Jump to content

Xenon ve Bi-xenon Far Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var?

savga
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi ben anlamadım yaa, ?!?!?! Açlıktan olsa gerek..  ???

Cumartesi günü hanımı almaya Esenyurt'a gelme ihtimalim var. Gelirsem ve sen de tükkan da olursan uğrayayım diyorum. Ama sağım solum belli olmaz benim, bakarsın Maltepe'de Burak dayım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Selman

4

• S.Halilduru

14

• savga

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Vay arkadaş biz de istanbul!a mı taşınsank ne yapsak :D İzmir de hiç bi kıpırtı yok istanbullular ayda en az bi kere bi modifiye vesilesiyle buluşuyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arkadaşlar,

Ben farlarımı xenon farlarla değiştirmek istiyorum ama herhengi bir kit takıp xenonlamaktan bahsetmiyorum. MPS lerdeki led gündüz farlı otomatik seviye kontrollü bi-xenon farlar. Acaba bu farı kendi aracıma uygulayabilir miyim ve otomatik seviye adapte edilebilir mi? Eğer mümkünse yaklaşık ne kadara mal olur. Sanırım bu soruya en iyi Okan bey cevap verecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Ben farlarımı xenon farlarla değiştirmek istiyorum ama herhengi bir kit takıp xenonlamaktan bahsetmiyorum. MPS lerdeki led gündüz farlı otomatik seviye kontrollü bi-xenon farlar. Acaba bu farı kendi aracıma uygulayabilir miyim ve otomatik seviye adapte edilebilir mi? Eğer mümkünse yaklaşık ne kadara mal olur. Sanırım bu soruya en iyi Okan bey cevap verecektir.

MPS araçlarda gündüz farı yok.  Otomatik seviye kontrolü dediğiniz nedir tam anlamadım. Yüke bağlı olarak farların seviyesinin ayarını soruyorsanız o da yok.( En azından özelliklerinde yazmıyor) Direksiyona duyarlı adaptif far sistemi mevcut. Yani direksiyon yönüne göre mercekler de sağa veya sola dönüyor. Daha önce tartışılmıştı yetkili servis (Okan arkadaşımızda sanıyorum) bu sistemin yapılabileceği fakat çok maliyetli olacağını söylemişti. Konularda aratırsanız bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğru söylüyorsun biraz maliyetli... farları komple HID ve AFL olanlarla değiştirmek gerekiyor. yüke bağlı yüksekli ayarı, adaptif viraj farları ve bi-xenon olur. ancak gündüz farı yine yok. sadece içinde yelpaze gibi bir park lambası var. tanesi de 2500civarında olması lazım... :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet o park lambalarını gündüz farı olabilir diye düşünmüştüm yelpaze şeklinde. Olsaydı çok hoş olurmuş. 2500 epey maliyetli. Tabi sensörler falan daha da artar diye tahmin ediyorum. Neyse bu şekilde kullanmaya devam öyleyse.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...