Jump to content

Mazda Familia İçin Cam Rüzgarlığı

roadless_2
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

palio ve civic in bir kaç modelini denedim ama olmadı ya 98 modele. bir aracta gördüm mugen tarzıydı, onu deneyecğim ilk fırsatta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

merhabalar ben 98 familia ma taktırdım ama orjinal değil nasılmı derseniz elinde çok çeşit olan bi aksesuarcıya gittim tek tek denedi sağolsun en uygun olanını taktı güzelde oldu sizde isterseniz o şekilde deneyerek göz zevkinize göre taktırtabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende Lantise arıyorum ama, tc de bulamadım...

Daha önce de sormuştum Ali; direkleri olmayan bir araca nasıl rüzgarlık montajı yapacaksın??

8:)

İzah edebilirsen anlarım heralde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Albea nin cam ruzgarligi takan araclar gordum koselerde 1 -2 cm acik kaliyor deneyebilirsiniz hosunuza gider ise takarsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

98 model aracıma sonunda buldum cam rüzgarlığı hemde ön arka takım. kia cerato cam rüzgarlığı nerdeyse birebir oldu diyebilirim ama kaç model cerato bilmiyorum, deneyin bnce. resimleri yükleyeceğim daha sonra

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel olmuş hayırlı olsun birde kasa veya modelini ögrene bilirsek süper olur hemen alır takarız artık uzun yolda ve yağışlı havalarda rahat edersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel olmuş hayırlı olsun birde kasa veya modelini ögrene bilirsek süper olur hemen alır takarız artık uzun yolda ve yağışlı havalarda rahat edersiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kia-cerato-mugen-cam-ruzgarligi-4lu-set-netron-dan-168797845/detay

bu kasa olabilir büyük ihtimalle, imkanınız olursa deneyin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkdaşlar deneyen varmı acaba aracımı bu hafta komple boyaya verdim boyadan sonra yaptırmayı düşünüyorum inş. deneyen varsa boyadan önce alıp araç rengine boyatsam mı acaba diye aklımdan geçmedi değil  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

merhaba arkadaşlar ,uzun araştırma ve çalışma sonunda bizim araçlara %95 uyan bir rüzgarlık buldum ,kia nın 2003-2005 arası cerato modeli için olan cam rüzgarlığı çok büyük oranda bizim araçlara uymaktadır ,bayada güzel oldu

costumer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Arkadaşlar 1997 model 323 familia var cam rüzgarlığı arıyorum bulamadım ivedikte (ankara) teğmin edebileceğim bir yer varmi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, asoylu06 :

Arkadaşlar 1997 model 323 familia var cam rüzgarlığı arıyorum bulamadım ivedikte (ankara) teğmin edebileceğim bir yer varmi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. 

konunuzu daha önce de paylaşılmış başka bir konuyla birleştirdim. bir üzerinizdeki cevap, yardımcı olur umarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
27 dakika önce, murat ışık :

2005 kıa cerato cam rüzgarlığı 4 adet aldım ve şahane oldu

Güle güle kullanın.

Fotoğraf isterük ama. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...