Jump to content

323 Karbüratörde LPG İçin Yapılan Değişiklikler

clashasan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

oktay usta bujileri denso taktım çünkü elimde daha önce deneme amacıyla aldığım 300 km yapmış bir takım vardı, zaten NGK ile arasında pek fark yok ilerideki değişimim NGK olacaktır, sanada onu tavsiye ederim.

Karbüratörün neresinin fotosunu istersen söle vede mail adresini yaz kare kare çeker sana yüksek çözünürlükte gönderirim.

KM teli mevzusu biraz karışık benim arabam otomatik vites vede sizinkiye uyuşmaz lakin bir arkadaşın sedan 323 ünün fotolarını birazdan çekerim zaten iş yerindeyim vede arkadaşın arabasıda burada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karbiratörde aklına gelecek her bölüm iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim.

Benim aracımda hb otomatik.Sizin araç ile neredeyse aynı farkı hidrolik direksiyon ve klima yok. Km teli göstergenin arkasından fren hidroliği kutusunun arkasına dogru yerden çıkıp motorun arka kısmına takılıyor,şanzuman yag çubugunun arkaya dogru önden durdugunuzda solunuza dogru çaprazına denk geliyor.açıkta net görülebiliyor.Elle çevrilip açılabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim.Lakin bana bu takılan yerin degilde burası ile km göstergesi arasınadaki baglantıyı sağlayan telin uç kısmının resmi lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onları biliyorum. :D Lakin gösterge kısmına takılan kısım sağlam.Motora giren kısmı kırık ve yerindede yok sanırım parçayı atmışlar.Bana motor girişindeki şeklin resmi lazım.Büyük ihtimal bu kısımda kare fakat başka tırnak pim varmı emin degilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resme gerek kalmadı galiba yenisi şart oldu.Dün inceledim epeyce tel içten kaynamış gibi mümkün degil dönmüyor.Artık hurdacı veya sıfır hangisi hesaplı olur ise bakacagız çaresine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motorun km telinin takıldıgı yer burası.Daha önce farketmemişim buraya geçen tırnak yapısı gayet belli imiş.

15_zps93dfb30e.jpg

Parçaları aldıgım yere sordum.Tarif ettim abi ben o şekilde tel bilmiyorum dedi bana 2 parçalı tel tarif etti.Çıkan tel tek parça ve yaklaşık 1.5 metre uzunlugunda.Resim çekmedim çekince yüklerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...