Jump to content

İşe Yarar Mobil Cihaz Uygulamaları

Guest MazdaClub TR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sitede Sanırım Android Kullanıcıları fazlalaştı. Herkes kullandığı program ve yararlarını burda paylaşabilir. Telefonları hakkındaki Püf noktaları bizimle paylaşabilir.

Benim Şuan 1 ay içerisinde (IP4,HTC HD Desire ve LG Optimus Black) kullandığım en iyi telefon LG Optimus oldu ve onunla yola devam ediyorum. Savaş'da tavsiyem üzerine 2 tane aldı, Telefon açıp şuana kadar bana sövmediğine göre sanırım O da memnun :) Kullandığım Program ve özelliklerini aşağıda ekliyorum.

1-WhatsApp ( Şuan Fenomen haline gelmiş bir cep mesajlaşma programı.Özellikle OS,Android,Symbian ve BB işletim sistemli telefonlar arasında telefon defterini kullanarak internet üzerinden sesli,yazılı anında mesajlaşma programı)

2-Talkbox ( Bir nevi anında ses ve görüntü gönderen WalkieTalkie Programı. Android ve OS telefonların hepsinde kullanılıyor. )

3-Sygic Navigasyon( Ben şuan için memnunnum, Tomtom çıkana kadar bununla İdare ediyorum)

4-Igo Navigasyon ( En çok tutulan navigasyon programı, ben menüye alışamadığım için alternatif tutuyorum)

5-IBB Trafik ( İstanbul içerisinde Trafik Kameraları)

6-Tubemate ( Youtube'daki Videoları istediğiniz formatta Download Programı)

7-Document2 Go ( Office programı)

8-Aldiko ( E-Kitap Programı)

9-Camscanner ( Harika bir belge ve kartvizit dosyalama programı)

10-Soundhound ( herhangi bir müziği telefona dinletiyorsunuz, size kimin olduğunu,şarkı sözlerine kadar yazıyor)

11-Dropbox ( Harika bir dosya paylaşma ve saklama programı )

12-Trapster ( Radar Tespit pogramı -Gps Üzerinden)

13-MoboPlayer ( AViformat filmler için ,alt yazı destekli)

Ben htc kullanıyorum,bir sorum olacak! almanyadan bacanağım geldi Iphone'a navigasyon yüklemiş ve sözlü olarak sokak sokak gideceğiniz noktayı türkçe anlatan bir program'dı,ayrıca en kestirme mahalle aralarını dahil anlatıyordı, + olarak internete bağlanmadan yapıyordu bu işi..

Benim sorum bendeki htc'ye böyle bir program yüklenir'mi evetse nasıl ve nerede?..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

SwiftKey- ödüllü mesajlaşma arayüzü. Kelime tahminleri, düzeltmeleri çok başarılı. Mail adresinizle eşleştirdiğinizde canavarlaşıyor, sizin yazı yazma özelliklerinizi, kelime kurgunuzu tanıyor.

Yandex Navigasyon- pahali muadillerinin çoğundan önde özellikleri mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Endomonndo koşu, bisiklet, fitnes uygulaması. 

endomodo-logo.png

Tapatalk forum uygulaması. Forumda birçoğumuz biliyordur. Hatırlatma açısından yine paylaşmak istedim. Forum severler için 10 numara uygulama. Tabi üye olunan forum tapatalkı destekliyor olması lazım. Mobil forumdan kat ve kat kullanışlı...

tapatalk-muhyal.com_-1024x1024.png

Spam arama uygulaması. 3g veya wifi açık olduğu sürece rehberinizde kayıtlı olmayan (Banka, sigorta, digitürk, satış pazarlamacılar, vs) bu kişilerin ismi çıkıyor ekranda. Aramaları spama alıp kurtulabiliyorsunuz. Bir çok firmadan bu sayede kurtuldum. :)

ae25af7cd86d0f5e6a05a67c4faecd21.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

No Crop Pic for Instagram

Fotoğraflarınızı kırpmadan instagramda yayınlamaya yarıyor.

Mehmet'in önererek kullanmaya başladığım SwiftKey Klavye çok kullanışlı, pratik ve zaman kazandıran bir uygulama. İnanılmaz hız kazandırıyor mesaj yazmada. Malum tapatalk kullandığım için, telefondan yazmam gerekebiliyor. Hele ki bazen kendisi hesaplamalar yapıyor. Şu ana kadar sürede 10.000 defa harf tıklamasından kurtuldunuz vs. diye bir yorum yapınca. Daha bir keyifli oluyor bu uygulama.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

pocket-logo-icon.png

Çok yararlı bir uygulama olan Pocket'i denediniz mi? Müsait olmadığınız bir anda, internetinizin iyi çekmediği zamanlarda video, makale, fotoğraf ne varsa pocket'e atıyorsunuz ve sonra okumak üzere o sizin için saklıyor.

Kaydettiğiniz kaynak silinebilir, olsun Pocket kaydettiklerinizi sizin için saklar, off-line olsanız bile size görüntüler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Dün gece telefonuma bir uyarı geldi. Baktım "Periscope" uygulamasından. Twitter üzerinden eşleşerek çalışıyor sanırım bu uygulama. Canlı yayın yapmayı sağlayan bir uygulama.

Bir açıp baktım..Kendimi Mx-5'in yan koltuğunda, Pistte limitleri zorlarcasına yarışıyor vaziyette buldum.  :)

Amerika'lının birisi, aracı pistte test ediyor. Yan tarafta oturan da canlı yayınlıyor. Motorun sesi, yolun akışı, o tatlı virajlar, lastiklerden gelen ciyaklama, rüzgarın sesi vs. anı yaşamak çok güzeldi.

Geçen günde bir arkadaşım Tiwibunun yayınadığı Beşiktaş maçını buradan izlemiş. 

İlginç bir uygulama. Bazen yer yer çok güzel şeylere anında tanıklık yapabiliyorsunuz.

Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.periscope.android

İos

https://itunes.apple.com/app/id972909677

periscope-logo.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün gece telefonuma bir uyarı geldi. Baktım "Periscope" uygulamasından. Twitter üzerinden eşleşerek çalışıyor sanırım bu uygulama. Canlı yayın yapmayı sağlayan bir uygulama.

Bir açıp baktım..Kendimi Mx-5'in yan koltuğunda, Pistte limitleri zorlarcasına yarışıyor vaziyette buldum. :)

Amerika'lının birisi, aracı pistte test ediyor. Yan tarafta oturan da canlı yayınlıyor. Motorun sesi, yolun akışı, o tatlı virajlar, lastiklerden gelen ciyaklama, rüzgarın sesi vs. anı yaşamak çok güzeldi.

Geçen günde bir arkadaşım Tiwibunun yayınadığı Beşiktaş maçını buradan izlemiş.

İlginç bir uygulama. Bazen yer yer çok güzel şeylere anında tanıklık yapabiliyorsunuz.

Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.periscope.android

İos

https://itunes.apple.com/app/id972909677

periscope-logo.jpg

Yabancı paylasımlar guzel ama turkiye icin aynı seyi soyleyemeyecegim abi[emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Vodafone kullananlara özellikle Pazartesi günlerinde Vodafone Yanımda uygulamasını tavsiye ederim. Sadece Pazartesi gününe özel sürpriz hediyeler sunuyorlar 

vodafone-pazartesi

http://www.log.com.tr/vodafone-kullanicilarina-pazartesi-surprizi/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, Burak :

Vodafone kullananlara özellikle Pazartesi günlerinde Vodafone Yanımda uygulamasını tavsiye ederim. Sadece Pazartesi gününe özel sürpriz hediyeler sunuyorlar 

vodafone-pazartesi

http://www.log.com.tr/vodafone-kullanicilarina-pazartesi-surprizi/

+1

Geçen hafta N11'den 100 lira üstü alışverişe 30 Lira indirim kazandım.

Bu günde Boyner veya YKM'den 100 lira üzeri alışverişe 25 lira indirim kazandım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, İlhan :

+1

Geçen hafta N11'den 100 lira üstü alışverişe 30 Lira indirim kazandım.

Bu günde Boyner veya YKM'den 100 lira üzeri alışverişe 25 lira indirim kazandım.

Bana da 6 saat geçerli 250 MB verdi. Diğer seçenek de Vodafonelularla 100 dk konuşma idi, ben interneti seçtim. :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Burak :

Bana da 6 saat geçerli 250 MB verdi. Diğer seçenek de Vodafonelularla 100 dk konuşma idi, ben interneti seçtim. :) 

Her iki hediye seçiminde 1 gün geçerli 1Gb internet vermişti. Ama ben alışveriş çeklerini tercih ettim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, İlhan :

Her iki hediye seçiminde 1 gün geçerli 1Gb internet vermişti. Ama ben alışveriş çeklerini tercih ettim. :)

Bize 6 saatlik 250 beyimize 1 günlük 1 GB :D Benim günahım ne ? :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Burak :

Bize 6 saatlik 250 beyimize 1 günlük 1 GB :D Benim günahım ne ? :D 

Ben ama 1998'yılından beri eski Telsim-Vodafone üyesiyim. O gün bu gün hiç hattımı taşımadım-değiştirmedim. O kadarcık farkımız olsun. :D

Şaka bir yana neye göre belirliyorlar hiç bir fikrim yok..:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, İlhan :

Ben ama 1998'yılından beri eski Telsim-Vodafone üyesiyim. O gün bu gün hiç hattımı taşımadım-değiştirmedim. O kadarcık farkımız olsun. :D

Şaka bir yana neye göre belirliyorlar hiç bir fikrim yok..:fiuw:

Eğer bu kriterleri göze alıyorlarsa o zaman helal olsun. Şimdi sen ile ben bir olursak sana ayıp olur :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Burak :

Eğer bu kriterleri göze alıyorlarsa o zaman helal olsun. Şimdi sen ile ben bir olursak sana ayıp olur :D 

Eşimde katılmış bir az önce onada 3 saat konuşma ve 3 saat internet paketi hediye seçeneği vermiş. İnternet paketini tercih etmiş.. O da daha 6-7 aylık abone.:fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
19.09.2016 at 14:25, İlhan :

Eşimde katılmış bir az önce onada 3 saat konuşma ve 3 saat internet paketi hediye seçeneği vermiş. İnternet paketini tercih etmiş.. O da daha 6-7 aylık abone.:fiuw:

İlhan n11 kampanya kodu sadece ekranda gösteriyor, bunu SMS ile gönderiyorlar mı ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Burak :

İlhan n11 kampanya kodu sadece ekranda gösteriyor, bunu SMS ile gönderiyorlar mı ? 

Bu Pazartesi kampanyası ile ilgili bende durum şöyle

N11 ve Boyner/Ykm kazandıklarımla ilgili kampanya sms olarak gelmemiş.

Ama 26 Eylül'de 1 gb internet kazanımı/yükleme bilgisi sms olarak gelmiş.

Bu tür konularda sağlamcıyımdır, ekran görüntüsü alıyorum ben tüm katılımlarda.

Bu arada uygulamada kazanılan kampanyaların takibi ile ilgili bir bölümde yok sanki..

An itibari ile kampanyaya başvurdum.

BoraJet tek y.içi tek yön uçak bileti kazandım..

Ama yine sms gelmedi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...