Jump to content

2.Nesil Mazda 3 100.000 Km'de Yaptığım Servis Bakım Giderleri

kursadnart
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

(2011 Touring AT) Arkadaşlar merhabalar..  yarın Ankara da 100.000 km ağır bakıma gireceğim. Lakin çok kararsızım, en son SMB ye gıtmıştım memnun kalmadım. Sizce hangisine gitmeliyim :?  Önerilerinizi bekliyorum, ona göre tel açıp randevu alacağım  şimdiden çok teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

(2011 Touring AT) Arkadaşlar merhabalar..  yarın Ankara da 100.000 km ağır bakıma gireceğim. Lakin çok kararsızım, en son SMB ye gıtmıştım memnun kalmadım. Sizce hangisine gitmeliyim :?  Önerilerinizi bekliyorum, ona göre tel açıp randevu alacağım  şimdiden çok teşekkürler....

Herter'den memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100binde ağır bakım diye bir şey olduğuna emin misiniz? Bizde değişen ekstra bir şey yok diye hatırlıyorum. Değişen parçaları da yazarsanız sevinirim.

Herter'den  yarın için randevu aldım.  Teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100binde ağır bakım diye bir şey olduğuna emin misiniz? Bizde değişen ekstra bir şey yok diye hatırlıyorum. Değişen parçaları da yazarsanız sevinirim.

2. sayfada 25. mesajda gerekli açıklamaları ve ilgili konu başlığını bulabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hiç öyle 1000₺ falan vermedim servise de kafam karıştı :) araç otomatik olduğu için olabilir. Bizde baskı vs yok çünkü. Neyse aracı Sattım , faturaları da yeni sahibinde bakamıyorum :) belki 90-100 iki bakımda masrafı bölmüş olabiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hiç öyle 1000₺ falan vermedim servise de kafam karıştı :) araç otomatik olduğu için olabilir. Bizde baskı vs yok çünkü. Neyse aracı Sattım , faturaları da yeni sahibinde bakamıyorum :) belki 90-100 iki bakımda masrafı bölmüş olabiliriz.

Çoğu kişi hidrolikleri, motor suyunu değiştirmez. Ben istediğim için birazcık fazla tuttu işçilikle birlikte. Ek olarak rulman değişimi ve işçiliği de var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Arkadaşlar merhaba, 2010 model Mazda 3 impressive aracımı 98 bin km'de satın aldım ve şu an 104 bin km'de. Benden önceki sahibinin yağ değişim kartında bir sonraki yağ değişimi 105 bin km yazıyor. Forumda 100 bin km bakımı konusunu gördükten sonra Ankara Başayar Servisi'ne gittim. benden önceki sahibinin neleri değiştirdiğini, en son ne bakımı vs yaptırdığını bilmediğim için; 100 bin bakımı ile ilgili ne yapmam, neleri değiştirmem gerektiğini sordum. Bana bir sürü kalem ve 2bin küsür fiyat söylediler. Şimdi konunun cahili biri olarak ne yapmam gerekir, gerekli gereksiz kendimi servise teslim etmek istemiyorum. Bana yardım edebilecek tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Hanzade :

Arkadaşlar merhaba, 2010 model Mazda 3 impressive aracımı 98 bin km'de satın aldım ve şu an 104 bin km'de. Benden önceki sahibinin yağ değişim kartında bir sonraki yağ değişimi 105 bin km yazıyor. Forumda 100 bin km bakımı konusunu gördükten sonra Ankara Başayar Servisi'ne gittim. benden önceki sahibinin neleri değiştirdiğini, en son ne bakımı vs yaptırdığını bilmediğim için; 100 bin bakımı ile ilgili ne yapmam, neleri değiştirmem gerektiğini sordum. Bana bir sürü kalem ve 2bin küsür fiyat söylediler. Şimdi konunun cahili biri olarak ne yapmam gerekir, gerekli gereksiz kendimi servise teslim etmek istemiyorum. Bana yardım edebilecek tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Mesajınızı eski bir konu ile birleştirdim. Burada bir çok bilgi var (tarih ve fiyatların eski olduğunu unutmayın) ek olarak aşağıdaki konumuz da mevcut ;

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Hanzade :

Gerek bu konuda gerekse benim 100bin km bakım hikayem başlıklı konuda birçok bilgi var. 

Yetkili servis bakımlı olsun derseniz herter e @dr_azoom  a gidin. Diğer yetkili servislere oranla daha makul fiyat çıkartıyor. 

Herşeyi değişecek aracın, diskler balatalar kontrol edilecek inceldiyse değişecek. Tüm sıvılar değişecek. V kayışı ve rulmanı değişecek. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...