Jump to content

Mazda 3 Orijinal (İnce) Stepne Lastiği Nereden Temin Edilir?

ceyhun29
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamunaleyküm arkadaşlar. benim stepne lastiğim yok şuan. kendi orjinalinde olan ince stepne lastiklerden nerden tedarik edebilirim. trabzonda bayağ biryere sordum. bulamadım. internetten falan bulabilir miyim acaba. bir de kriko filanda lastikle set halinde mi veriliyor? onları ayrıca mı almak gerekiyor? lastik ebadı normalde 205/55/16 olduğundan dolayı yedek lastiğin de aynı ebatta olması mı gerekir? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

görüşleriniz için teşekkürler. internette falan biraz araştırdım. arkadaşım 195/15 in de olabileceğini söyledi. ben internetten sipariş vermeyide düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

pardon, telefondan forum sayfasına yazdıgım icin büyük harflerle gitmiş, kusura bakmayın beyler... amacım bağırmak değildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...
Bir saat önce, zenozenalis :

Arkadaşlar,  benimde ince stepne ye ihtiyacım var alabileceğim site veya yönlendireceģiniz bir yer var mıdır? 

Sahibinden satanlar var. Kullanma kılavuzunda olması gereken ölçüler muhtemelen vardır. Ençok da bijon ölçülerine dikkat edin. Ben bu sekilde 6 ay önce 250 tl ye bijon anahtarı ve krikosuyla birlikte teminetmiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...