Jump to content

2012 Honda Civic (Yeni Kasa)

Guest Mazda Club TR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hyundai accent ve civic arasında artık bi fark kalmadı civic civicliğini EK kasadan sonra kaybetti ki benim için civic EF,EG ve EK dır,gerisi yalandır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Mazda_Ozan

6

• hagakure

2

• Fotifoti

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Telaşa gerek yok :)) Bu kasayla bu araba Türkiyeye gelmez. Amerikada çok satılan bazı araçlar tiplerinden dolayı avrupada farklı kasayla satılıyorlar. Orada milletin araba alırken baktığı şey başka demek ki. camry,prius sizce Türkiyede çok satarmıP Mevcut kasalarıyla çok satacaklarını sanmam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye'ye bir tane geldi yeni kasadan.Fotorafları Emre gösterdi.Amerikan versiyonundan biraz farklı.Daha çok Honda City'ye benzetmişler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Benim otomobil tasarım anlayışım 90 ların 2. yarısı itibari ile bitmiştir. Nerde bu şekilsiz şemalsiz çalıntı çakma tasarım, nerde 88-91 Crx ler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

honda demiş ki...biz geçen sefer elimizdeki son fikirleri de tükettik, ayrıca bu çizginin olgunlaşma ihtimali de yok..eee...ne yapsak bilemedik bunu z...k..kaynak gösteremeyiz üzerinde oturuyoruz :D

aynı vw passat gibi...olgunlaşmamış çizgileri tasarım diye yutturuyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence zahmet etmişler kasa değiştirmekle eski kasası daha güzeldi.

Zahmet etmemişler zaten. Uzaktan baksan, yeni kasa olduğu anlaşılmaz, eskisi ile aynı. Daha çok City'ye benzemiş zaten.  İçi de çok değişmemiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zahmet etmemişler zaten. Uzaktan baksan, yeni kasa olduğu anlaşılmaz, eskisi ile aynı. Daha çok City'ye benzemiş zaten.  İçi de çok değişmemiş.

Aynen öyle aslında zahmet etmemişler :D Direksiyondaki düğme stilini değiştirmişler ama önceki dizaynı daha iyiydi. Ne varsa mazda3 de var :) yaşasın zoom - zoom

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HB in özellikle iç tasarımı çok etkileyici ancak bir de kullanana sormak lazım, mesela ben Mazda3 konforunu 1,8 hb de bulamadım, özellikle

- o kadar ince yanak lastiklerle yaşadığımız maceralar bozuk yolda kasislerden geçerken duyduğumuz kaygılar yavaş geçmediğimizden patlayan amortisörler, yarılan yanaklar aracı alacaklara hiç de süpriz olmasın

-motor değişmediyse, otobanda 140 km ve üzerinde içerideki rahatsız edici egsoz sesi aynı sınıf hiçbir arabada mevcut değil, performans gibi de gelmiyo bana çünkü insanı daha fazla gaza basmaktan alı koyuyo,çocuk bile uyumuyo yaws,  oysaki kapatıyosun gazı Mazda da tık yok aynen Toyota reklamı gibi çocuğun kafa da düşüyo 5 dk sonra  :) konfor testi böyle olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...