Jump to content

Mazda 3 Direksiyon Logosu

SRCN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sanki logoyu arkadan tutacak bir tırnak yokmuş gibi görünüyor.Yapışkan mı tutuyor acaba sadece.Eğer öyleyse naylon iple direksiyon hava yastığı sökülmeden çıkarılabilir.Benim araçta da aynı sorun var denedim ama ben hava yastığını plastikten ayıramadım.

Fotoğrafa tıklarsan logonun üzerined 7 tane tırnak olduğunu görebilirsin, bahsettiğin gibi iple sökülecek durumda değil yani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğrafa tıklarsan logonun üzerined 7 tane tırnak olduğunu görebilirsin, bahsettiğin gibi iple sökülecek durumda değil yani...

Abi tırnak var haklısın, ben yanlış ifade etmişim.Diyeceğim o ki ''tırnaklar'' ;) yani direk geçmeli hasılı kancalı falan değil.Yani sadece geçmeli hani yerine yerleşince arkadan kıvırmalı falan gibi görünmüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Benim aracın arkasındaki logo ufak belki de aradığınız ölçüdedir

oğuzhan sen tatilde ıspartadan hiç geçtinmi acaba. ayın 3 ü gibi falan sanki senin arabayı ıspartada görmüş gibi oldum uzaktan :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

merhaa elimde o airbag logosundan var isteyen olursa irtibata geçsin yurt dısından ıstettım bıraz pahalıya geldi ama goruntuye takılan arkdaslara yardımcı olablilirim montajını yaptım eskisinden kat ve kat guzel oldu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Fatih,

Mazda için logo tasarlıyacakmısın?

Yurt dışından stop lambası için sticker aldım ama sen cok daha iyisini yapabilirsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihan abi logodan kastın nedir, Mazdaclub logosu mu ? Valla sitenin hali hazırda kendine ait logosu ve sticker ı sanırım vardır, ama olur da istek olursa müsait bir zaman yaparım tabi ki.

Stop lambası stickerı gibi şeyler çok basit cihan abi, sen böyle şeyleri benden iste ben sana yığarım :) ayrıca daha yeni mazda cı olduk, önce arabanın bakımı ufak tefek eksiklikleri onları giderelim ondan sonra küçük dokunuşlarda yapıcaz işallah. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sticker konusu yıllardır kangrene dönmüş bir konu maalesef :D Logo var ama buna uygun bir sticker yapamadık uzun süredir. Bülent Ergüvan yapmıştı yıllar önce ondan beridir yenileyemedik :) Eğer yardım edebilirsen bu konuda ilgili dökümanları seninle paylaşabilirim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla seve seve yardımcı olurum tabi, eski aracımda olduğu gibi burda da kendi tasarladığım logoyu arabamın camına yapıştırmak isterim :) 

mail adresim: fth.ata@hotmail.com gerekli dökümanları siz bana gönderin, ben müsait bir zaman bir tasarım hazırlar paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Direksiyondaki logo soyuldu, değiştirmek istiyorum. Ancak servis airbag kapağı ile birlikte değişecek dedi. Aliexpress de logolar satılıyor. Bu logo sökülür mü ? yoksa kapak komplemi değişecek?.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Aracı aldığımda direksiyonda tek nokta kusur yoktu.İki ay içinde direksiyon soyuldu gitti nasıl bir kimyasal terliyorsam artık? Burada yazanlara göre gidip derby deri boyası aldım ve cillop gibi oldu (Toplam 10 tl'ye mal oldu) Arkadaşım gördü çok beğendi onun Hyundai elantraya da uyguladık, yeni gibi oldu.Boyadıktan bir gün sonra Antalya'ya tatile gittim ve o sıcak havaya ve tuzlu ellerime rağmen hiç ir şey olmadı. Ancak direksiyon logo sorunu bende de var.Hiç ıslak mendil falan da kullanmadım ama herhalde yine benim terimden olsa gerek koruyucu tabaka kalktı önce, şimdi ortası aynen üstteki mesajlarda belirtildiği gibi sarımsı-yeşilimsi bir hal aldı.Hiç sökmeyle takmayla uğraşasım da yok.Oje ile falan boyasam nasıl olur acaba?Sonra üzerine tırnak cilası.İnce ince sürsem nasıl olur sizce? Renk olarak mavi düşünüyorum zira arabanın içine de dışına da yakında mavi renkte eklemeler yapacağım (Gri-mavi uyumunu severim)

Resimlerde direksiyonun eski ve yeni hali mevcut ama garaj karanlık olduğundan logodaki bozulma belli olmuyor.Tüm bu işlemlerden sonra ter bezlerimi aldırmayı da düşünmeye başladım.Direksiyonunu boyadığımız Hyundai'nin sahibi arkadaş aldırmış ter bezlerini :)

IMG_20160706_171350.jpg

IMG_20160706_171408.jpg

IMG_20160706_184247.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erdinç ellerine sağlık gayet şık güzel olmuş. Aynı uygulamayı bende 6 ay önce bende yapmıştım. Ama üşengeçlikten  2.katmanı çok çok sağlıklı yapmamıştım. Aceleylen üstün körü yapmıştım.. 5-6 aylık süreçte hafiften çillenme göründü yine. Bunun üzerine 2 kat bir boyadım, cillop gibi oldu.

Direksiyon logosuna gelince ıslak mendil kullanmamış olabilirsin. Aracını yıkattığın yıkamacının işi olabilir. Yani başlarında durup ilgilenmediğin zaman enteresan işlere kalkışabiliyorlar. Kullandığı temizlik malzemesi yada parlatıcı malzeme yapmış olabilir..

Asetat kalemle boyayanlar var bu arada logoları..Aklında olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, hsgrn :

Aracı aldığımda direksiyonda tek nokta kusur yoktu.İki ay içinde direksiyon soyuldu gitti nasıl bir kimyasal terliyorsam artık? Burada yazanlara göre gidip derby deri boyası aldım ve cillop gibi oldu (Toplam 10 tl'ye mal oldu) Arkadaşım gördü çok beğendi onun Hyundai elantraya da uyguladık, yeni gibi oldu.Boyadıktan bir gün sonra Antalya'ya tatile gittim ve o sıcak havaya ve tuzlu ellerime rağmen hiç ir şey olmadı. Ancak direksiyon logo sorunu bende de var.Hiç ıslak mendil falan da kullanmadım ama herhalde yine benim terimden olsa gerek koruyucu tabaka kalktı önce, şimdi ortası aynen üstteki mesajlarda belirtildiği gibi sarımsı-yeşilimsi bir hal aldı.Hiç sökmeyle takmayla uğraşasım da yok.Oje ile falan boyasam nasıl olur acaba?Sonra üzerine tırnak cilası.İnce ince sürsem nasıl olur sizce? Renk olarak mavi düşünüyorum zira arabanın içine de dışına da yakında mavi renkte eklemeler yapacağım (Gri-mavi uyumunu severim)

Resimlerde direksiyonun eski ve yeni hali mevcut ama garaj karanlık olduğundan logodaki bozulma belli olmuyor.Tüm bu işlemlerden sonra ter bezlerimi aldırmayı da düşünmeye başladım.Direksiyonunu boyadığımız Hyundai'nin sahibi arkadaş aldırmış ter bezlerini :)

Güzel iş, elinize sağlık.

Direksiyon logosu benim araçta da soyulmaya başladı. 

2 seçeneğimiz var.

1. Airbag kapağini değiştirmek. 30 40 $ aliexpressde.

2. Boyamak. 

2. Seçenek daha pratik geliyor. Plasti dip boya ile jantlari boyadiktan sonra logoya da bir el atmayı dusunuyorum. Kafami kurcalayan tek şey mat siyah renk acaba nasıl durur? 

Plasti dip de en büyük avantaj hoşuna gitmediyse sök gitsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, quiteguide :

Güzel iş, elinize sağlık.

Direksiyon logosu benim araçta da soyulmaya başladı. 

2 seçeneğimiz var.

1. Airbag kapağini değiştirmek. 30 40 $ aliexpressde.

2. Boyamak. 

2. Seçenek daha pratik geliyor. Plasti dip boya ile jantlari boyadiktan sonra logoya da bir el atmayı dusunuyorum. Kafami kurcalayan tek şey mat siyah renk acaba nasıl durur? 

Plasti dip de en büyük avantaj hoşuna gitmediyse sök gitsin.

Tabiki zevk meselesi ama..Şahsen ben kokpit rengi tonunda yapmam. Hangi rengi önerirsin dersen, mat krom-gümüş rengi olabilir. Yahut  kırmızı renk olabilir. Ama bu seferde kokpite kırmızıdan bir iki dokunuş yapmanız gerekebilir. Ebay/Aliexpresste 3m yapışkanlı renkli şeritler var. Kokpitte torpidonun üzerindeki gri çıtanın bulunduğu yerin tam gövdeyle birleştiriği yerin kenarına bu uygulama yapılabilir. Aynı şeritle dsc düğmesinin olduğu panonun kenarından devam edilerek, ortak bir bütünlük sağlanabilir. (Siyah veya krom rengi haricinde bir renk tercih edildiğinde)

Yani siyah mat belki kötü durmaz ama kendini de göstereceğini pek düşünmüyorum..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, İlhan :

Tabiki zevk meselesi ama..Şahsen ben kokpit rengi tonunda yapmam. Hangi rengi önerirsin dersen, mat krom-gümüş rengi olabilir. Yahut  kırmızı renk olabilir. Ama bu seferde kokpite kırmızıdan bir iki dokunuş yapmanız gerekebilir. Ebay/Aliexpresste 3m yapışkanlı renkli şeritler var. Kokpitte torpidonun üzerindeki gri çıtanın bulunduğu yerin tam gövdeyle birleştiriği yerin kenarına bu uygulama yapılabilir. Aynı şeritle dsc düğmesinin olduğu panonun kenarından devam edilerek, ortak bir bütünlük sağlanabilir. (Siyah veya krom rengi haricinde bir renk tercih edildiğinde)

Yani siyah mat belki kötü durmaz ama kendini de göstereceğini pek düşünmüyorum..

Jantlardan arta kalan boya ile yapacam abi, küçücük logo icin başka renk boya sipariş verip masrafa girmiyeyim diye dusunuyorum. 

İstediğin zaman sokuluyor zaten, kafama uyarsa rvm nin olduğu yeri on konsolda bi kaç bölgeyi, bardakligi, torpidonun ustunde ki çıtayı felan, bir gece ansızın maviye çalabilirim :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...