Jump to content

Navitech mi? Necvox mu?

metalshock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Önce böyle demişsiniz ;

13.11.2015 17:51:41, emekli :

iyi akşamlar herkese ilhan kardeşim navigasyon cihazının ses çıkışı orijinal teybin çıkşından güçlüdür ses kalitesi ondan değişmiş olabilir

Sonra böyle ;

3 saat önce, emekli :

adı üzerinde orijinal herşeyi farklı oluyor güle güle kullan allah daha iyisini versin herkese

Kafamız karıştı :) ama şunu belirteyim, sizin aracınızın ( 2000 Mazda 626 ) orijinal ses sistemi ile 2012 model bir aracın orijinal ses sistemi arasında ciddi fark vardır. Bu sebeple yeni araçlardaki sistemlerin kalitesini çin malı diğer navigasyon cihazları yakalayamayabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak bey tabiki orijinali bambaşka oluyor ben eski aracımdan bahsetmiştim o cihazı takınca süper olmuştu  modeli yüksek dünya markası araçlarda ses sistemi mükemmel ötesidir zaten o aracı pahalı kılan faktörlerden birisi de ses düzeni

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Yurtdışı bir alışveriş sitesinden yaklaşık 1200 TL'Ye android 4.4, 1.6 işlemcili ve kapasitif ekranli güzel bir multimedia cihazı aldım.  

Gumrukte biraz sıkıntı yaşadım ama sorunsuz geldi. Cihaz gerçekten çok iyi, obd2 ile Torque programı ile birlikte kullanıyorum.  Video ve Ses konusunda da çok tatminkar. İçerisinde igo basarsoft haritalı navigasyon geliyor ama Türkiye haritası yoktu haricen eklemek gerekiyor. Detaylı resim ve video paylaşımı yapacağım.  Herkese tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...