Jump to content

Yan Aynalardan Gelen Ses

hate
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

S.A.

Umarım doğru yere konu açıyorumdur. Mazda 3 aracımı yeni aldım. Dikkatimi bir husus çekti. Aracın arka kapılarının kapatılmasında bir tokluk var memnuniyet verici.Ancak ön kapıları kapatırken bir titreşim tarzında tıkırtı oluyor. Fark ettiğim kadarıyla buna aynalar sebep oluyor, kapı kapanırken titreme yapıyor,bu da hoş olmayan sese sebebiyet veriyor. Aynayı elimle sabitleyip kapıyı kapattığımda sorun yok, sorun aynalardan kaynaklanıyor, her iki kapıdada da bu şekilde. Buna bir çözüm varmıdır, bütün mazda 3 lerde böylemidir.Yoksa benim araçtamı sorun vardır.

Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muhtemelen o aynalar bir sebepten sökülüp takılmış ya da değiştirilmiştir, o sırada da montajı düzgün yapılmamıştır, servise ya da bakıma götürdüğünüzde söyleyin hallederler... Daha önce hiç duymadığımız bir şikayet..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Bugün yan aynaların dış taraflarındaki kapakların oynadığını ve sesin onlardan geldiğini tespit ettim. Kapaklar tırnaklı ve hafif oynatarak çekildiğinde yerinden çıkıyor. İçlerine birer parça sünger kesip geri taktım ve artık ses ve oynama yok. İlgililere duyrulur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...