Jump to content

Ehliyet Geliyorrrr.

mazdamx-5
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 81
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• OveRMinD

9

• mazdamx-5

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bizim zamanımızda ehliyetler ruhsat gibiydi kocamandı,gömleğin cebine koyardık hava atmak için  :D

Ben hatırlamıyorum. Sen de çok yaşlıymışın be abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim zamanımızda ehliyetler ruhsat gibiydi kocamandı,gömleğin cebine koyardık hava atmak için  :D

Yok artık, ben bile hatırlamıyorum o kadarını, defter tipinde olanı hatırlıyorum da, emekli maaş karnesi boyutlarındaydı yani 6X9 falan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi nasıl hatırlamazsın tam olarak şu anki ruhsatlarla aynıdı ve aynı bir kılıfı vardı benim ilk ehliyetim ondandı gömlegin cebine zor sıgardı 1987 yılında şimdikilere geçti ama bunlardan önce senin dediğin ebetlerda defter şeklinde yapraklı ehliyetler vardı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi nasıl hatırlamazsın tam olarak şu anki ruhsatlarla aynıdı ve aynı bir kılıfı vardı benim ilk ehliyetim ondandı gömlegin cebine zor sıgardı 1987 yılında şimdikilere geçti ama bunlardan önce senin dediğin ebetlerda defter şeklinde yapraklı ehliyetler vardı

Abi sen yaşını mı küçülttün  ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim ruhsatlar 8 ortalı harita metod defteri gibiydi zamanında. Hatta ben bile hatırlıyorum, bundan önceki araba satılana kadar (yani 98'e kadar) eski tipti ruhsatı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla hatırlamıyorum işte zorla mı? :P Küçüğü biliyorum da, senin dediğin gibisini hatırlamıyorum, kısa bir geçiş dönemi miydi acaba?

Olabilir abi geçiş dönemi hatırlıyorum bu ne böyle çok büyük diye vatandaşın şikayet ettiğini zaten ben aldım 3-5 ay sonra şimdikiyle değiştirmiştim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaş ilerledikçe böyle şeyler siliniyor hafızadan demek, ben Okan'ın bahsettiği eski tip ruhsatı bile zor getiriyorum gözümün önüne, benim bildiğim 92 den beri yeni ruhsat verdiler, eskileri de dolana kadar kullandık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

babamda vardi o ehliyet  kucuk not defteri gibi siyah :) sayfa sayfa,

bu arada ehliyetin ustune basmak adettendir kaza bela uzak dursun diye yapilir:) bana yapmislardi ehliyeti ilk aldigim gun arkadaslar uzerine cikip tepindiler boylece ehliyetde ikiye bolunmus oldu:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi araba sana çok yakın bi yerde,gidip sen çekiver benim yerime  ;D  :D

Arabanın değil ruhsatı diyorum. O tip ruhsatı hatırlamayan çok genç abilerimiz var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...