Jump to content

Jant Yardım

Guest superior
 Paylaş

Hangi jant  

24 oy

1. 1. Hangi jant

• 1 nolu jant
      11
    • 2 nolu jant
      6
    • 3 nolu jant
      11
    • 4 nolu jant
      3

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 122
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• OveRMinD

10

• MuRDoC_111

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Volkan ateşin mi var abi, jant 20 kollu, ben 10-12 deyince laf ederdin...

ne bileyim olum acayip hoşuma gitti bu jant,öyle böyle değil,değiştirmeyi düşünüyorum valla  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seçimler yaklaştı bir yerlere aday olmayı düşünüyor belki, o nedenle arasını sıcak tutuyor potansiyel seçmenleriyle kanımca...

Fazıl çok yakışıklı olmuş, güle güle kullan iyi günlerde.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

Volkancığım 2000 YTL nin biraz üstünde(lastik hariç)...Sipariş verdim. Bir buçuk ay içinde elimde olacak inşallah.Ben kesinlikle beş kol olsun istiyordum.Bu Oz jantı arabanın üstünde görünce manyak oldum.  :o Fikirler değişebiliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan Oz'un bu modeli hakkında yorumunu bekliyorum... 8:)

abi seçilebilecek en güzel jantlardan birini secmişsin_kıvrılmadan gelen cok kollu jantların özelliği gereği araban daha elit bi yapı kazanacaktır ondan şüphen olmasın_ayrıca siyahın kromla olan uyumu ve janttada hem siyah hemde krom bulunması olayı tamamlamıs durumda_ayrıca bide jantın markasının OZ gibi formula ve dünya ralli şampiyonasında devamlı kullanılan bi marka olusu arabanın prestijini daha da arttıracaktır_OZ aslında jant tasarımı konusunda pek tuttugum bi marka olmamasına ragmen kalitesini hep biliyoduk_adamlar iyi iş cıkarmak için 35.yılı beklemişler demek.._acele etmemeye degdi diye düsünüyorum abi tekrar hayırlı olsun güle güle kullan :nazar: :nazar:_benim taa buralardan içime sindigine göre abi hersey yolunda O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest superior

İrfan yorumların için teşekkür ederim...Jantın araba ile uyumlu olması benim için çok önemliydi.Mini ve BMW Z4 gibi küçük kasalı arabalarda güzel durduğunu görünce bu jantı seçmeye karar verdim.Açıkcası OZ marka jantın F1 Formula için kullanılması seçimimde bir etken olmadı.Ama genede iyi bir markayı seçmiş olmak beni mutlu etti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...