Jump to content

Mazda3 Arka Şeffaf Stop Nasıl Temin Ederim?

slash
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 3 sedan aracımın arka kırmızı stoplarını şeffaf stop ile değiştirmek istersem nasıl temin ederim? Masrafı nedir?  Orjinal ya da yan sanayi farkeder mi ? Konuyu araştırdım ama bulamadım, bu yüzden böyle bir başlık açma gereği duydum . Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim oğuzhan bey. bu arada aracınızın maşallahı var , kasa ve renk olarak bende ki aynı ve şeffaf farlar bu renge daha çok yakışıyor : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ilk linktekiler (eğer değiştirilmedi ise) komple kırmızı yanar sinyal lambaları dahil,muayenede sorun olabilir,direk 2007-2009 arası standart stopları alın fazlasıyla beğenirsiniz bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk linktekiler (eğer değiştirilmedi ise) komple kırmızı yanar sinyal lambaları dahil,muayenede sorun olabilir,direk 2007-2009 arası standart stopları alın fazlasıyla beğenirsiniz bence.

evet bende öyle düşünüyorum :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
Guest uyumsuzelement

bunun yan sanayisi var mıdırki zaten? zannetmiyorum. böyle bi parçayı da orjinal almak gerekir bence..

verilen linktekilerin tamamı yan sanayi neredeyse...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

anca pert bir araç denk getirmek lazım (ki olmasın) o da biraz zor gibi.

2 hafta sonra amortisör değişimi için inallara uğrayacagım, far için fiyatı paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anca pert bir araç denk getirmek lazım (ki olmasın) o da biraz zor gibi.

2 hafta sonra amortisör değişimi için inallara uğrayacagım, far için fiyatı paylaşırım.

ilginiz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...