Jump to content

Mazda 323 1.8

kadiryücel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar geçen hafta 1998 model 323 aldım 1.8 cc , forumda gezdim bu modeller hakkında çok fazla bilgi yok , olanlarda çok dağınık. o yüzden tek başlık altında bilgilerimizi ve sorunlarımızı paylaşalım istedim.

örnek olarak . bizim araçların kaç beygir olduğu  hakkında kesin bilgi yok..kimi 115 diyor kimi 130 diyor kimiside 136 her kafadan ses geliyor. aracın ruhsatında 84.5 kw yazıyor oda 114 hp yapıyor..arabayı aldığım adam arabanın 130 hp olduğunu söyledi. yalnız bazı modellerde olduğunu belirtti. her 1.8 lerin 130 hp olmadığını yani....

birde ben bartında yaşıyorum    . aracı bakımdan geçirtmek istiyorum fakat tanıdık ve yakın servis yok,en yakın ankara .böylede sıkıntı var yani..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forum içerisinde aracınızla ilgili bilgilerin hemen hemen hepsi mevcut.

Kaç beygir olduğundan tut lifter seslerinin nasıl kesilebileceğine varana kadar herşeyi bulabilirsiniz. Ha diyorsanız ki "armut piş ağzıma düş. sapı da yukarı doğru olsun" o iş biraz zor. Forum içerisinde arama butonunu üşenmeden kullanabilirsin. Mesela, örnek;

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sayın mustafa güneş bey...bu kadar kızmanıza gerek yok relaks olun , ben ayrı bir sayfa açmak istemiştim hepsi bu..seni bu kadar rahatsız edeceğini bilsem açmazdım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sayın mustafa güneş bey...bu kadar kızmanıza gerek yok relaks olun , ben ayrı bir sayfa açmak istemiştim hepsi bu..seni bu kadar rahatsız edeceğini bilsem açmazdım....

Kızmadım...

Rahatsız olmadım...

Sadece şunu bir düşün. Her model için ayrı ayrı teknik başlıkları, modifiye başlıkları, lpg si ıvırı zıvırı akla gelebilecek herşeyi düşünülmüş bir forumda "filanca modelciler buraya" demek ne denli mantıklı ? O zaman biz haybeden yere bu kadar kafa yorup bu dizaynı yapıp haybeden yere o konuları yazmak için kafa patlatmışız. Hiçbir yerde bilgi yok diyerek kestirme yoldan istediği bilgiye ulaşmaya çalışmak değil mi?

Dediğim gibi;

Kızmadım, alınmadım, rahatsız olmadım. Sadece aradığınız bilgilerin sitede varolduğunu, küçük bir araştırmayla hepsine ulaşabileceğinizi söyledim. Yoksa neden o iki linki vereyim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...