Jump to content

Gösterge Yaptım!

godless commie
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 56
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• godless commie

16

• okkko

4

• Fotifoti

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 2 hafta sonra ...

Ben bundan almak istiyorum... Başka isteyen var mı acep?

Yani anahtarsız çalıştırma olayından... Lakin bende orjinal alarmı var arabanın. acaba bir sıkıntı yaratır mı? Onu iptal mi etmek gerekir Hakan Abi?

iki alarm bir ipte oynamaz.

Orijinal alarm iptal edilir, ama ikicisinin montajını da kolaylaştırır.

Açıklamalarda çalışır demiş... Otomatik kapanma, uzaktan cam ve sunroof açma gibi şeyler tam olarak çalışıyor mu? Birde Turbo timer gibi kullanabiliyor muyuz bu zamazingoyu tam olarak?

Herşey tam olarak çalışır. Üzerinde turbo timer özelliği de var zaten. Süresini de programlayabiliyorsun.

Birde sen bu sistemi direk ebayden istedin mi yoksa oradan birisi vasıtasıyla mı geldi? Yani gümrüğe falan takılma olayı olur mu, ondan dolayı soruyorum...

Ben doğrudan eBay'dan aldım. Gümrüğe takılmadı. Takılsa da, çok az bir para veriyorsun zaten. Ama, MUTLAKA normal postane ile gelmeli..

Bizim fölföye uyar mı onada bakmak lazım ama sıkıntı olacağını sanmıyorum, uyar herhalde...

Kesinlike uyar. Ancak, uzaktan çalıştırma için vitesin boşta olup olmadığını anlaması lazım. Onu da halletmek kolay.

Cevapları soruların içine kırmızı ile yazdım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada, (tan tan taaaaannn) navigasyon zımbırtısının montajı da bitmek üzere..

Telefonum artık aletin ekranından çalışıyor. Telefonun ipod içeriğini de BT ile dinleyebiliyorum.

4 adet navigasyon programı indirip, kesip biçerek istediğim hale getirdim, o da fıstık gibi çalışıyor.

DVD sorunsuz, USB ve mini SD kart da okuyor.

Müzik dinlerken telefon gelirse kesip hemen telefonu devreye sokuyor.

Telefonumu şarj edebiliyor.

Ön ve arka kameraları da monte ediyorum.

TV konusunda çuvalladım. DVB-T sipariş etmiştim. DVB-T yayın yok. Ben de analog bir TV tuner ilave edeceğim herhalde.

Bir de..... radyosu da var.

Ama, ekranın aracın göğüs kısmına yaslanmadan açılabilmesi için kırk takla attım.

Henüz fotoğrafı eklenecek durumda değil, aracın içi şantiye gibi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

analog anten den pek bişi bekleme..hem benimki hemde bülentinki cok iyi sonuç vermedi.bulunduğun yere göre değişiyor yayının kalitesi..hatta benim makınada iki anten birleştirilip yapıldı ama sonuç iyi değil..ama sen bir dene bakalım belki daha iyi sonuç alırsan bizimkilerede mod yaparız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bu arada, (tan tan taaaaannn) navigasyon zımbırtısının montajı da bitmek üzere..

Telefonum artık aletin ekranından çalışıyor. Telefonun ipod içeriğini de BT ile dinleyebiliyorum.

4 adet navigasyon programı indirip, kesip biçerek istediğim hale getirdim, o da fıstık gibi çalışıyor.

DVD sorunsuz, USB ve mini SD kart da okuyor.

Müzik dinlerken telefon gelirse kesip hemen telefonu devreye sokuyor.

Telefonumu şarj edebiliyor.

Ön ve arka kameraları da monte ediyorum.

TV konusunda çuvalladım. DVB-T sipariş etmiştim. DVB-T yayın yok. Ben de analog bir TV tuner ilave edeceğim herhalde.

Bir de..... radyosu da var.

Ama, ekranın aracın göğüs kısmına yaslanmadan açılabilmesi için kırk takla attım.

Henüz fotoğrafı eklenecek durumda değil, aracın içi şantiye gibi. 

Hakan Abi Allah kolaylık versin. Ne zaman Şoforsuz gidecek bu makine ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Konu hortlayınca bende haliyle yeni gördüm. Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık :)

Böyle güzel çalışmanın tozlu raflar arasında kalmasına gönlüm razı olmadı, bende hortlatayım istedim...

Emeklerinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...