Jump to content

Nurkan Yurdakul : "Verimsiz Bayilerle Vedalaşacağız"

Zotone
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 218
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

51

• A-Lee

47

• emregc

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

buyurun burdan yakın karşıyakada volkarda gittiyse vay izmirdeki mazda kullanıcıların haline Sayın Yurdakul siz bayilerle vedalaşa durun böyle giderse Birçok Mazda kullanıcısı Mazda ile vedalaşacak

Size saygım sonsuz Mazdayı Türkiye' de belirli bir yere getirmeyi planlıyorsunuz ama bana göre seçilen yol yanlış önce yaygınlaşıp sonra verimsizlerle vedalaşın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak hocam bana 4 senedir açılacağını söylüyorlar :)))) 2.5 milyon nufuslu konya' da anket yapsınlar. önceden Aydoğanlar yapıyordu konya' da mazda bayiliğini. O zamanlar çok meşhurdu 323 ler  belki 1000-2000 tane mazda 323 vardı. Şu anda Konya' da MAZDA bayi yok ve de  mazda 3 ler meşhur. Şimdi konyada mazda 3 toplasan 100 tane çıkmaz ? Anket yapsınlar Genel Müdürlük araştırsınlar. Haklı değilsem  mazda genel müdürlüğünden özür dilerim. Hiç sorun değil.  Ama Genel Müdürlüğün 4 senedir mazdanın konya daki mazda kullanıcılarından özürü ankete araştırmaya gerek duymadan dilemesi lazım. Çünkü Konyadaki mazdacılar ya kayseriye , ankaraya veya adanaya gidiyor. Bizim tek suçumuz Mazda kullanıcısı olmak ve mazdayı sevmek ve de Konya da yaşıyor olmak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

buyurun burdan yakın karşıyakada volkarda gittiyse vay izmirdeki mazda kullanıcıların haline Sayın Yurdakul siz bayilerle vedalaşa durun böyle giderse Birçok Mazda kullanıcısı Mazda ile vedalaşacak

Size saygım sonsuz Mazdayı Türkiye' de belirli bir yere getirmeyi planlıyorsunuz ama bana göre seçilen yol yanlış önce yaygınlaşıp sonra verimsizlerle vedalaşın

Gerek Istanbul gerek İzmir Volcar hakkındaki şikayetlerden haberin var mı ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak hocam sikayet olabilir herkes her bayiden sikayetci olabilir . Benim beğendiğim bayiyi sen beğenmezsin benim begendiğim bayiyi sen gidersin beğenirsin memnun kalirsin bunlar her otomobil firmasında ve de kullanıcısında olağan şeylerdir. Ama benim konyada memnun kalabileceğim veya mennun kalmayıp şikayet edebileceğim bir bayi veya servisim bile yok :) bir de olaya bu yönüyle bak senin bulunduğın istanbulda bayi var. birde olmadığı yerde mazda kullansan ?????? olaya benim gözümden bakardın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak hocam bana 4 senedir açılacağını söylüyorlar :)))) 2.5 milyon nufuslu konya' da anket yapsınlar. önceden Aydoğanlar yapıyordu konya' da mazda bayiliğini. O zamanlar çok meşhurdu 323 ler  belki 1000-2000 tane mazda 323 vardı. Şu anda Konya' da MAZDA bayi yok ve de  mazda 3 ler meşhur. Şimdi konyada mazda 3 toplasan 100 tane çıkmaz ? Anket yapsınlar Genel Müdürlük araştırsınlar. Haklı değilsem  mazda genel müdürlüğünden özür dilerim. Hiç sorun değil.  Ama Genel Müdürlüğün 4 senedir mazdanın konya daki mazda kullanıcılarından özürü ankete araştırmaya gerek duymadan dilemesi lazım. Çünkü Konyadaki mazdacılar ya kayseriye , ankaraya veya adanaya gidiyor. Bizim tek suçumuz Mazda kullanıcısı olmak ve mazdayı sevmek ve de Konya da yaşıyor olmak

Konya' da Yetkili Satıcı ve Servis açıldı. İlanlarda da yayınlandı.

ayrıca Aydoğanlar meşhur filan değildi, tabelası anacaddeye bile bakmayan, kamyon garajına bakan bayi mi olur!

herneyse, ilanları dikkatli okuyun, Konya Mazda Zeki Kaya Otomotiv hizmete başladı.

açılış önümüzdeki haftalarda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayrıca Aydoğanlar meşhur filan değildi, tabelası anacaddeye bile bakmayan, kamyon garajına bakan bayi mi olur!

herneyse, ilanları dikkatli okuyun, Konya Mazda Zeki Kaya Otomotiv hizmete başladı.

Hadi hayırlı olsun,  Konyalım şarkısı da çalar güzel bi açılış olur kesin  :)  ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam benim dikkat çekmek istediğim konuyu tekrar açıklıyorum. ister iyi olsun ister kötü konyada bir tane mazd bayisinin servisinin olması konyadaki mazda satışlarını çoğaltacaktır. ister kamyon garajında olsun ister şehirin dışında dağın başında bir yerde sonuçta aracım bozulduğunda teslim edebileceğim bir bayi olsun ben konyaya bayi açılacağını şimdi senden öğreniyorum gör bak şimdi konya da satışlar artıyormu artmıyor mu ????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir eksikliği daha dile getireyim konyada zeki kaya otomotiv madem açacak mazda bayiliği neden reklam yok ?? neden tanıtım yok ??? bir çok konyalının bundan haberi yok. ben şimdi öğreniyorum.

Uzun lafın kısası olayı özetlemek gerekirse mazdanın araç kalitesini kimse inkar edemez ama türkiyede yaygın servis yok, reklam yok tanıtım yok , parça temininde zorlukla yaşanıyor

Mazda Genel Müdürlüğü öncelikle bunların üstüne gitmesi lazım daha sonra servis kalitesi verimsizligi ile ugrasilması lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi hayırlı olsun,  Konyalım şarkısı da çalar güzel bi açılış olur kesin  :)  ...

Açılış şerefine fiyatlarda da bir kampanya yaparlarsa (mevcut kampanya üzerine) gerçekten müşteri kazanır çok hızlı bir şekilde...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir eksikliği daha dile getireyim konyada zeki kaya otomotiv madem açacak mazda bayiliği neden reklam yok ?? neden tanıtım yok ??? bir çok konyalının bundan haberi yok

bayilikler tam anlamı ile fonksiyonel olmadan açılış yapmazlar genelde.

muhtemelen ya henüz tabelası takılmamıştır yada takılmak üzredir, ya başka bir eksiği vardır ama ısınma turlarına başlamıştır.

herneyse, ilanlarda vardı. ayrıca Mazda sitesinde de var.

http://www.mazda-tr.com/buying_mazda/sales_dealers/?step=2&dealerid=67276

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

coriolis inanin ki konyalı olarak sizden duyuyorum konyada mazda bayi açılacağını inanın hatta mazda genel müdürlüğüne kaç defa bu konu ile ilgili sikayetimi dile getirdim. kaç tane şikayet kaydı oluşturdum. Açılacağında mutlaka sizleri bilgilendiririz denildi ama Mazda dan değil sizlerden haber aliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

coriolis inanin ki konyalı olarak sizden duyuyorum konyada mazda bayi açılacağını inanın hatta mazda genel müdürlüğüne kaç defa bu konu ile ilgili sikayetimi dile getirdim. kaç tane şikayet kaydı oluşturdum. Açılacağında mutlaka sizleri bilgilendiririz denildi ama Mazda dan değil sizlerden haber aliyorum

tamam işte, yukarda da belirttim,

bir distribütör tam anlamı ile hazır olmadan, yani;

Tabela takılmadan, ilk siparişler verilmeden, eğitimler verilmeden, TSE belgesi işlenmeden, teminatlar vb oluşturulmadan ve daha bir çok konu tamamlanmadan son kullanıcılara "tamam biz burada bir yetkili satıcılık oluştuduk!" diyemez..

henüz %100 hazırlık kriterleri tamamlanmamıştır.

ama işe, özellikle satışa başlamış olması çok muhtemel.

bunu bir nevi deneme süresi olarak görün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haberim olsa bu konu ile ilgili 2,5 milyon nufuslu konyada bir servis bayi bile yok demezdim. bakın kendinizde benim söylediğim seyleri destekliyorsunuz geçen ay reklam olmadığı halde 14 satış yapmışlar ?? sizce konyada mazda bayisinin olmasımı iyi ???? yoksa bu verimsiz deyip kapıtılması mı iyi ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana göre verimsiz olsun AMA OLSUN her ilde en az 2 mazda bayisi olsun olsun ki mazda bayileri birbirileri ile rekabet etsin yarışsın kalitede satışta biz daha iyiyiz diye buda otomatik olarak mazdanın türkiyedeki satışını kaliteyi artırır. AMA BİR İLDE 1 TANE MAZDA BAYİ SERVİSİ VARSA BAYİ DER Kİ nasil olsa tüm izmir tüm antalya tüm konya bana mecburlar . nasil olsa bana gelecekler derler. BANA MECBURLAR bu da kaliteyi verimliliği düşürür

BENİM DÜŞÜNCEM BUDUR

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...