Jump to content

Nurkan Yurdakul : "Verimsiz Bayilerle Vedalaşacağız"

Zotone
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

birşey kafama takıldı...

menşei japon olan bir markayı ele alalım. mesela mitsubishi. 1999 modeli bir mitsubishi seçelim. alinin 323ü yaygınlığında olsun. yani o rakamlarda satılmış bir araç: carisma hem sınıf, hem adet olarak 323e yakın bir araç.

yarın tanıdığı eşi dostu olan birisi kayseri bayisi gibi 1 yıllık bir mitsubishi bayisini arayıp ön cam sorsun bi zahmet. var mı ellerinde. yoksa kaç zamanda temin edilir... cidden merak ettim.

mazdanın belçika y.p. deposu ciddi manada en iyi cevap oranlarından birine sahip japon marka deposudur. hakkını yemeyelim...

bir diğer konu da, 5-6 yaşından yaşlı araçların parçalarını lütfen eski bayi-servislere sorun. yeni bayilerin servisine hiç girmemiş araçlar için bayinin stoğunda parçası olmasını beklemek insafsızlık olur...

hocam dediğin otomobilde hala oğlumda var mitsubishi 99 model :) konyadan da temin ediyor karamandaki mitsubishi bayisinden de temin ediyor beyşehirdeki mitsubishi servisinden de seydişehir ilçesinden de mitsubishi nin yetkili servisleri mevcuttur özel degil dikkatinizi çekerim yetkili servis yahu hala anlamak istemiyorsunuz :) hala kabullenmek istemiyorsunuz mazda güzel otomobil sahane otomobil diyecek laf yok ama servis yok bir çok ilde, sıkıntıları çok büyük, aşılması lazımi, mitsubishi de reklamda yok ama konyanin bir çok ilcesinde yetkili servis var kimse kusura bakmasın

Şimdiye kadar hiç bir otomobil ismi verip mazdayla kıyaslamadim ilk defa kıyasladım mazdayi mazdalarla kiyaslamak lazim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 218
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

51

• A-Lee

47

• emregc

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ya ben Albea' ların (evet Tofaş Albea) farlarının 3-4 ay beklendiği zamanları da biliyorum...

teyzemin 1999 glx family atesleme bobini için 5 ay da beklediğini biliyorum :) hocam başka otomobillerle kiyaslama yapmaya gerek yok ben mazdayi üstün buluyom mazda modelleri arasında kıyaslama yapılsın tıp ki mercedesin bmw nin kendi serilerinde kıyaslama yaptığı gibi ama müşterilerine yaşattığı sıkıntıları zamana bırakmak yerine köklü çözümler acil çözümler üretilmesi lazim eeee konya ya 5 sene sonra açıldı peki şimdiye kadar çekilen sıkıntılar ??? eee efendimmm 4 sene sonra zamanla mazda türkiyede yok satacak 4 sene niye ??? tata gelip dacia gelip türkiyeye girer girmez yok satıyorsa mazdanin da bunu başarması lazım bana göre reklam pazarlama bölümünde kalıplaşmış kişiler yerine aktif dinamik kisilerin bu yükü üstlenmesi lazım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tata Mazda'dan az satıyor. Dacia da 1.5 DCi motor sayesinde satıyor. Elma ile armutu karşılaştırmayalım zira Mazda'nın öyle bir araç + motor seçeneği yok. Yok derken Türkiye'ye gelmiyor değil , üretilmiyor..

http://www.odd.org.tr/folders/2837/productialdbldocs/1106/2011%20TOTAL%20RS.pdf

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorunumuz mazda ile diğer otomobillerin kaç ayda girdiği ne kadar sürede parça temini beni ilgilendirmez bizim akrabaların yüzde 50 si mazda kullanıcısı ben mazdanın hakettiği yerde olmadığı düşünüyorum ben düşüncemi dile getirdim mazda hala daha yanlış yolda görüşümü beğenmeyen olabilir benim düşüncem fikrim budur. ben sizin düşüncelerinizede saygı duyuyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda ile dacia ı karşılaştırmanızı tuhaf buldum, sonuçta mazdanın ürettiği araçlarla dacianın ürettiği araçlar bir değil, mazdada 20 bin liraya araç üretirse o da yok satar ;) Dacia da 50 bin liraya satsın bakalım ne kadar satıcak ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlatmak istedimi anlatamıyorum :)

mazda süper her araçtan daha güzel kıyaslamanaz

reklam pazarlama genel müdürlük parça temini vb bir çok sıkıntıları var.

reklam pazarlamanın ne kadar zayıf olduğunu kanıtlıyayım sizlere

fiat doblo geniş ailedeki kişileri çıkardı satış patlaması yaptı daicia jeep tanıttı kolay ulaşırsın zor vazgeçersin diye çevreme bakıyorum herkeste bu jeep ten peki  zamanında mustafa sandalın iskankar klibinde wolsvagen jeep çıktı daha türkiyeye gelmeden herkes merakla bekledi o otomobili peki size soruyorum otomobili cx-9 piyasaya girdi gireli reklamı nerede ??????? cx-9 u bilen var mı ????? mazda 2 nin tv reklamını gösterin bana ? mazda 3 ün tv reklamını gösterin bana ? rx-8 peki  ??? kırsal kesimler için dağ arazi için mükemmel araç olan bt-50 ???? reklam olmadan satış olmaz. reklamı olmayan arabayı bayi nasil satsın nasıl tanıtsın ??????????? ancak bayiye tesadüf ugrarsa tanıtır . ama televizyonda görürse haklımız sabah kalktığında ya şu otomobili bir test edeyim diye mazda bayisine koşar haklımıyım ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali butcen olmazsa risk alamazsin, Mazda Turkiye'nin reklam butcesini belirleyen Mazda Avrupa ve o da satis rakamlarindan dolayi sinirli. Daha once tartisildi bu konu. Bir nevi kisir dongu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali butcen olmazsa risk alamazsin, Mazda Turkiye'nin reklam butcesini belirleyen Mazda Avrupa ve o da satis rakamlarindan dolayi sinirli. Daha once tartisildi bu konu. Bir nevi kisir dongu

Çok güzel bak kendinde diyorsun bütçeyi belirleyen mazda avrupa ?????? bütçeyi artırmak için kim çaba sarfedecek verimsiz mazda servislerimi mazda genel müdürlüğümü ? sorun sizce olayın kökündemi türkiyede yoksa servislerde mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu konuda sayın nurkan yurdakulun yükü çok ağır ama başarması lazım herkesin beklentisi bu mazda türkiyede hakettiği yeri bulması lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...