Jump to content

Mazda 2 Yakıt Tüketimi

KemalADANA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

başka bölüme yazmıştım buraya da yazayım.eğer vites değişimlerini siz ayarlarsanız 100 km de 10 lt yakıyor...eğer kendi haline bırakırsanız onu bilmiyorum ilk depomda seri kullanımı ölçüyorum...bu kullanış tarzıyla 380 km diyebilirim fakat bu net ölçüm değil.en net ölçümüm ilk 6 çizgi karşılığı 281 km.bunun 50 km si sehir dışı diğer tamamı şehir içi...kullanımı oldukça rahat...özellikle ara hızlanmalarda müthiş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilave edeyim : şehir dışında 90 - 110 ile gitmek bu arabaya göre değil.bu arabanın gideceği en ortalama hız 140 dır.varsın 1-2 lt fazla yaksın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

en son durum arkadaşlar...daha önce 172 tl lik benzin ilave olarak 125 liralık aldım ilk depo bitmeden...300 liralık benzin koydum şu anda 457 km deyim bugün son üç çizgiye düştü.kullanım sakin kullanım değil...bu şekilde depoyu bitirip buraya yazacam.tahminen km ye 500 kr çıkaca,bu kullanım tarzıyla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet arkadaşlar.nihai sonuç verecem.525 km de E ile beraber tek çizgi yanıp sönmeye başladı.açık konuşacam: ayağımı gazdan çekmedim.hatta son iki çizgiyi S moduyla kullandım.

% 99 şehiriçi kullanım...km ye düşen 565 ykr...en üst kullanımda max yakacağınız rakam bu kadar diyebilirim.hatta bundan fazlasını yaktıramadım da diyebilirim.en üst seviyem bu.gaza ani bastığınızda motorun çıkardığı hızlanma sesi de bu rakama dahil...ilk 1000 km ye kadar bu şekilde kullanacam...bu arada 2013 yılınız kutlu olsun.bizlere ve mazda ailesine...hepinize selamlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...