Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Spoiler

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Haftasonu EVO'da yerli spoiler montajı yaptıracak bir arkadaş vardı. Yaptırdı mı acaba?

Taktıracak arkadaş Erdoğan Ardıç isimli ve kullanıcı kodlu arkadaş. Konunun geçtiği safayada buradan ulaşabilirsiniz. Kendisine sonucu paylaşmasını rica etmiştik. Bu hafta herhalde paylaşımda bulunur. Bilgilerinize

http://kolayurl.com/8bk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar.öncelikle kusura bakmayın,maalesef henüz fotoları çekip buraya ekleyemedim.forumu sürekli takip etmeme rağmen,buraya  resim olmadan da herhangi bir yorum yapmakta saçma olacağı için  bir şey yazmadım. yarın bir ara bunu halledeceğim.yalnız şöyle söyleyeyim,düşündüğümden daha iyi çıktı.bir aksilik olmazsa yarın bunu sizlerle paylaşacağım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar.öncelikle kusura bakmayın,maalesef henüz fotoları çekip buraya ekleyemedim.forumu sürekli takip etmeme rağmen,buraya  resim olmadan da herhangi bir yorum yapmakta saçma olacağı için  bir şey yazmadım. yarın bir ara bunu halledeceğim.yalnız şöyle söyleyeyim,düşündüğümden daha iyi çıktı.bir aksilik olmazsa yarın bunu sizlerle paylaşacağım

Teşekkürler Erdoğan ilgine. Şekil "A" da gözüktüğü gibi paylaşımların bekleniyor.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok hızlı cevap döndüler.

Bu arada perde içinde Aydın'da ki firmaya mail atmıştım 1 sene sonra çalışma yapacağız diye geri dönmüşlerdi tekrar 1 sene sonra ben maile geri döndüm böyle demiştiniz ne aşamada diye 6 ay olmuştur herhalde cevap yok henüz. :)

7 kişi olursak 250 tl den yapılabileceğini söyledi.

Var mı yaptıran ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

mrb mazda 3 sedan 2012 beyaz bagaj kapak ustu ince dudak modeli spoiler ariyorum.bu urunu tr de bulamadim bulupta takan arkadaslardan ricam nerden temin ettikleri konusunda yardimci olurlarsa sevinirim syg.:):):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

e abi serviste var aslında ama pahalı biraz galiba. ama dışardan bulman bence pek mümkün değil gibime geliyo.

evet kardesim serviste var insafsizlar 630 tl istiyorlar.bu kadar insafsızlık olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet kardesim serviste var insafsizlar 630 tl istiyorlar.bu kadar insafsızlık olmaz.

ohanneess pahalı diye biliyodum da o kadar da değil yaa. neyse artık inşallah bulursunuz. aslında internetten getirttebilirseniz abi. ebayden falan baksanız?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar 2012 mazda 3 icin ince dudak modeli spoiler ariyorum temin edebileceğim biryer varsa yardimci olurmusunuz.antalya da servis harici biyerde yok serviste cok para istiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar 2012 mazda 3 icin ince dudak modeli spoiler ariyorum temin edebileceğim biryer varsa yardimci olurmusunuz.antalya da servis harici biyerde yok serviste cok para istiyor.

arac sedan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda mevcut en uygun konu başlığının altında birleştirilmiştir. Lütfen konu açmadan evvel, forumda araştırma yapalım. Bu konunun haricinde spoiler ile ilgili başka konularımızda mevcut. Onlara da göz atarak incelemenizi öneririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğan Bey merhaba,

https://www.facebook.com/celal.yabuz ile görüşün isterseniz, benim aracılığımla aradığınızı söylerseniz gereken indirimi de yapacaktır, bendeki MPS spoiler da tamamiyle onun eseri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mrb mazda 3 sedan 2012 beyaz bagaj kapak ustu ince dudak modeli spoiler ariyorum.bu urunu tr de bulamadim bulupta takan arkadaslardan ricam nerden temin ettikleri konusunda yardimci olurlarsa sevinirim syg.:):):)

forumda bi arkadaşın sayesinde bi yer buldum ve telden gorusme yaptik bayram sonu insallah spoiler siparisi vericem alip takinca resimleri atarim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...