Jump to content

Uzun Yol ve Pişmanlık

kepelet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Iste yarim kaporta yapiyolar ne alaka onu anlamis degilim.ve cidden cok kotu duruyo yarim kaportada. Ama ben amblemin bulundugu kisimdan baslayip kaportanin hrpsini yaptirdim 100 ya da150 lira para verdim cokta memnunum :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aman güvendiğinzi ve kaliteli bir yere yaptırın derim. Eskişehir Auto King'le aynı konuda görüştüğümde özellikle uzakdoğudan getirtilen ucuz ürünlerin bırakın korumayı araca daha büyük zararlar verdiğini söylemişlerdi. Adam bizden yaptırmanız şart değil aman ucuza kaçmayın diye tavsiyede bulunmuştu. Geçmiş olsun...

Yok abi ya cidden yalan dolan benim dedigim gibi yaptirdim reklamciya ve bi kere kalkar gibi oldu ucu acildi goturdum adamlar komple kaldirdi yenisini yapistirdlar yani 400 liralik seyin kerameti ne bence sanayici olunca daha iyi samimiyet ne biliyim bi dostluk oluyo ama auto king sonax gibi yerlerde bisey olsa yok kullanici hatasi yok bilmem ne.yok prosedur boylr diyip ustune para aliyolar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Benim aracın ön kaputu yarısı mikro düzeyde taş/kum izleri ile dolu. Büyük bir taş gelip yarmadıkça o ufak izlere fazla takılmıyorum ve bazen aynen gergedan, domuz falan avlayan arslanların yüzlerindeki kalıcı izler gibi görüp bırakıyorum.

Bırakmanın bir diğer sebebi, o izlerin nedense sadece kaputta olması, çamurluğun öne bakan kısımlar ve tamponda hiç olmaması. Yani boyacıya gidip sadece kaputu polisajlayıp vernikleyin dediğimde hallolacak çapta sorun olması.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aracın ön kaputu yarısı mikro düzeyde taş/kum izleri ile dolu. Büyük bir taş gelip yarmadıkça o ufak izlere fazla takılmıyorum ve bazen aynen gergedan, domuz falan avlayan arslanların yüzlerindeki kalıcı izler gibi görüp bırakıyorum.

Bırakmanın bir diğer sebebi, o izlerin nedense sadece kaputta olması, çamurluğun öne bakan kısımlar ve tamponda hiç olmaması. Yani boyacıya gidip sadece kaputu polisajlayıp vernikleyin dediğimde hallolacak çapta sorun olması.

Ön kaput filmi çok işe yarıyor. Ama kaliteli kaput filmi kullanılmalı. Aşırı dış ortam ve motor sıcaklığına bağlı, kaput filminde sararma, kararma olabiliyor. O yüzden kaliteli bir film şart.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Iste yarim kaporta yapiyolar ne alaka onu anlamis degilim.ve cidden cok kotu duruyo yarim kaportada. Ama ben amblemin bulundugu kisimdan baslayip kaportanin hrpsini yaptirdim 100 ya da150 lira para verdim cokta memnunum :tey:

abi yaptırdığın yer eskişehirdemi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kaput filmi konusunda tam tersini düşünüyorum. Arabaya bakınca kaput filmi direk belli oluyor ve onu görmektense bir kaç tane taş izini görmeyi tercih ederim. Olmadı rötuş boya yaparım. Ki hiç ellemesem bile taş izini kaput filmine tercih ederim görüntü olarak. Arabayı bir sonraki sahibine tertemiz bırakmak için değil, keyfime göre binmek için aldım sonuçta. Kaputtaki taş izleri arabanın delikanlılık izleridir... :D  :geyik:

ilginç yorum olmuş. bende kaput harici çamurluklarda da film var. çok faydasını görüyorum. içim rahat :) tavsiye ederim.

kaputtaki kalkık boya ya da taş eziği görmektense filmi hafiften görmek aklın simgesidir diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ben ankara da bir tanıdık sanayici arkadaşa taktırdım kaput filmini, 3 ay oluyor. filmi kaputun tamamı ve ön çamurluklara uygulattım gayet memnunum.

bu arada uygulama işi yapan arkadaşlar kaput filminde çatlama olması durumunda anında söktürmemi söyledi. eğer söktürülmezse çatlamanın olduğu yerde boyada iz oluştuğunu ve boyanmadan o izin kapanmadığını dile getirdiler.

bu anlattıklarımı belki biliyordunuz ama ben üzerinden geçeyim istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...