Jump to content

94 mazda 323 hb kapı içi döşemeleri hakkında yardım istiyorum

Galeni
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

94 mazda 323 hb aracımın kapı içi döşemelerini değiştirmek istiyorum. İnternette buldum fakat adamın elindeki kapı döşemeleri 92 modele ait.

acaba ikisi birbirine uyar mı?

bir de 4 kapı döşemesine 400 tl fiyat çekti. biraz daha pazarlıkla düşürebilirim gibi. acaba bu fiyat nasıldır?

Siz ustalarımdan yardım bekliyorum.

şimdiden teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapı iç döşemeleri aynıdır sorun olmaz. Ancak koltuk desenlerinde farklı olabilir kapı desenlerin. 4 adet tertemiz ve yıpranmamış kapı döşemesinin tanesi 100 tl olursa bedava ama ben pek ihtimal vermiyorum. Kapı döşemelerine bakıp öyle ikarar vermek gerekir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eyvallah kardeşim. Vatandaş resimleri göndermiş şuna bi göz atın ustalar.  ne dersiniz? son fiyat 375 e indi. eder mi o kadar?

6905.jpg

[img width=560 height=420]http://b1108.hizliresim.com/11/8/9/6922.jpg

[img width=560 height=420]http://b1108.hizliresim.com/11/8/9/6934.jpg

[img width=560 height=420]http://a1108.hizliresim.com/11/8/9/6943.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alakan için sağol Oğuzhan. Benimkiler maalesef kırılmış dostum. uyduruk bişeyle kaplamışlar. Alırken ben de güzelce bir kaplatırım diye düşündüm ama hangi döşemeciye gösterdiysem buna bişey yapamayız diye burun kıvırdılar. İyice sinir oldum artık o yüzden hiç uğraşmayayım da komple alayım dedim ama temizini bulamadım işte.

Bu arada elinde temiz olan ve satmak isteyen varsa tekliflere açığım. Veya bulabileceğim bir yer tavsiye eden olursa çok minnettar kalırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O döşemelere 400 isteyen kişiye bi sorsana millet parayı sokaktan mı topluyor? İnsafsızlığın da bu kadarına pes. O döşemeler de uydurma kaydırma şekilde takılmış kapılara.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel kardeşim ne yapıyorsun sen hiç bu hurdalara 375 tl verilir mi? Ankara ostim sanayisinden çok ama çok daha temizini bulabilirsin. 2005 yılında 323 üm varken ben ostimden almıştım tanesi 40 tl den ama çok temizdi. Herter e sıfırını sormuştum tanesine 750 tl demişti Herter.Kaldıkı benim üzerindeki kapı döşemelride çok temizdi ama ben çok titizimdir arabamda tabiri caizse kız gibi olsun isterim benim döşemelerin bir tanesinde orta büyüklükte bir sigara yanığı vardı ve bu nedenle değişmiştim.Diyeceğim o ki ostim sanayi çıkmacı dolu ve japon çıkmacısı 6-7 tane yer var. internetten araştırıp telefon ile irtibata geçmelisin diye düşünüyorum.Mutlaka çok temiz ve daha hesaplı bulursun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eyvallah kardeşler Allah razı olsun hepinizden. piyasayı bilmeyince işte böyle kakalamaya çalışıyolar adama.

Hagakure kardeş çok acil değil şimdilik idare ederim. Alko otomotive sordum ellerinde yokmuş dediler telefon bıraktım ama 2 haftadır ses çıkmadı.

Kursadnart kardeşim ostim alternatifini değerlendireceğim. Olmazsa ankada'da tanıdıklar var onlara bi baktırayım ben...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...