Jump to content

Nurkan Yurdakul : "Verimsiz Bayilerle Vedalaşacağız"

Zotone
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

insan yaptığı işe saygı duyacak önce...ne demişler aslan yattığı yerden belli olur.

bunun hiçbir mazereti olamaz.

burada hem Mazda hem de bayi suçludur bence...

İşine saygı duyanlar zaten hemen kendini belli ediyor ve isimleri sıklıkla anılıyor.  Hal böyle iken de kimse X,Y,Z servislerini tutuyorlar demesin. Biz de sonuçta müşteriyiz ve kimse hiçbir servise kara kaşı kara gözü için gitmiyor. Memnun olduğumuz için gidiyoruz.

Siz hiç işlemi biten bir aracı yandaki benzinciye emanet eden bir servis duydunuz mu ? Ben duydum malesef.. Bu anlayışla malesef müşteri memnuniyeti zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 218
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

51

• A-Lee

47

• emregc

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

İşine saygı duyanlar zaten hemen kendini belli ediyor ve isimleri sıklıkla anılıyor.  Hal böyle iken de kimse X,Y,Z servislerini tutuyorlar demesin. Biz de sonuçta müşteriyiz ve kimse hiçbir servise kara kaşı kara gözü için gitmiyor. Memnun olduğumuz için gidiyoruz.

Siz hiç işlemi biten bir aracı yandaki benzinciye emanet eden bir servis duydunuz mu ? Ben duydum malesef.. Bu anlayışla malesef müşteri memnuniyeti zor.

tam tersine bence bu tercihler çok belirleyici.

misal Beka' nın servisinin 5 para etmez olduğunu bilmeyen yok ama Evo tam tersi...

bu işler böyle...hak edene gitmek lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karşıyaka Volcar'ıda bu listeye eklesek bence hiç de haksızlık etmiş olmayız. Adamlar Mazda'ya tamamen üvey evlat muamelesi yapıyor. Her bakımda karşılaştığım bilgisizlik ve ilgisizliği forumda elimden geldiğince paylaşmaya çalışmıştım, ben  kullanıcı olarak bakım yapan personelden daha fazla bilgiye sahipsem bu işte bir tersilk vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hâlâ Yetkili Servis Listelerinde isimler var..

Onlar için ayrıca Yetkisiz Servis Listesi yapmak lazım. Bu kadar bilgisiz/ilgisiz adamlardan servis mervis olmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

irfan bugün servise gittim :) kartel muhafaza kapağı gelmiş, aradılar. Gittim değişmeye. Gitmişken sitemlerini ilettim. Bu arada polen filtresi sordum . var dediler. baktık kirlenmiş baya , onu da değiştim: Senin yüzünden 56 lira daha gitti :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi olmus abi gule gule kirlet :D benim arabanin mevcut polen filtresiyle yanyana koyup enini boyunu karsilastirdiklari filtreyi takmislardir kesin senin arabaya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağol irfan.  çıkanla, takılan parça aynıydı ama sadece ebat olarak :) üfürmesi zayıflamıştı, filtre değişince düzeldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlaşıldı. Görülen o ki bu genel müdürle de olmayacak mazda patlaması. Mazda japonya başka arabayla yan yana koydurmam diye distribitörlük iptal etti bunların hesaplamalarına bak.Daihatsu kadar satarsa satar bu kafayla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...