Jump to content

Satılık 2011 Beyaz Mazda 3 Sedan

dremre102

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 hafta sonra ...

Gönül ister ki 45 bin lira etsin aslında ediyorda!!! Lakin bizim bu memleketimizde 7 ay sonraya V- ile başlayan bir otomobil markasının bir arabası için sıra verliyor sırf haziran içinde 3 zam yaptılar...Bizim araçların fiyatları yerinde sayıyor malesef...Sorunda bu yarın Mazda bir acayip kampanya yapar aldığınız fiyatında altına sıfırını verir esasen 2.eli düşünülerek araç alınmaz mazda hiç alınmaz bence satmayın yok pahasını gidiyor çünkü ben pişmanım :'(

bunu söylerken diğer markalardaki değer kaybınada bakarsanız mantıklı olur.. Mesela VW jetta şu an ilk çıktığı zamanki kadar pahalı değil ...

Olay sadece 43 binde bitmiyor,sıfır araçta mutlaka 500-1000 daha masrafınız vardır. Kimse sizi yanlış anlamaz merak etmeyin :)Afedersin ama dötü poklu dizel VW o paraya gidiyorsa bizim Mazdalar neden gitmesin?

biri benzin biri dizel garip bir yorum...

Fiyat tartışması genellikle hoş görülmüyor. Ben sadece otomatik olayına ufaktan bir müdahele edeyim istedim...

Mazda 3 ve 6larda otomatikler hem biraz daha iyi fiyata gidiyor hemde daha hızlı satılıyor. Zira %80e yakın bir oranı vardı otomatik tercihinin...

aynen öyle..

Merhaba arkadaşlar. Aracım bugün itibariyle satılık değildir. İlgilenenlere teşekkür ederim. Selamlar

ve son... hayırlısı ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...