Jump to content

Mazda Kusabi

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda, Kusabi ile geleceği getirdi

Mazda Motor Corporation’ın yeni konsept aracı Mazda Kusabi, Auto Show fuarında büyük ilgi gördü. Yarı kompakt spor sınıfında yeni bir sayfa açan Kusabi, hem anavatanı olan Japonya’da hem de sergilendiği bütün fuarlarda büyük ilgi görüyor. Japoncada Karma anlamına gelen Kusabi’nin agresif ve geleceğe yönelik tasarımı, çift kapaklı bagajı, 4 koltuğu ve iç mekan esnekliği ile dikkat çekiyor. Araç süperşarjlı 1.3 MZR motor, altı otomatik hızlı değişen maunel şanzıman ve motor rölanti sistemine sahip bulunuyor

mazda2.jpg

mazda1.jpg

mazda.kusabi.r34.500.jpg

2003-mazda-kusabi-5.jpg

kusabi.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bu 2 sene önce ya da gecen seneydi, İstanbul Motor Show dan sonra bi süreliğine İzmir Yeni ye gelmişti tesadüfen gördüm showroomun önünden gecerken girdim inceledim gayet şekil bişeydi_koltuklar incecik, bagaj hem küçük hemde büyükce bişey yükleyemezsin gecmez o aralıktan ama tabi konsept arac ne alaka ben bagajdan bahsediyom 8:)_genel olarak begenmiştim aslında ama :(... aması var da ne bilmiyorum pek ısınamamıstım işin gercegi_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lan hıyarlar satmadığınız arabayı neden yaparsınız diyecem ama çokmu cahal olmuş olurum acaba  :)

estafurullah abi_maksat uclarda bişeyler yapıp sergileyip gelecek tepkilere göre yeni modellerdeki tasarım anlayısını belirlemek_genelde konsept arac olarak sunulan modellere göre fabrika cıkısı araclarda daha ılımlı tasarımlar kullanılır ama aracın hatları itibariyle konsept araclara büyük ölcüde benzerler_demek genel olarak bunu fazla begenen cıkmadı bunu ki bu çizgilere sahip bi tasarımın devamı gelmedi_yani deniyorlar işte sık sık, mesela son zamanlarda su ve rüzgarın hatlarını tasıdıgı söylenen Hakaze ve Nagare konseptleri sunuldu_onun gibi yani tepki toplamak amaclı hareketler bunlar.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

değişik olmuş elinize sağlık.İrfanım jantlar Chrysler 300C jantına benziyor bence değil mi?

helal Aras iyi benzetmişsin ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...