Jump to content

Manuel mi? Otomatik mi?

Guest ukelax
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

katı bir manuelci olarak ilk otomatik otomobilim olan mazda 3'ü aldıktan sonra bir daha manuel araba almam. 

hep tam yerinde vites atıyor bana kalirsa. ki bana kalsa ben de tam o aralıkta vites atarım. çok nadiren çok dik yokuşlarda saçmladığı oluyor ki ben olsam ben de tam orada saçmalarım:)

benim için manuel araba artık mazide kalan hoş bir seda..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, abcsefa :

Sürüş zevki anlamında manuel ve otomatik çok fark eder mi? 2. Nesil MaZda 3 Bl sedan için soruyorum. Yani yakıtı bir kenara bırakalım aralarında ne gibi farklar olur? 2. Nesil MaZda 3 manuel kullandım gayet zevkli ve hissiyatlı bir araçtı, bu durumda otomatik viteste herhangi bir farklılık olur mu? 

Ben de önceden sürüş zevki önceliğimden dolayı manuel derdim ama mecburiyetten aldığım otomatik araçta, özellikle dur kalklı trafiklerde "oh be dünya varmış" dedim. Araca alıştığınız zaman zaten pedal tepkilerinizle çok güzel anlaşıyorsunuz. Yetmezse zaman zaman manuel müdahale şansınız var. Mecburiyetim kalksa dahi bundan sonra manuel araç zor benim için.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, abcsefa :

uzun yolda mı?

Valla son 1 senedır resetlemıyom 55 bın 73 bın km arası İzmir içi kullanıyom.  bi kez istanbul gıt gel yaptım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29 dakika önce, ozgur35 :

Valla son 1 senedır resetlemıyom 55 bın 73 bın km arası İzmir içi kullanıyom.  bi kez istanbul gıt gel yaptım

Anladım yakıtı makul gözüküyor 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, abcsefa :

Anladım yakıtı makul gözüküyor 

Kullanım kosulları, hava sartları, yaşadıgınız sehırdekı trafık, dur-kalk oranı yada kullanıdığınız istikametteki trafik şartları, lpg gaz ayarı, filtrenin temız olması ve aracın bakımlı olması gıbı etkenler.. Tukemı degıstırır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik vitesli mazdalar gitmiyor 

2017 mazda 3 hb manuel                 

0-100=10.2 sn

2017 mazda 3 hb otomatik 

0-100=11.9 sn

Neredeyse 2 saniye performans farkı var 😞 

Otomatik mazda 3 kullanıcıların araç sollarken hali... ıh ıh kayseri video 1.25 sn deki gibi 😂

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...