Jump to content

Mazda 3 Direksiyon Logosu

SRCN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, Arabalar :

Sizinki bir yaş genç araç. Bir yıl sonra mörfi  sizin aracın da arkasına oturabilir:)

benden bir şansal büyüka "aman hocam"ı gelsin o zaman:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Katil Balina :

benden bir şansal büyüka "aman hocam"ı gelsin o zaman:)

Abi sansa birakma uzerine seffaf folyo kaplattir bence, Hazir soyulmadan folyo ile koruma altina alirsan ömur boyu kafa rahat. Bu detalingciler yapio seffaf folyo

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, ozgur35 :

Abi sansa birakma uzerine seffaf folyo kaplattir bence, Hazir soyulmadan folyo ile koruma altina alirsan ömur boyu kafa rahat. Bu detalingciler yapio seffaf folyo

Amblem üzerine yapıştırılan üründen arıyorum bende aliexpressten ama ölçü olurmu bilmiyorum direk üzerine yapıştırarak bu görüntüden kurtulunabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Katil Balina :

bende hiç sorun yok mesela, bazı partiler böyle çıkmış olabilir mi? sene olmuş ikibin bilmem kac hala boyle sorunların olması çok ilginç gerçekten. 

mazda buna da "yhaaa hafif olsun diye az kapladık" falan diyebilir:))

Zaten sene 2 bin bilmem kaç olduğu için bu sorunlar var bence. Eskiden yapılan işler daha kaliteliymiş.

Şimdi "5 sene idare etsin yeter" mantığıyla yapılıyor.

2000 model 323 teki malzeme kalitesi nerde,şimdikiler nerde. Dağlar kadar fark var.

2 saat önce, Kırmızı cx 3 :

Amblem üzerine yapıştırılan üründen arıyorum bende aliexpressten ama ölçü olurmu bilmiyorum direk üzerine yapıştırarak bu görüntüden kurtulunabilir

Ben de alacağım ama aşağı inince ölçü almak aklıma gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ABS plastiklerin kaplanması konusu tam olarak nasıldır diye bakayım dediğimde düşündüğümden daha detaylı olduğunu gördüm.

Yapılan onca test sonrası kaplamanın kalkmasında, yüzey hazırlama noksanlıklarını bir kenara koyduğumuzda deterjan etkisi ön plana çıkıyor.

Şöyleki ; 

Deterjana Direnç Testi Sonuçları ve Değerlendirilmesi Deterjana direnç testi uygulamaları sonucunda, PS ve ABS plakalarda kabarcıklanmalar görülmüştür. PS plakaların diğer örneklere göre daha iyi durumda olduğu saptanmıştır. PBT, PP ve PP+MB plakalarda ise kaplama dökülmüştür. Test sonrası yapılan renk ve parlaklık ölçümleri (Tablo 5.16) sınır değerler içinde olmasına rağmen, tutunma performansının düşük olması sonucu olumsuz yönde etkilemektedir. Sonuç olarak, test sırasında plakaların maruz kaldıkları alkali çözelti ve ısı nedeniyle, kaplamaların tutunması olumsuz yönde etkilenmiştir. Bu etkenler, kaplama tabakaları arasındaki bağların kopmasına ve kaplamaların dökülmesine neden olmuştur.  ( Sayfa 84)

Tüm prosesi ve testleri incelemek isteyenler için link :   https://polen.itu.edu.tr/bitstream/11527/3790/1/3866.pdf

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Arabalar :

Şimdi böyle oldu.

IMG_5713d.jpg

5 dk’dır fotoya bakıyorum. Neden direksiyon ortasını buzladı acaba diyorum 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

52 dakika önce, ozgur35 :

Bmw amblemi var yolluyum kargoyla 😃😃

3d yazicida logo yapamaz miyiz Bu isten anliyan yaparsa

TRY 34.13  5%OFF | Mazda direksiyon rozeti amblem Sticker Mazda logosu Atenza Axela CX4 CX5 aksesuarları 3D araba direksiyon süslemeleri
https://s.click.aliexpress.com/e/_BTagg4

Aslında böyle bişeye ihtiyacı olan çok arkadaşımız var ne dersiniz??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Kırmızı cx 3 :

TRY 34.13  5%OFF | Mazda direksiyon rozeti amblem Sticker Mazda logosu Atenza Axela CX4 CX5 aksesuarları 3D araba direksiyon süslemeleri
https://s.click.aliexpress.com/e/_BTagg4

Aslında böyle bişeye ihtiyacı olan çok arkadaşımız var ne dersiniz??

Bunun 2.nesil mazda 3 için uygun olanını bulabilir misiniz?  Ben mi bulamadım yok mu anlamadım.

Bulabilirseniz bir kaç tane alayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, ozgur35 :

Valla guzelmis siyah kirmizi alirdim ben 

TRY 153.52  18%OFF | Car styling For Mazda Atenza 14-20 modified car logo interior upgrade carbon fiber pattern steering wheel cover label
https://s.click.aliexpress.com/e/_B0Ng20

Valla bu fiyata biraz zor alınır yeni modellere uygun fiyatlar var ama 2017 altı icin altın fiyatları gibi maşallah ürünler tutana aşk olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

07.05.2020 at 20:15, Arabalar :

Direksiyon üzerindeki Mazda logosunun  kaplaması 5,5 yıl sonra soyularak dökülmeye başladı. Bugün direksiyon simidinin üzerinde parlak parça görünce bu nereden çıktı ki derken logonun kaplamasının soyulduğunu gördüm. Yinede uzun süre dayanmış diye düşündüm doğrusu. Altından çıkan plastiğin tonu ve görünümü ise son derece itici.

IMG_5453.jpg

bu arada sol taraftaki korna işaretinin oldugu yerin hemen altındaki cizgi bende de var. içeriden çatlamış gibi, kronik sorun galiba. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Katil Balina :

bu arada sol taraftaki korna işaretinin oldugu yerin hemen altındaki cizgi bende de var. içeriden çatlamış gibi, kronik sorun galiba. 

Benim direksiyon da maalesef aynı durumda ve bulamıyorum parçayı çinden 3 dolara alıp burada 20 lira gümrük vergisi ödemek de zoruma gidiyor açıkçası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Katil Balina :

Siz söz edene kadar fark etmemiştim. Kalıp hatası gibi görünüyor. Ben şimdilik dökük logoyu görmemek için üzerine krom hoparlör kapağı yapıştırdım. Eski dolmuşların direksiyonuna benzedi:) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Bilalakbaba20 :

Benim direksiyon da maalesef aynı durumda ve bulamıyorum parçayı çinden 3 dolara alıp burada 20 lira gümrük vergisi ödemek de zoruma gidiyor açıkçası.

plastik kısımdaki çizgi sizde de varsa genel bir sorun gibi görünüyor. 

IMG_20200513_153321.jpg

37 dakika önce, Arabalar :

Siz söz edene kadar fark etmemiştim. Kalıp hatası gibi görünüyor. Ben şimdilik dökük logoyu görmemek için üzerine krom hoparlör kapağı yapıştırdım. Eski dolmuşların direksiyonuna benzedi:) 

sadece kapak satılmıyor mu acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Katil Balina :

plastik kısımdaki çizgi sizde de varsa genel bir sorun gibi görünüyor. 

IMG_20200513_153321.jpg

sadece kapak satılmıyor mu acaba

Plastik kısımda sıkıntı yok sadece logo gitti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...