Jump to content

Akaryakıt İstasyonları ve Kampanyalar

Guest oguzhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• S.Halilduru

8

• İlhan

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Total güzel indirim yapıyor ama fransız diye uzak duruyorum... Evimin dibinde Milangaz var komşulukları ve esnaflıkları çok iyi adamların bu yüzden burayı kullanıyorum ben, olmazsa opet tercih ediyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 TL Bonus'um yüklenmiş :D Bugün 100 TL'lik benzin %20 indirimli bana :D

Bende bu kampanyadan yararlanmıştım. Dün Sms geldi, Shell kampanyasından kazandığınız bonus kartınıza yüklenmiştir diye. Ama internet bankacılığından bakıp kontrol ettiğimde yüklenen bir bonus görmüyorum. Ayrı bir durum mu var, bu bonus yüklemede. Kazanılan bonusu sadece Shellde kullanabiliyoruz, onu biliyorum. Yüklenilen bonusu Shell'de pos cihazında sorgulatmam filanmı gerekiyor ?. Aksi taktirde bankamı arayacağım çünkü. Bu konuda bilginiz varmı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bu kampanyadan yararlanmıştım. Dün Sms geldi, Shell kampanyasından kazandığınız bonus kartınıza yüklenmiştir diye. Ama internet bankacılığından bakıp kontrol ettiğimde yüklenen bir bonus görmüyorum. Ayrı bir durum mu var, bu bonus yüklemede. Kazanılan bonusu sadece Shellde kullanabiliyoruz, onu biliyorum. Yüklenilen bonusu Shell'de pos cihazında sorgulatmam filanmı gerekiyor ?. Aksi taktirde bankamı arayacağım çünkü. Bu konuda bilginiz varmı ?

Dün fırsatım olmadı ama dediğin gibi olmalı. Orada bir bonus gösterse heryerde kullanılabilir, kazandığımızı ancak Shell'de kullanabileceğimiz için oradaki posta çıkacak gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana sms gelmedi daha bonusların yüklendi git benzinini al diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kampanya 5 Nisanda sona erdi.

Diğer sürümcemedeki konuyu açıklamak gerekirse, bonus müşteri hizmetlerini arayarak teyid aldım.

Kazanılan Bonusları internet bankacılığından biz göremiyoruz. Şhell istasyonlarından alış veriş esnasında, onların pos cihazında sadece gözüküyor. İndirim olarak kullanabiliyoruz. Ve yanlış hatırlamıyorsam indirimin son kullanım tarihi 20 Nisan. 20 Nisandan sonra yüklenen bonuslar geri alınıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de şu geri alma olayını anlamıyorum. Kardeşim madem geri alacaksın neden veriyorsun verme. Ya da bırak böyle bir şey kazandıysak biz kendi durumumuza göre harcayalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de şu geri alma olayını anlamıyorum. Kardeşim madem geri alacaksın neden veriyorsun verme. Ya da bırak böyle bir şey kazandıysak biz kendi durumumuza göre harcayalım.

Yarama tuz basmayın, bu konuda bir çok kez kazanılan puan,indirim yada parayı kullanamadan kaybetmiş birisi olarak söylenecek çok şey varda :). Bu sefer dili sütten yanan birisi olarak işimi sağlama aldım.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kampanya 5 Nisanda sona erdi.

Diğer sürümcemedeki konuyu açıklamak gerekirse, bonus müşteri hizmetlerini arayarak teyid aldım.

Kazanılan Bonusları internet bankacılığından biz göremiyoruz. Şhell istasyonlarından alış veriş esnasında, onların pos cihazında sadece gözüküyor. İndirim olarak kullanabiliyoruz. Ve yanlış hatırlamıyorsam indirimin son kullanım tarihi 20 Nisan. 20 Nisandan sonra yüklenen bonuslar geri alınıyor.

Aynen öyle, ben haftasonu kullandım ama yazmayı unuttum. Diyordum birşey yazacaktım ne diye, buymuş :D

POS cihazından geçerken İşyeri Bonusu olarak görüntüleniyor kazandığınız bonus ve onu kullanıyorsunuz.

Avantaj oranım daha çok olsun diye 50 TL lik aldım, %40 indirim oldu. Nasıl mantık ama :D

Bir de Paracard kampanyası geldi bana ama "size özel" ibaresi ile. Zaten bilgisini de bulamadım. ay sonuna kadar 3 adet 75 TL lik benzin alımına ( paracard ile ) 25 TL bonus verecem diyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi Telefonuma Sms Geldi. Hsbc Advantage Kredi Kartı bir kampanya başlatmış. Gelen Sms'si kopyalıyorum :)

Advantage ve Shell den super kampanya! Anlasmali Shell istasyonlarindan farkli gunlerde ve tek seferde yapacaginiz 4. 100TL ve uzeri akaryakit aliminiza Shell de gecerli 40TL NakitPuan! Katilmak icin Shell yaz bosluk birak kartin son 6 hanesini 05324444477 ye gonder.Son gun 31 Mayis/advantage.com.tr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi Telefonuma Sms Geldi. Hsbc Advantage Kredi Kartı bir kampanya başlatmış. Gelen Sms'si kopyalıyorum :)

Advantage ve Shell den super kampanya! Anlasmali Shell istasyonlarindan farkli gunlerde ve tek seferde yapacaginiz 4. 100TL ve uzeri akaryakit aliminiza Shell de gecerli 40TL NakitPuan! Katilmak icin Shell yaz bosluk birak kartin son 6 hanesini 05324444477 ye gonder.Son gun 31 Mayis/advantage.com.tr

PO kampanyası daha mantıklı. 600 TL ye kadar her 100 TL de hak kazanıyorsun gibi görünüyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Şimdi bir sms geldi Speedy'den. Onu kopyaladım. Lastik kampanyası bulamadım. Bulan gören duyan arkadaş var ise orayada kopyalayabiliriz. Belki birinin bir işine yarar.

Speedy de firsat! 4 Michelin lastik aliminda "100 TL lik Akaryakit Ceki " hediye. Ustelik, en iyi fiyatlarla 12 taksit avantaji ile. Bilgi icin: 0216 525 10 72

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akaryakıta indirim gelecek gibi görünüyor. Enerji bakanı açıklamış.

Tabi ne kadar gelir bilmem. :)

Gelsinde nekadar gelirse gelsin :nazar: millet bıktı zamdan azcık morali düzeliyor böyle bari insanın 4.74 te çıkmıştı yahu :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...