Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Darısı, BJK, GS, TS, Kayseri, Bursa, Ankaragücü vs. vs. takımlarının başına. Bu maya tutarsa bu iş biter. :dua:

Tutacağını zannetmiyorum, geçen yıl Trabzonsporlular esti esti gürledi hükümete ama gidip yine oylarını verdiler. Memnun olmayan vatandaş karşısında güvenilir bir rakip bulamadığı sürece gidip oyunu yine Akp ye verecektir. İster bu davadan ister başka şeyden memnuniyetsizlik duysada...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aziz yıldırım çıktı, Yerli Lugano Egemen'i aldınız. Muhtemelen David Hawkins’ide alıyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

League Route

Fenerbahçe SK (TUR) v FC Vaslui (ROU)

Motherwell FC (SCO) v Panathinaikos FC (GRE)

FC København (DEN) v Club Brugge KV (BEL)

FC Dynamo Kyiv (UKR) v Feyenoord (NED)

Şampiyonlar ligi 3. ön eleme eşleşmeleri....

Başarılar Fenerbahçe

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi hayırlısı, taraftar özlemiştir kupa maçlarını.. Başarılar.

İçerideki ilk 5 maçta seyircisiz, kupa maçlarına tarftarın ilgisi yoğun olur ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen söylemesem anlamazdım, aklın nerelerde senin mübarek günde? :D Bu kaçıncı oluyor....:D

Abi adam tüm videoyu o hareket üzerine döndürmüş, farkına verilmayacak gibi değil ki :D Ayrıca videoyu ben paylaşmadım :D Günahı Nedim'in boynuna :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Sezonun hemen başında Kayahan’dan biz Fenerbahçeliler için "Esmer Günler" şarkısı çalmaya başladı bile.

Fenerbahçe yeni sezon için umut vermedi. Bir Avrupa Kupası maçından ziyade angarya bir hazırlık maçı için sahaya çıkılmış gibi bir hava vardı takımda.  Sağ kanat ilk yarı boyunca bir tane akın üretemezken hocanın bunu düzeltmek için 45 dakika bekleme sebebini anlamadım. Çok açık bir şekilde geriden oyun kurmayı beceremedi Fenerbahçe. Kanatları ilk yarı hiç kullanamadı. Kanatlar işlemeye başlayınca da gol atacak mahir ayakları çok aradı. Basit bir hata ile gol yiyip liberosu ile gol buldu Fenerbahçe.

Vaslui takımını ise tebrik etmek lazım. Derslerine çok iyi çalışmışlar, rakibin hangi özelliklere sahip olduğunu ve bunlara alınacak önlemleri çok iyi becerdiler.  Düşünün ki bu takım en iyi oyuncusu olan forvetini daha yeni suudilere sattı. Ya o da sahada olsaydı diye içimden geçmedi değil. Maddi değeri Fenerbahçe’nin 5,5 kat altında olan bu takım bu işin parayla değil çalışarak olacağını çok iyi gösterdi.

Dün sahaya yansıyan en büyük fark hoca ve anlayış üzerineydi. Sezon hazırlıkları başlayalı neredeyse 1 ay oldu. Maç takvimi de hemen hemen belliydi. Takımını bu maça iyi hazırlayamayan, birbirleri ile çok uyumsuz bir görüntü çizen 11 oyuncuyu bir araya getirip sahaya süren Aykut Kocaman böyle giderse geçen bir yılda üstünde topladığı tüm olumlu puanları kaybedecek.

İnşallah teknik yönetim ve futbolcular önlerindeki bir hafta derslerini iyi çalışıp romanya’dan turla dönerler…

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...