Jump to content

Mazda 323 Amortisör Tavsiyesi

komencero
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yazın sormuştum bende tanesi 120 lira kyb (orjinal japon) var yaren japon oto markette (son döviz fiyatlarından sonra ne olmuştur bilmiyorum) yeni başkent sanayi sitesindeki yeni açılan şubesine gitmiştim mazda bölümüne Mustafa adında genç bir eleman bakıyor telefonu 278 72 18 ararsanız detaylı bilgi alabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

iyi akşamlar arkadaşlar 2000 model 323 mazda aracımın ön amörtisörlerinin değişmesi gerektiğini söyledi ustam sizce tayvan malı nasıdır kullanan var mı tanesini 100tl dediler fiyatı uygun geldi ama kalitesi nasıldır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

senin araçtaki yay ve amortisör takıldı benim araca hocam.  :)  model yılını da soruşturmak gerek uyum için...  1997 model aracım. Ziyan da olmaz bu malzeme bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

arkadaşlar ben aracımın ön amortisörlerini monroe marka amortisör ile değiştirdim çok sert hiç esnemiyor araba onun için memnun kalmadım ve kyb marka takmayı düşünüyorum siparişini verdim tabi fiyatı biraz tuzlu :) monroe marka olanları 300e almıştım kyb ye 450 dediler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar aracımın ön amortisörlerini kyb marka amortisörleri taktım çok memnunum araba kendine geldi ama gerçekten de çok pahalı bu amortisörler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsen Monroe marka amortisör taktırmıştım geçtiğimiz aylar 323 (düldülüm'e :) )

Son derecede kaliteli ve işini fazlasıyla yerine getiriyor. Oğuzhan abi yukarıda belirttiği gibi kesinlikle Taiwan marka ne amortisör ne de herhangi bir yan sanayi ürün kullanmayın derim.

Özellikle piyasada Taiwan malı amortisöre örnek verecek olursak da; Federal Power denen bir marka. Fiyatına aldanıp taktırırsanız, 1 aya kalmaz geri sökersiniz. Tecrübeye dayalı... ;)

KYB marka amcam kendi Mazda'sına taktırmıştı 3-4 sene önce. Halen tık yok... Maşallah!

Eğer imkanınız varsa KYB & Monroe...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal serviste amartisör fiyatları hemen hemen piyasaya yakın çok az bir fark var ben servisten orjinal almanızı öneriyorum şahsen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal serviste amartisör fiyatları hemen hemen piyasaya yakın çok az bir fark var ben servisten orjinal almanızı öneriyorum şahsen.

Abi aşağı yukarı fiyatlar nedir. Ben de arka amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum da!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yenisini almaya çok gerek yok tamir ettirin hiç bir sorun olmuyor. ostim de şeker bank ın yanında akkar amortüsör(ismini yanlış hatırlıyo olabilirim) var tavsiye ederim. tanesi 50 lira civarı tamir fiyatı ve garantili yapıyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Fikir vermesi için,

Dün amortisörleri değiştirdim. 4 tane kyb aldım. 680 lira verdim. 00 lira da takma parası. 780.

Parayı biz yiyemiyoruz araba yiyor. Bu ay kaza maza derken 2500 lira para gitti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...