Jump to content

Çıkma Michelin'mi? Sıfır ucuz lastik mi?

Fatih 626
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2-3 aya aracınızı satmak gibi bir düşünceniz varsa petlas alın yok 1 yıl daha binerm diyosanız hiç düşünmeden contiantel alın derim. fakat mutlaka lastiklerni üzerinde yazan üretim yerine dikkat edin derim madin germany arayın ve bulun. iki yıl önce michlen rusya üretimi kış lastikleri türkiye- ank satıldı ve kışın herkes küfrediyordu michlene. o yüzden derim ki marka yurt dışı olacaksa mutlaka avrupu patentli olsun. birde bir kac arkadaş toyo demiş mayıs ayında mazda-3 sıfır km opandan aldım üzerinde toyo vardı ne yazık kı böyle bir arabaya yakıştıramadım bu lastikleri kötünün ötesinde berbat bir lastik olduğu için ağustosta conti - premumu ile değiştirdim.

unutmayın ki aracınızı ne kadar modife edip ( ruzgarlık,xenon vb.) masraf etsenizde yaşam ile ölüm arasındaki tek bağlantınız lastiklerinizdir. Her şeyden kısın ama lastiklerin kalitesinden asla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kuzenimin akadaşı Michelin bayisi onunla görüştüm, tabi Michelin tavsiye etti ama daha ekonomik olarak Marangoni'yi tavsiye etti ve çok övdü.

Kullananlar çok memnunmuş ve 1 yıl sigortalıymış, her türlü hasara karşı sorgu sualsiz değiştirme garantisi veriyor. İstanbuldaki yol şartları için çok uygun bir lastikmiş.

Taksitli fiyat 143 TL

Bu Marangoni için ne düşünürsünüz? Ben daha önce duymamıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kararımı güvenlik ve konfordan yana verdim ve "Continental ContiPremiumContact 2" taktırmak için yarına randevu aldım.

Herkese fikirleri için teşekkür ederim.

Arabada çoğu zaman eşim ve çocuğum bulunuyor, kendimden önce onların güvenliği önemli benim için, lastik de arabanın yol ile temasını sağladığına göre para bir yere kadar önem taşıyor, her zaman yere sağlam basmak lazım!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...