. Sahada zaten ne kadar çirkef olduğunu cümle alem biliyor. Her an kavga çıkarmaya meyilli, öfke kontrolü sorunu olan psikopat adamın teki. Aziz Yıldırım'dan ötürü Fenerbahçe'de duruyor, ve o bunun totosunu kaldırıyor. Dün maç bitiminde Muslera gelip onu yerden kaldırıp destek oldu. Sizce aynı şeyi Volkan Demirel yaparmıydı ? Bu adam birde kaptan...Değil bu adamın takıma kaptan..malzemeci olmasına bile izin vermemek lazım. Böyle kişilerin en ufak savunulacak noktası yoktur. Volkan Demirel demiş ya Allah bizi beraberliğe sevindirecek duruma getirmesin. Bende diyorum ki Allah bizi Volkan Demirel gibi insan bozuntularına katlanmayı nasip etmesin. Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Melo gibi çirkef adamları spor camiasında kendi adıma görmek ve izlemek istemiyorum....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle Volkan tebrik edermi bakalım :)

Çirkeflik konusunda son maçta quaresma rakibe nasıl gidiyordu gördük. Onun haricinde zamanında fenerbahçe beşiktaş maçında noumanın yaptığı hareketi volkan yapmadı. Melo olsun Emre aşık, Ayhan, Hasan Şaş vs saysam çok fazla adam çıkar. Önce herkes kendi çöplüğünü temizlesin sonra diğerini eleştirsin. Volkanı aklamak amacımız değil hatalı ama bu sene durgun kimse boşa laf etmesin adama kendi oyuncularına baksın. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz kendi oyuncularımızı aklamıyoruz ki :) Kaldı ki saydığın oyuncuların artık esamesi okunmuyor ama Volkan hala takımda :) 

Başka evin çöplüğünün kirli olması senin evinin çöplüğünün kirli olduğu gerçeğini ne değiştirir ne saklar.. Burada konu Volkan, konuyu açan da sensin :) O sebeple konuyu açıp lafı attıktan sonra herkesin susmasını bekleme Ali :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Burak :

Biz kendi oyuncularımızı aklamıyoruz ki :) Kaldı ki saydığın oyuncuların artık esamesi okunmuyor ama Volkan hala takımda :) 

Başka evin çöplüğünün kirli olması senin evinin çöplüğünün kirli olduğu gerçeğini ne değiştirir ne saklar.. Burada konu Volkan, konuyu açan da sensin :) O sebeple konuyu açıp lafı attıktan sonra herkesin susmasını bekleme Ali :) 

Benim demek istediğim sizde de bu durumlar oldu. Ayrıca şu var Volkan bu sene iyi geçen seneye bakarsan meloyada bakacaksın. Bulunduğumuz seneye bakarak yorum yaparsak şuan adama kimse laf etmesin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, Ali :

Öncelikle Volkan tebrik edermi bakalım :)

Çirkeflik konusunda son maçta quaresma rakibe nasıl gidiyordu gördük. Onun haricinde zamanında fenerbahçe beşiktaş maçında noumanın yaptığı hareketi volkan yapmadı. Melo olsun Emre aşık, Ayhan, Hasan Şaş vs saysam çok fazla adam çıkar. Önce herkes kendi çöplüğünü temizlesin sonra diğerini eleştirsin. Volkanı aklamak amacımız değil hatalı ama bu sene durgun kimse boşa laf etmesin adama kendi oyuncularına baksın. 

Ali'cim maalesef 4 yanlış bir doğru yapmıyor. :fiuw:

Bu ve benzeri adamların ve bunların yaptıklarının hiç bir savunulacak noktası yoktur.

Pascal diyorsun yaptığı hareketin akabinde Beşiktaş'la ilişiği kesildi. Q7 yaptığı her hareketin cezasını, maçta kırmızı kart görerek alıyor zaten.

Diğer adamların çoğu emekli olup torun tombalak sahibi oldu resmen. :)

Bu ve benzeri adamlar körü körüne savunuluyorsa, kusura bakma burada müthiş bir fanatiklik var derim. 

Fanatiklik kötü bir şey mi ?

Tabi ki değil..Ama ben fanatik muhabbetlerde yokum diyerek.

Mustafa Kemal Atatürk'ün

Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.

Cümlesiyle bitiriyorum.

Derken...son bir şey daha söylemek istiyorum..

Madem Volkan Demirel'i çok seviyorsunuz ve sizin için değerli..Ne diyeyim inşallah 45 yaşına kadar oynayıp kalenizi korur. Ve inşallah takımın başına antrenör yada başkan olurda..Mutlu mesut yaşarsınız inşallah... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Ali :

Benim demek istediğim sizde de bu durumlar oldu. Ayrıca şu var Volkan bu sene iyi geçen seneye bakarsan meloyada bakacaksın. Bulunduğumuz seneye bakarak yorum yaparsak şuan adama kimse laf etmesin. 

Ali son 10 seneyi bir kenara bırakıp bir senede adamı kuzu ilan etmemizi bekleme, sonuçta diğer futbolcular da çirkefliklerinden bir şey kaybetmedi Volkan da. Hala çirkef mi ? Evet çirkef, yaptığı açıklamadan belli. Hareketleri azalmış ama dili maşallah aynı :) 

Sen de bu müsvetteyi savunup kendini yorma.. Değmez :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu neyi tartışıyorsunuz? Podolski bütün sezon ne yapmış ? Hiç ! Meloluk yapıp taraftarın gözüne girmeye çalışıyor gs'liler de sazan gibi atlıyor :) gs Fener'in 4. Yıldız'ı takmasını istemez, gs-bjk maçında yatacaklar çok güzel :) bunun sinyallerini de verdiler dün. Sakatlamaya yönelik hareketler yapıldı . Ama bunlar önemli değil. O kadar gol fırsatını kaciriyorsan senin aklın maçta degil demektir. Patlayan bombalardan sonra yabancıların , özellikle hocanın kafası artık burada degil :) gecen yıl kurşun, bu sene bombalar seneye Allah Kerim diyeyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hiç Trabzon'u bu kadar çaresiz görmemiştik. Bir de hamsiyle ne içtiyse holigan kardeş maçın en masum hakemine daldı [emoji1] neden acaba neden? Kesin hak edecek bir şey yapmış o hakem. Birinin tavuğuna kışt demiş [emoji1] böyle komedi görmedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Dün ikinci bir Ivan Bebek vakası yaşadı Fenerbahçe. Şampiyonluk çemberden değil hakemden döndü. Yazık oldu, geçmiş olsun. Ama 2.'lik bile büyük bir zaferdir. Tebrikler bize bu milli heyecanı yaşattığın için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...