Jump to content

Cam Rüzgarlığı

Shanus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 3 hafta sonra ...

Ben taktırdım fakat kokpite rüzgar sesi veriyor ..iki yarık var rüzgarlıkta ondan mı acaba ?.Dizayn öyle.Acaba sizde de ses fazla var mı

Arabanın kenarına orjinalinde olmayan bir uzantı taktırıyorsunuz.Rüzgar haliyle bu uzantıya çarpıyor direnç oluşuyor ses çıkmaması fizik kanunlarına aykırı olmaz mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben ön ve arka alt spıiler,bagaj üstü spoiler ve shark anten istiyorum.biraz para,para içinse biraz zaman lazım:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanın kenarına orjinalinde olmayan bir uzantı taktırıyorsunuz.Rüzgar haliyle bu uzantıya çarpıyor direnç oluşuyor ses çıkmaması fizik kanunlarına aykırı olmaz mı?

Kesinlikle abi, Dirençten çok türbülansı artırdığından ses çoğalıyor. Aynı şeyi boş yolda giderken gerekli önlemleri alarak yan aynaları katlarsanız da artan türbülans nedeniyle rüzgar sesinin arttığını göreceksiniz.

Sibiryaberberi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle abi, Dirençten çok türbülansı artırdığından ses çoğalıyor. Aynı şeyi boş yolda giderken gerekli önlemleri alarak yan aynaları katlarsanız da artan türbülans nedeniyle rüzgar sesinin arttığını göreceksiniz.

Sibiryaberberi 

Bu durumda "arabanın 4 camına rüzgarlık taktırdım rüzgar sesi oluştu" türünde bir şikayetin pek anlamı kalmamış oluyor. Mesela arabanın arkasına paraşüt taktırsak araba yavaşladı diyip şikayette edemeyiz vs vs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Uzun süredir 2012 mazda 3 için cam rüzgarlık arıyordum. internetten uygun diye gönderdikler uymadı araştırmaya devam ettim ve ens onunda  Kadıköy Fikirtepede Demircioğlu Oto Aksesuarda buldum. sınırlı sayıda getirmiş isteyen arkadaşlar internet üzerinden yada 0 216 339 4595 nolu telefondan ulaşabilirler uzun süredir aradığımdan fiyatı umursamadım çünkü diğerleri emanet gibi duruyordu. bu arada fiyatı 100 TL resimleride ekledimki akıllarda soru işareti kalmasın.

DSC_0010.png

DSC_0012.png

159753_058.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, serkankeskin :

Uzun süredir 2012 mazda 3 için cam rüzgarlık arıyordum. internetten uygun diye gönderdikler uymadı araştırmaya devam ettim ve ens onunda  Kadıköy Fikirtepede Demircioğlu Oto Aksesuarda buldum. sınırlı sayıda getirmiş isteyen arkadaşlar internet üzerinden yada 0 216 339 4595 nolu telefondan ulaşabilirler uzun süredir aradığımdan fiyatı umursamadım çünkü diğerleri emanet gibi duruyordu. bu arada fiyatı 100 TL resimleride ekledimki akıllarda soru işareti kalmasın.

Cam rüzgarlığınızdan çok, jantlarınız daha dikkat çekici. :)

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan bey, iyi temennileriniz için teşekkürler çok dikkatlisiniz amacım cantları göstermek değildi. resimde mat çıkmış ama asıl renk bayrak kırmızısı şahsen siyaha çok yakıştığını düşünüyorum. ileride inşallah iç döşemeleride kırmızı siyah yapacağım.(Kendi düşüncem, başkaları beyenmeye bilir.) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...