Jump to content

VIP Donanımlı Minibüs

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, bir büyüğümüz için VW Karavelle yada transportır arabası alıp içini Vip donanımlı yapmak istiyoruz. İşçiliğini bildiğiniz, temiz ve güzel iş çıkartan firma var mı? Buradan bilgilerinizi almak isterim.

Araba sıfır alınacak. Alırken Van halinde mi almak, yoksa minibüs olarak mı almak en güzeli?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ah ah transporter 4 sene kullandım, 10,000 km de turbosu bozuldu sıfırıyla değişti, debrajı çok kötüydü kalkışlarda sürekli sallama yapardı, yakıtı beni deli ederdi taaa ki satıp kurtulana kadar, 20000 km de sattım. Benim tavsiyem caravella almanız çünkü ses yalıtımında falan farklar var zaten transporter alırsanız wan, cityvan, camlıwan diye 3 seçenek bulursunuz camlıwanda 4+1 seçeneği var yani ön koltuklar tekli, citywanda ise 5+1 ön yolcu çift, transporterin bütün hepsi kamyonet diye geçer, caravella minübüs diye geçmesi lazım hem 9+1 leri de var. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ah ah transporter 4 sene kullandım, 10,000 km de turbosu bozuldu sıfırıyla değişti, debrajı çok kötüydü kalkışlarda sürekli sallama yapardı, yakıtı beni deli ederdi taaa ki satıp kurtulana kadar, 20000 km de sattım. Benim tavsiyem caravella almanız çünkü ses yalıtımında falan farklar var zaten transporter alırsanız wan, cityvan, camlıwan diye 3 seçenek bulursunuz camlıwanda 4+1 seçeneği var yani ön koltuklar tekli, citywanda ise 5+1 ön yolcu çift, transporterin bütün hepsi kamyonet diye geçer, caravella minübüs diye geçmesi lazım hem 9+1 leri de var. 

Demek Karavele en mantıklısı olacak. Pek te dolu almamak lazım. Malum içi söküleceği için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi merhabalar benim arkadaşım var bu iş ile uğraşıyor mersinde kendi aracı var trasporter kısa kasa kendısı iç dış dizayn etti aracada çok yakışıyor konfor oto dizayn http://www.konforoto.com/  fikir istiyorsan kendısının 2. transporteri önceki uzun kasa idi değiştirdi fikir almak istiyorsan konusurum yardımcı olur her türlü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...