Jump to content

Deri Direksiyonda Soyulmalar Oluştu

osmandurmus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sağolasın kardeşim. Bu arada arabanı yıkattın değil mi? Gölcük'de yollar tuzlanmışdı çünkü ;-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıkattım dersem yalan olur. Hiç aklıma da gelmedi. Yarın akşam ilk işim yıkatmak olacak.[emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.01.2017 at 22:08, Ufuk Değirmenci :

Arkadaşlar, geçen cumartesi günü direksiyonu deri kaplattım. Bir dostumun tavsiyesi üzerine Adnan bey ile tanıştım. Özellikle izmir ve ege bölgesindeki arkadaşların ilgisine çeker diye paylaşıyorum. Bu arkadaş 17 yıldır bu işi yapıyor. Sadece direksiyon kaplıyor. isterseniz suni deri, isterseniz gerçek deri. Ben orjinal deri istiyordum ki öyle oldu. Hissiyat ve kavrama konusunda doğal bir ürün olduğu için deri hakikaten çok iyi oluyor. Suni derinin ise 1 yıl kadar daha uzun ömürlü olduğunu söyledi. Ancak onda da parlama meydana geliyormuş. Bence hiç hoş bir görüntü değil. Aynı fiyata yapıyor neden gerçek deri dururken suni yaptırayım ki. İki hafta önceden randevu aldım. Model ve detaya göre 3 -4 saat sürüyor uygulama. Ama gerçekten beklemeye değer. Direksiyon içindeki plastik aksamlarda bir kaç çizik vardı. Onu da fiber folyo kaplatayım diye düşünüyordum. Ne gerek var dedi. 5 dakika içinde onları da sıfır gibi tamir etti. Acayip memnun oldum. Ayrıca bu işlem için ekstra bir ücret de almadı. Ben de forumda paylaşacağıma dair söz verdim. Gönül rahatlığı ile direksiyonunuzu emanet edebilirsiniz. Ayrıca başka şehirlerden hatta yurt dışından bile direksiyonu gönderiyorlar. Kaplayıp geri yolluyor. Böyle de artısı var. Neyse https://www.facebook.com/direksiyoncu.adnan?fref=ts

bu facebook sayfası. Benim direksiyondan da bir iki fotoğraf paylayaşım. İhtiyacı olanlar için ilk foto da telefonu var.

Bu arada, temizlik için hiç bir kimyasal ürün kullanılmaması gerekiyormuş. Sadece ıslak mendil ile silmek yeterli. Güneş alan bir yere park etmek zorunda kalırsanız, sadece üzerine bir şey örtülmesi yeterli.

Çok güzel bir işçilik olmuş gerçekten Ufuk abi. Kesinlikle aklımızda bulunması gereken bir yer. Peki bu kaplama yapılırken direksiyon derisinin altına başka bir materyal konarak biraz daha kalınlaştırmak mümkün olur mu acaba? Mazdaların direksiyonu bana biraz ince geliyor. Sanki az biraz daha kalın olsa kullanımı daha keyifli olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle katılıyorum. Doğru bir teşhis. Aynı şeyi ben de kullanmaya başlayınca düşündüm. Şimdi sen sorunca hemen aradım Adnan bey'i. Evet mümkünmüş, yapabiliriz diyor. Sen sorana kadar hiç aklıma gelmedi aramak. Şimdi ona gülüyorum :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...