Jump to content

Body ve Jant

freepixel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi akşamlar.. Bir arkadaşım Amerika'dan Grand Touring AT RX-8 getirtmek istiyor.. Yalnız GT ile R3 arasında eteklerde ve jantta farklılıklar var. Orj. Jant ve Etekleri bulabilirmiyiz acaba? 

Bir de unutmadan kendi sorumu da ekleyim; anlamadığım bir şekilde USA sitesinde RX-8 R3 klimasına manual deniyor. Yanlış mı bakıyorum yoksa doğrumudur? :sS

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanılmıyorsam bunlar 190 beygir maslak merserde görmüştüm hatta halil abi şunun içine bir bak dedi ne bakıcam abi biliyorum zaten 8.654.924 kere baktım rx-8'lere dedim,olsun sen yine bir bak dedi söylene söylene kafayı içeri bir uzattım one lan dedim otomatik vites ve klima manuel.Hadi klimayı geçtim o vitesi o arabada gördüğümde geçici olarak mazdadan soğumuştum hangi mühendisin fikridir buna otomatik vites takmak dedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisten orjinal etek ve jant siparişi verebilirsiniz fakat uyumlu olur mu bilmem. Başka bir rx-8 ile yan yana getirip tampon birleşim hatlarına bakın aynı ise sipariş verin farklıysa biraz işçilik gerektirir yapılamıcak birşey değil sadece uzun sürer

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanılmıyorsam bunlar 190 beygir maslak merserde görmüştüm hatta halil abi şunun içine bir bak dedi ne bakıcam abi biliyorum zaten 8.654.924 kere baktım rx-8'lere dedim,olsun sen yine bir bak dedi söylene söylene kafayı içeri bir uzattım one lan dedim otomatik vites ve klima manuel.Hadi klimayı geçtim o vitesi o arabada gördüğümde geçici olarak mazdadan soğumuştum hangi mühendisin fikridir buna otomatik vites takmak dedim.

Rx-8 aile arabası olarak kullananda var sanırsam ve tercih meselesi. Tabii bana kalsa ne kadar otomatik sevdalısı olsamda rx-8 düz vites isterim :)

Australia da Grand Touring digital klima var ve otomatik vites opsiyonu ile satılıyor. Lancer Evo gibi iddialı bir oto. vites ise tercih ederim açıkcası ama çok fazla üzerinde durmadıklarına göre özel bi çaba yok işin içinde gibi görünüyor.. Arkadaş alacak kısmet olursa, o zaman bi inceler bilgi veririm inş.!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...